9

Анонимен

преди 9 години

Как може да има толкова *** народ. Само чакат като крепостни селяни феодалът да им нарежда какво да правят, какво да не правят, кое било духовно, кое не...а самите феодали - милионери в повечето случай. Типични роби на каишки.

8

Анонимен

преди 9 години

Нестава въпрос за самата опера--а за това,че Исус се"изявява" в бардак със голи сцени.Точно това е недопустимо--обиждането на вярващите--както направиха Шарли....и резултата го видяхме.Морал и благоразумие трябва да има--който иска порно--има хиляди сайтове.неможе всяка една идея--дори и безумна,да се счита за искуство.Правилно са постъпили руснаците.

7

Anti

преди 9 години

Няма хора с по-извратено поведение и мислене от руснаците. Сега тръгнали да ми се правят на моралисти. Щото не е по руски автор - *** пак се изПути.

6

Judge Dredd

преди 9 години

Адекватни действия! Така трябва!

5

Анонимен

преди 9 години

До Великият мастурбатор))) наясно си ти с нещата .....))))

4

чеченче

преди 9 години

Колко руски порнографски видеа има по мрежите с непълнолетни дори и не е спектакъл, не е изкуство а си е чисто порно! Защо не се преследва и забранява? Плюс това има място, билети, желание или нежелание да се види спектакъла. Ако беше по някой руски автор няма проблем ама Вагнер ...

3

Анонимен

преди 9 години

Ами тези "еротични" сцени съществуват именно още от библейските времена с масовите оргии и изневерите. Какъв е проблемът?

2

Анонимен

преди 9 години

Руската православна църква начело с "духовници" с златни ролекси и Бентлита.Моралната крепост на Рашата.Буахахаха.

1

Анонимен

преди 9 години

голяма статия *** - конграчулейшънс!