256

Анонимен

преди 9 години

Не съм длъжен да гледам грозните цици на никого. Да се покриват с шалче или с одеяло. Молът не е място за кърмене на деца.

255

до 323 -

преди 9 години

До Анонимен а какво правиш по чалга клубовете ? и дискотеките -същото ps : детето е друго човешко същество ,което е по важно от твоята човешинка толкова са важни децата в България -колкото половия орган на някой пич/затова и българските деца стават рядкост /нали е по важна егоистичната нужда

254

Анонимен

преди 9 години

Има лесно -за великите моралисти -леко отместват поглед и това е-няма да гледат кърмачките. .Ама как да очакваш това от Бай тиГаня -виж той отвръща поглед ако убиват някой,ако пребиват някой /както в МОЛА във Варна/ако обират банки,ако ограбват цяла държава ,като види голотии по чалга клипове и списания мнооооо му Аресва ,мЪ сега се прави на моралист видите ли ./шото това не е акт предвиден да служи на собствения му нагон,и егоистична нужда/

253

до 313

преди 9 години

До Анонименне по скоро много ясно проличава защо не се правят и раждат деца в Бг -със злобни мъже става злобен секс ,животински ,а децата се правят с любов,със злобарчета не щат мацките семейство .Има избор все пак -свят голям ,мъже много ,които знаят как да се отнасят с една жена.А и ''пичовете'' също да хващат която намерят ,която не кърми /как си позволява да кърми бе да й увисват циците бе ,да дебелеее бееееее/

252

до 317

преди 9 години

До Dили когато увисне шкембето на мъжете им -горе долу по същото време се получава :) да са в унисон

251

до 318

преди 9 години

До цитат на Бу :)направо да се затварят в колиби жените ,на стада ,да кърмят там,и като мине време да ги пускат в обор -да може да минават оттам великите ергени-пичове и да си отбират някоя -за ново размножаване и после -пак в обора .Ся трябва се размножават хор..опа животните в Бгето,какви са тея ценности че жените били хора Уъ

250

цитат на Бу :)

преди 9 години

Жената стане ли майка трябва да си седи у дома и да пази бебето от околния свят. Вероятно докато стане на градинска възраст. Може да го извежда на закътани паркове да диша чист въздух, но то няма място в социума на обществени места като магазини, молове, изобщо където има хора. Бебетата не са особено приятна гледка ако не са като на картинка, още по-зле ако са шумни и досадни. Майките също твърде често не са достатъчно естетични мацоранки и не е редно да ни тормозят очите с неизряден външен вид!

249

D

преди 9 години

хахаха, че те кърмещите цици изглеждат хубави бе, пълни с кърма, на някои мацки приличат на силиконови. Увисват, като спрат да кърмят жените ;)

248

пикае ми се

преди 9 години

Вредно е да се стискате, особено мъжете, води до отлагане на бъбречни камъни, разширяване на пикочния мехур, инконтиненция в бъдеще, при мъжете води до хиперплазия на простатата.За това пикайте когато ви се пикае, където ви свари, при това е по-здравословно, всичко друго е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Ще ги съдим до дупка. не може да ми ограничават изконното право да се облекчавам навсякъде. Човещинка...

247

амаха!

преди 9 години

Показването на голи цици, *** и паламарки на обществено място е ексхибиционизъм. Ама детето е гладно, ама пикае ми се, ама *** ми се, ама само да се почеша, ама само да го наместя...Не може да се сравнява с циците по билбордите, защото там са по бански или бельо, тоест не са голи. Ако се разнасяте по някое оскъдно топче не е неприлично, но ако си ги извадите напълно Е.стига вече с тва кърмене, че кой ви спира, надухте главата на всички.

246

Анонимен

преди 9 години

Не виждате ли, как ви забаламосват с глупости, докато ни подготвят за фронтова линия? А тая точно никога няма да осъди мола - най-много да уволнят естета-охранител. Как ще докаже, че мола има такава политика, след като се е случило веднъж, въпреки нейните провокации.Просто въпросния охранител е бил по-гнуслив, но да осъди мола- няма как да стане.

245

Анонимен

преди 9 години

Следващ епизод: Дело срещу МОЛ, защото докато кърмят, ги снимат камерите от видеонаблюдението. Ще са им нарушени конституционните права - чл.32, ал.2 от Конституция на Република България.

244

Анонимен

преди 9 години

"Естествено кърмене"!? Значи има и изкуствено кърмене. А по темата: Има много неща които са естествени и имат полова принадлежност. На всички ли трябва да се даде публична изява?

243

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига сме ги обсъждали тези незадоволени есхибиционистки с леко поведение и мухи в главите. Аз също не обичам да ми навират пред очите спаружени цици, но мисля, че си взеха 15-те минути слава и няма защо да им обръщаме внимание повече.

242

Анонимен

преди 9 години

За кога се очаква масовото кърмене и разголване?Моля съобщете датата,за да не посещаваме такива търговски обекти в този ден.

241

Анонимен

преди 9 години

Посещавам МОЛ-а за да пазарувам,обядвам или да заведа на кино децата си.Ако искам да гледам някакви първични краварски дейности ще посетя кравефермата,а не МОЛ-а.

240

*

преди 9 години

Ех , Илияна - малки деца - малки дертове... само от ръбове ги вардиш ... а на моето работно място идват килешчета от 8 до 20 г и употребяват алкохол и цигари , и се натискат и семки лющят ...заварваме сутрин и скъсани дрехи и презервативи ...майките/бащите си пият ли пият кафето ... дреме им ...

239

8

преди 9 години

До АнонименКЪРМАЧЕ,НУЖДА-ЧИСТ ВЪЗДУХ.ВЕДНАГА В ПАРКА!КЪРМАЧЕ,НУЖДА-ХРАНЕНЕ В ОПРЕДЕЛЕН ЧАС-ПО ТОВА ВРЕМЕ НЯМАШ РАБОТА В МОЛА.СЕЛЯНДУРКА,НУЖДА-ВИЖТЕ МИ ЦИЦИТЕ,ВИЖТЕ КАКВА МАЙКА СЪМ.МАРШ В КОЛИБАТА,ОТ КОЯТО СИ ДОШЛА!

238

Анонимен

преди 9 години

Жените както винаги не знаят какво искат. Направиха им стаички, сега пък искат да кърмят на публично място. Ами тогава да махнат стаичките. Тогава недоволните ще са тези с малките бюстове. И ще трябва за всеки размер да се определи място в МОЛ-а. С табели.

237

илияна

преди 9 години

Работя в магазин и до мен точно има кафене. Масово е - майките пият кафе, едва проходилите дечица щъкат, вмъкват се в магазина, аз се втурвам към тях да ги прихвана, защото в магазина има остри ръбове, подвижни закачалки, манекени, и е опасно за дете без надзор, с несигурна походка при това.Клиенти влизат, но аз не мога да им обърна внимание. А майките вдигат поглед,виждат че детето е под надзор, и продължават да си бъбрят и да си пият кафето. Клиентите излизат необслужени. Масово е така!