67

Анонимен

преди 9 години

Повечето средиземноморски страни очакват повече туристи, въпреки че дялът на руснаците пада и при тях. Следователно, тук същностният проблем далеч не са санкциите срещу Русия.

66

до № 76

преди 9 години

Че кой продаде Лукойл на руснаците бе брато, ако се сещаш. Или ако ти е изгодно да се сетиш! Време е вече нещата да се казват точно, ясно и с истинските им имена. Не, те комунистите, те червените, те зеление, а сините - демократите - какво? Давай!

65

Анонимен

преди 9 години

За използването на робскти труд водещо до физическо унищожение в СССР са създадени стройни системи от лагери. Най-популярният е ГУЛАГ. Към това се добавят колхозите, трудовите батальони, изправително-трудовите колонии, заточените в Сибир в уж свободен режим колонии. Само за 2 години са избити по този начин над 1 милион човека. И това по данни от съветските архиви.

64

до 79

преди 9 години

Да, трябва да ти е тъжно ***, защото прибират или не, те се отчитат на държавата, а приходите годишно от туризъм се равняват на няколко милиарда, а тези милиарди не се генерират през зимата.

63

Анонимен

преди 9 години

До чукчаНе става, ще коментираме

62

Анонимен

преди 9 години

Като заговорихме за робски труд да поговорим за железните в Русия, за важни "бригадирски" проекти в България. А и самото понятие крепостни селяни си е типично руско. Да поговорим и за руските трудови концентрационни лагери, за т.нар. байкало-амурска магистрала, за копаенето на язовири от роби-врагове на властта. И купи услужливо забравяни от руската пропаганда неща. Явно *** мислят, че всички като тях са *** и с фекалии в черепа.

61

Анонимен

преди 9 години

Ама на мене трябва ли да ми е тъжно за мутрите и олигархите собственици на по няколко хотела, които очакват да гушнат още милиончета за поредния сезон? Майната им на тия, ако искат да фалират всички и всички хотели да сринат по морето, тъкмо ще стане по-хубаво!

60

чукча

преди 9 години

Белите колонизатори в Новите земи са разбрали че индианците не стават за тежък физически труд иначе щяха да им видят сметката още много по рано...За целта от другия край на света са си домъкнали живи човешки същества -една от най-срамната част от човешката история.Вижте как е изградена вашата любима Америка-с милиарди часове безплатен робски труд и тогава коментирайте други страни...

59

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Тая Николина Ангелкова наистина е много *** - страната ни се лишава от десетки хиляди туристи, от които държавата печели стотици милиони лева, но това видите ли не било важно. Аман от близачи не черния дирник на Обонго!

58

българин

преди 9 години

Като знам,че у нас бензинът е два пъти по скъп отколкото в САЩ и ми се ще никога жив руснак да не видя.Лукоил ни закла с цените на горивата!

57

Анонимен

преди 9 години

do 67 - Nai golqma smurtnost pri indiancite e ot GRIP, a ne ot tova za koeto govorish.

56

Анонимен

преди 9 години

Другата схема на лентяите, които по цял ден тренират нищоправене по форумите в полза на ниски дуджета са драматичните изказвания, хахаканията, похватите то речника на таксиджии, хамали, наметнали анцузи тарикати. Явно това е целевата група на ***. Щото аз не познавам интелигентен човек, който дори пиян и дрогиран да повярва на руските лъжи и на платените руски форумни агенти. Както туризма им разчита на изпаднали, така явно и пропагандата им цели такива. Тъжно, но е така.

55

до 69

преди 9 години

Ама ти на Уикипедия ли вярваш....Ха аха ха.....Тово наистина промитите *** мозъци стават не смешни а жалки направо....Уикипедия :))))

54

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е ад се прави азлика между руски туристи и рускоезични туристи, руските туристи включват само тези които идавт от Русия и те не са кой знае какво количестов около 700 хиляди и включват не само тези които идват с туристически пакети, към рускоезичните туристи обаче следва да прибавим и туристите от Украйна, Беларус, Казахстан, както и огромното количество руски гастерабйтери в ЕС които идват да почиват у нас

53

Анонимен

преди 9 години

Ne burzaite, do lqtoto moje da izhvurlqt *** ot Kreml.

52

Анонимен

преди 9 години

Абстрахирам се от безграничната овча мисъл, която вилнее под статията. Хората с мозък в главата ще се сетят как само преди месец въпросната госпожа говореше, че щяла да компенсира спада на руските туристи със "заможни азиатци" (АХАХАХХАХАХА). Въпрос, защо ще търси заможни азиатци, които да компенсират спада на приходите, след като уж излишно се драматизирало?

51

Анонимен

преди 9 години

Интересното е идеологическото развитие на монолозите водени от руските *** по форума. Почва се от липсата на руските туристи и закономерно се завършва с избитите индианци в Америка. Нищо, че дори и Wikipedia показва, че най-много индианци са избити от испанците. Важно е да се поддържа темпото. Нищо, че ГУЛАГ е нарицателно име за човешки геноцид. Няма никакво значение. Важно е да се ака по форума. Да се поддържа нивото на малоумие платено от руското посолство в София.

50

Анонимен

преди 9 години

До 61Ами ще сравняваме, стига климатичните условия да са сходни с тези от 2013 година може да си сигурен че приходите тази година ще са доста повече и затова си има причини, ама е безмислено да се спори с хора, които и хабер си нямат от туризъм, а киснат по форумите само и единствено да величаят своя незаменим фюрер ***

49

Анонимен

преди 9 години

*** кажете ми във вашата любима Америка къде мога да намеря представители на следните индиански племена-навахо команчи *** апачи семиноли....Да се надявам че вашите господари не са ги изтрепали всички а са оставили някой жив за цвят нищо че са им откраднали земите...

48

Анонимен

преди 9 години

Русия и Китай са империи, в които са избити милиони хора, само защото са дръзнали да се родят умни. Именно затова така ги харесват форумните ***. Родените мозъчни *** изпитват неистова злоба към всени нормален. Умните хора избягаха и от Русия и от Китай. Избягаха и от България. Останаха ***. Една гниеща и воняща помийна яма.