171

украинец

преди 9 години

До SS---------------Както знаеме -Киевска Рус е старото име на Украина ,която е държава от 9-ти век-основана е от шведското племе-Рус (от там и името).Някъде след около 400 години почват да се появяват покрай Украина татари водещи със себе си свойте роби-първобитни племена от славянски произход.От тяхната смес по късно се появи наро наричащ себе си руснаци-от нас откраднаха името Рус,от вас религия и писменост,от тук от там и ето ги днес-великйй руский народ.Обаче навика им да крадът си остана.

170

Анонимен

преди 9 години

12% от населението искат да се наложат над останилте??? Това е все едно ДПС и нашите турци да искат България да се превърне в ислямска държава!

169

до 264

преди 9 години

Ти остави джамиите ами на католиците и протестантите доста сте им се мернали пред очите,не усещаш ли бримката как се стеснява около врата на Русия

168

SS

преди 9 години

До украинецМале Украински антируската пропаганда направо ви е издухала всичкия мозък.Я кажи след като Украйна е в основата на създаването на руската държава как така си спомнате , че е имало такава дъргава ли народли незнам точно.Или на ваз сега ви го припомнят едни хора дето по това време когато украинците са създавали Русия изобщо ги е нямако не на картата , а не са И БИЛИ ЗАПЛАНУВАНИ.

167

Аз

преди 9 години

А не бе, ще ги бавят!

166

да идват тук

преди 9 години

Тук шъ гледат турски сериали шъ гледат индийски филми шъ са сред свои тъмнокожи президента мохамедан и матряла величае барак хюсеин все свои хора . аот джамията могат да поискат свобода за татаристан. Алахх

165

украинец

преди 9 години

Някои БГ историци изказват мнението.че ако България не е била под турско робство,щяла да попадне под руско и сега никой нямало въобще да знае че е имало някога такъв народ-български.Сигурно искат да кажат че ако агнето не е било 500 години в кошарата,щяло да бъде бързо изядено от православен вълк с ***.

164

агата до 250

преди 9 години

Ако си мислиш че като кажеш Русия е всичко руснаци жестоко се лъжеш там живеят над 100 народности и има около 20 републики,мислиш ли че само татарите са там

163

Златен лъв

преди 9 години

До патриотВолжските "татари" не са кримските татари.

162

КАДИР КАДИР

преди 9 години

Kакто руснаците викат--Крим е бил Руски...ТАКА И НИЕ КАЗВАМЕ--БЪЛГАРИа Е БИЛА ТУРСКА..ЗА 600 ГОДИНИ.КРИМСКИТЕ ТАТАРИ СА ПОТОМЦИ НА КИММЕРИТЕ--САМОТО ИМЕ КРИМ Е ТУРСКО И ЗНАЧИ ИМЕННО ТОВА = КИММЕРИЕЦ !!

161

Илдъръм

преди 9 години

До ПРОСВЕТЛЕНИЕТоз късмет сме го извадили в края на 14 век.

160

Потьомкин

преди 9 години

До ИсторикъОт малко по-отдавна, ама айде. За Екатерина Велика става въпрос.

159

ПРОСВЕТЛЕНИЕ

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ ИМА ГОЛЯМ КЪСМЕТ ЧЕ СЪСЕД И Е ТУРЦИЯ А НЕ РУСИЯ !

158

агата

преди 9 години

Никоя държава не може да използва ей така ядрено оръжие,тя е за мирни цели.Ако все пак използва ядрения си потенциал нали си има ракетни щитове прехващачи,именно за това Русия недоволства.Всичките няма да бъдат прехванати но това ще и бъде края на руската сила и тя ще се свие значително териториално.Каква подкрепа за турците в Германия те не могат да имат големи претенции точно там,а те се ръководят от Турция а тя е във НАТО!

157

Полумесец

преди 9 години

До агатаAко "народът", дето очакваш да се разбунтува срещу Путин, е руският, можеш да си ча-аакаш.Ако имаш предвид кримските татари - ами да опитат. Дерзайте! Венсеремос!

156

Историкъ

преди 9 години

Историята показва че крим е руски не повече от 180г.... Ами ако турците имат претенции към България-те са 500г ????????????

155

(не)случаен минувач

преди 9 години

С ислямизма трябва да се действа много твърдо и безкомпромисно... щото вижте какво става с Европа (благодарение на американскта благосклонност)...

154

SS

преди 9 години

До агатаНезабравя , че има и една друга половина от света дето според мен в момента много усърдно подкопава водещото местенце на САЩ в света

153

Божо

преди 9 години

Понеже Крим е част от Украйна, *** ще нападне Мариупол, за да освободи кримските татари от украинско робство :)))

152

SS

преди 9 години

До агатаAга доста сложна математика е за тебе явно по добре не се занимавай, ами *** си отвори една бира