131

без пардон

преди 9 години

Покажете как пожарникаря лети на правителствения Еърбус, заедно с бистришките тигри! За сметка на българския балама, пардон, данъкоплатец!

130

ленин

преди 9 години

Паметник на Путин като римски император Скулптура на руския президент Владимир Путин в тога ще бъде показана в Санкт Петербург в Деня на победата през май. А МАВЗОЛЕЯ ЩЕ ИМА ЛИ САМОЛЕТИ В НЕГО И ТВ И АТОМНИ РАКЕТИ?

129

Анонимен

преди 9 години

Като теглих кредит от КТБ за да си платя тока на ЕВН, водата на ВиК, телефона на Мобилтел, и вноските по стариякредит в Юнион Банк, и след плащането не успях да купя всички лекарства на полуживите си родители, седнах и се замислих колко ужасно е положението на руския данъкоплатец. Това, което става там е трагедия за честното ми глобалистко сърце и изпиленето ми мозъче на БТВ - зрител.

128

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Владимир Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

127

ФАк EU Newland

преди 9 години

Обама Обама мама *** се пак О бама мама.Спиш ли вече, спиш ли вече Братко Джон (мъжката сетра)Морнинг белс аре рингинг, Морнинг белс аре рингинг , Динг Данг Донг (ядреният апокалипсис дойде)Няма вече, няма вече кой да реве кой да реве,Маймуните са черни маймуните са черни и нямат ум, нямат ум.

126

гост

преди 9 години

защо не ни покажат самолета на Обама !

125

Наблюдаващ

преди 9 години

Дрън-дрън...Аман от западно облъчване.

124

Анонимен

преди 9 години

Гол Гол Янки Гол гол. Бай дъ уей стоп спаминг, стоп спаминг, гол гол евридей гол гол гол. А по български гол да го бараш!

123

Ако

преди 9 години

Путин пуска ако в златни кензалници, а всички останали руснаци - в Гулак. Демокрация по руски.

122

Анонимен

преди 9 години

ШШшш американските *** Вие обедна почивка нямате ли? Одете изпапкайте по един мак бургер с една кока кола че овонихте форума така чак се усмърдя :) Ако нема бургери елате ще ви дам Хот Дог

121

Анонимен

преди 9 години

Прочетете статията в "Пик" за КТБ и руските амбиции у нас....

120

bluEyes

преди 9 години

Хора, да не се заблуждаваме евтини самолети няма. Ако искате да се изчерпателни, защо не направите класация на топ 100 държавни ръководителя и самолетите, които ползват. Стига с тая евтина пропаганда. Необходимо ли е да казваме, че Русия е най-богатата страна и в крайна сметка самолета не е лично на Путин, а и след него ще остане държавен.

119

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 159,ако за наакването говориш може и така да стане, кой знае

118

Гулаг

преди 9 години

Леле,яко комунисти в тея коментари...сега си давам сметка: за малко да вземете пак властта...;)хахаха

117

Анонимен

преди 9 години

До Пешкокоето не отменя реализма в очакванията ми )))

116

Българин

преди 9 години

Аз съм против партиите в Бг и против американците. Има ли и други които да се присъединят към мен?

115

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 156, думите ти само показват откъде би могла да дойде заплаха

114

Анонимен

преди 9 години

Ало, пропагандаторите от Днес БГ, стига с тоя *** бе!Дайте малко инфо и за самолета на примата от САЩ. Предполагам неговия самолет е безплатен за USA данъкоплатците нали?

113

Анонимен

преди 9 години

До Пешкокато дойдат повиквателните за мобилизация да браним демокрацията - ти първи ще се наакаш....

112

Пешко

преди 9 години

Самият Вова плаши с ядрено оръжие в пропагандното филмче - ядрените глави бил в готовност дрън дрън. Светът не иска война, с война и оръжие плашат единствено *** и лакеите му - в нашия случай Воленчо.