126

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен176Германския пилот възкръсна

125

американецо

преди 9 години

Колкото и газ да пикаете, подли платени и неплатени комунистически изчадия, Генерал Борисов е обичан от народа политик и държавник! Слава Богу, че пак е премиер и неговия екип вече прави много неща, за което му благодарим!

124

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е комунист! Тиквата е комунист! Тиквата екомунист. Да живее ГЕРБ=БКП! И *** е комунист ! И Цецо е комунист. Комунисти, комсомолци.....ГЕРБ Хех,хе,хе!***,трето поколение!

123

хаха

преди 9 години

Кога си виждал теле и агне Ти си виждал прасе За телето и агнето сигорно съдиш по твойто развитие станал си чудесно шиле и наядена КРАВА

122

dd

преди 9 години

ще има двама инспектори -турски и български, значи двоен тормоз и рекет.

121

Анонимен

преди 9 години

Една тиква има свойството да расте, и ако не се изнесе навреме (от Министерския съвет), става на кратуна.

120

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

За трети път имам коментар в този форум.Е, ако някой ми каже ,че от Симеоново излизат най-добрите кметове, министри и топ министри ,то вече няма и капка съмнение.Та, нашия бивш главен секретар на МВР, бивш кмет на София,настоящ премиер; център нападетел от бистришките тигри и т.н. стана и селско-стопански труженик по животновъдство.Евала, би му завидял и казл великия Тодор Колев.Сиреч,ти си як и още по-як в IQ -то си.Брада на 2 седмици и 22 гънки в мозъка му придават профила на велик тъпар

119

ФАШИСТ

преди 9 години

в Рила си имам и теле , и агне и прасе , дреме ми , че "МОЛовете" продават динозавърско месо и мутренски подправки - НАРОДЕ , МИСЛИ КОГАТО ИЗБИРАШ ОПРАВНИЦИТЕ СИ защото ще проядете и синтетична плява

118

Анонимен

преди 9 години

От цялата статия, само едно нещо разбрах: ядем вносно месо ***, а изнасяме нашето "и то на най-ниската цена в света - 3 лв."

117

do 165

преди 9 години

Да, но хумора да бе 15 %, а не 95 от всичките светли изяви на юнака. От цялата работа излиза, че ние нямаме *** за износ, а този въпрос има още да се изпълняват изисквания, а отпада таксата за дезинфекцията за турските тирове, което са сериозни пари.

116

Анонимен

преди 9 години

Абе от неговата позиция и аз ще Ви разправям смешки и хуморески само и само да не обръщате внимание на дивотиите дето ги правя, пък Вие си разправяйте, че съм ***.

115

БУДА

преди 9 години

160 коментара, от които 99% злобни и критични срещу Боко. Е, и? Ами нищо. Да ва *** в нещастниците, така и няма да му влезете в чувството за хумор, което е по-добре от някое сухарско или клиширано изказване на смотльо като Орешарски.

114

Анонимен

преди 9 години

Тук в текста не видях, но в новините общо взето бе отбелязано, че Турция си прокарва интересите, а нашите го представят като някакъв успех. Ние нямаме животни, че да правим износ. Самите ние се изхранваме с внос на меса и то огромен. Турция освен това има 4 изисквания. В същото време отпада таксата за санитарната обработка на турските тирове, които са стотици хиляди за година.

113

Румбо

преди 9 години

А с тиквите кво правим?

112

Анонимен

преди 9 години

Едно дебело теле със сигурност имаме за износ! Стига някой да го поиска!

111

мразичервенотиквеник

преди 9 години

Предлагам всички герберасти да станат на крака и да аплодират буйно поредното гениално изказване на вожда си , "аферим ефенди бойко нашето слънце" !

110

Анонимен

преди 9 години

До Kit ChelinЧовек има свойството да расте и поумнява, а тиквата расте и изкуфява.

109

само десет секунди

преди 9 години

Ако слушате само десет секунди някой монолог на агент Буда по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

108

без майтап

преди 9 години

Пожарникаря за себе си: Едно теле има свойство да расте, не се ли изнесе навреме... става бик

107

евлоги

преди 9 години

е боко е велик ,то ум ,то интелект ,то дар слово абе с една дума направо за нобелова награда.горд съм че боко е примиер министър ,давам го за пример на децата си до какво води не четенето на книги и прекомерния бой по тиквата.конграшулейшан господин боко