11

?!?

преди 9 години

Аз пък те питам защо лъжеш, че се задължава държавата с 16 милиарда, като с почти цялата част се плащат социалните ви политики през годините? А именно Плащане на увеличенията за пенсионери и ромски майки не от бюджета а на крадит, субсидиране на БДЖ и после източване, даване на пари в енергетиката и източвани. Спад в приходите от митницата, при увеличаване на износа според Чубана. А сега Бойко увеличи приходите,а ти заплака.

10

rumen72

преди 9 години

До ТопчоДо сега са емитирани облигации за 3.1млрд. ЕВРО и септември ще има за още толкова и бъди сигурен че ще уплътнят всичко до 16млрд. защото при такива нива на емитиране на облигации може да сме сигурни че подкупите във вид на комисиони и др. скрити финансирания са отдавна прибрани.

9

K.Коцев

преди 9 години

Г,син Миков,колкото по време на вашето шантаво управление разбрахме какво става със заемите , толкова и сега,да речем,ще разберем,т.е. няма нищо ново под слънцето! Какво се правиш на света вода ненапита и както винаги само наливате масло в огъня да изкарате другите виновни?! Поне веднъж се засрамете,бе!

8

до 4

преди 9 години

Ти съмняваш ли се, че ще опукат всичко, което имат възможност!? Това е сериозно страшно племе!

7

Топчо

преди 9 години

Този Кратунчо наистина ли не разбра или нарочно манипулира, че България не взема заем от 16 млрд. лв., а те гласуваха възможност определени банки при нужда да оперират с международен кредит до 16 млрд. лв. за 3 год. До сега са емитирани облигации за 3,1 млрд. лв.

6

Анонимен

преди 9 години

ДПС вчера си признаха при препирните за Сърница, часовници и ***. Един от тях заяви на герберите, че ако не било ДПС миналата година да сдаде набързо властта, сега те нямало да бъдат управляващи. Така ли ни се отплащате, значи! Мастиите са се надявали, че след като са изритали БСП, кафето ще продължи с коняк, вечеря и закуска заедно. А между вечерята и закуската - ах, ох!

5

пешо

преди 9 години

хахаха този е счухил *** :))) едва ли не изкарва приходите лошо нещо :) а откъде е сигурен че са взети до стотинка точно от хората с минимални заплати не знам :)) дори другарят станишев като плещеше глупости не стигаше чак до такива висини.

4

Винету

преди 9 години

Червен ***. Заемът не е изтеглен изцяло, а само принципно е разрешен. Обясниха ти, като на бавноразвиващ се, че няма да бъдат теглени всичките 16 млрд., ако има повече приходи.

3

Анонимен

преди 9 години

Така бе и в първия мандат! Справяме се и усвоямваме еврофондовете отлично, събираемостта расте постоянно - пари няма. Добре, че тройната им бе оставила малко, но недостатъчно дазавършат мандата.

2

Анонимен

преди 9 години

То и за чудене трябва акъл, но откъде в комунистите такава екстра...?

1

Анонимен

преди 9 години

Защото събирането е бавно а времето кратко.На куп се краде по лесно.