435

шоп

преди 9 години

"Бебето беше много изморено и гладно и трябваше да го приспя. Седнахме на произволна пейка, дори не съм се оглеждала, тъй като бързах..." - Аз пък смятам, че това е тормоз над детето! А майката плаче за "внимание"...

434

еди кои си

преди 9 години

...И както го кърмех, дискретно разбира се, към мен се приближи охранител и ме помоли да напусна пейката и да отида в специалната стаичка... е какво повече иска ??? нито са я били,дарпали и т.н.. просто учтиво са я помолили да отиде в определената за това стая.. в цяла европа ,а предполагам и в цял свят, е така..мислех,че само Сиганките си веят циците насам натам,ама се оказва че има и други..

433

:)))

преди 9 години

Значи ако съм фолк "звезда" и си показвам циците - радост за окото! Обаче ако си...------------------Всеизвестно е, че фолк "звездите" или как ги наричат чужденците порно"звездите" търсят внимание! Изглежда и Деница има нужда от обществено внимание! Ало журналистите па да я бяхте снимали по цици как кърми, щеше спонсор да си намери!!! :)))

432

Анонимен

преди 9 години

Значи ако съм фолк "звезда" и си показвам циците - радост за окото! Обаче ако си храня детето - *** как може! Я му дайте изкуствено мляко от първия ден и захапете цигарата - така никой няма да ви направи забележка...Кой да предположи, че нагледалият се на цици българин никога досега не е предполагал за какво служат...

431

Ама моля ви се

преди 9 години

Как може да сте против младите майки да си показват гърдите на публично място?!?Според мен, най-яко ще е ако започнат да кърмят чисто голи по пейките из моловете.Кво по хубаво от това! Дет'се вика и на търговийката ще се помогне така...

430

до 509

преди 9 години

Уважаема, никой не ражда публично ! Никой не бива да кърми публично !!!

429

оцеляваща българка

преди 9 години

АМИ ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ТАЗИ ДЕНИЦА Е НАМЕРИЛА СВОЙ НАЧИН НА ИЗНУДВАНЕ ЗА ПАРИ....И АДВОКАТКАТА ЕСТЕСТВЕНО ДА СПЕЧЕЛИ НЕЩО...ПРИ ТОЛКОВА МНОГО АДВОКАТИ...САМАТА ДЕНИЦА КАЗВА,ЧЕ СА БИЛИ УЧТИВИ С НЕЯ...АМА ТЯ КАКВИ ЛЪЖИ РЪСИ,ЧЕ БЪРЗАЛА....,ЧЕ ДЕТЕТО....АМИ КАКЪВ ГО ЯДЕ С ДВЕ МАЛКИ ДЕЦА В МОЛА?Е РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ТЪРСИ И ОЩЕ НЕЩО....ЗАЩО ПОКАЗВАТЕ СНИМКАТА Й?

428

Анонимен

преди 9 години

До хидкоС нищо не е била покрита. Демонстративно седнала точно срещу ескалатора и си извадила ненките на показ. Има свидетели жени, които възмутено описват случая с тая продажница.

427

:)))

преди 9 години

До истерична паникакак да не сме виждали бре? да виждали сме при това на снимки от Африка! Там една жена със закрита гръд нема! Особенно ако са с дете на ръце и то е гладничко! :))) пп. там е много горещо обаче и затова снимките не са от Мола, а на открити пространства, де!!!

426

11

преди 9 години

До истерична паникаБе повечето и полови органи сме виждали, ама ако съпругът му си го извади на публично място, тея кухи *** - алтернативните самотни *** с небръснатите мишници - първи ще изпищят на умряло. Айде няма нужда от безвкусни демонстрации в услуга на Новия световен ред!

425

Анонимен

преди 9 години

тая егати вниманието дето търси...

424

истерична паника

преди 9 години

Не съм предполагал, че в България има толкова много задръстеняци! Нима никой от вас не е виждал през живота си гола женска гръд? Нима никой от вас не е виждал гол мъж, или гола жена? Нима, като си лягате, гасите лампите и вместо да се съблечете, си слагате тенекиени доспехи и девствени пояси? И вместо да се радвате, че една майка кърми рожбата си, вие изпадате в истерична паника!

423

до Буба

преди 9 години

Абсолютно вярно! Гърдите са нещо чисто, свято и прекрасно. Особено женските...Затова предлагам от утре всички жени да ходят навсякъде с голи гърди.Освен... хм... ако може без тези над 50-60 години и над 90-100кг... или нещо такова.

422

Страничен въпрос:

преди 9 години

Абе, някой знае ли дали в Българския хелзинкски комитет "работи" поне един мъж (думата 'работи' ползвам доста условно)? Досега където и каквото да съм прочел за тях, все женски някакви...Не че съм женомразец или пък секстист, но нещо започва да ми намирисва на полова дискриминация цялата работа там. Я бързо да се оплачем на БХК!А!... сори... аз пък... ;-)))

421

Хм..

преди 9 години

Тази е Ексхибиционист нищо по различно! Утре някой ще пожелае да се измока на публично място, някъде в центъра на някой МОЛ или другаде и това ще требва вероятно да го приемем за обществена нужда!

420

Буба

преди 9 години

Така, така, прочетох само 5-6 коментара и си направих извода за мисленето на българина - толкова ограничено и изостанало. Как може да сравнявате кърменето с ходенето по нужда или с правенето на секс? Та това са толкова различни неща. Кърменето е нещо чисто, майката просто храни детето си. Защо да е нормално да дава мляко от шише, но не е нормално да дава от гърда? Било на публично място... И какво от това? Знаете ли, че в "белите" страни никой нямаше да я изгони или да й прави забележка?

419

хидко

преди 9 години

Братовчедка ми живее в Германия, като си дойде през лятото в БГ спокойно си кърми детето, като се покрива с шал или воал. Предполагам, че тази жена не е била покрита и затова е възникнал проблема. Предполагам също, че в мола имат стая за майки с деца. Но дори и да нямат, ако се беше покрила както правят някои други жени, проблем нямаше да има. Ако е била покрита и въпреки това е станало каквото е станало, тогава има пълното право да съди и да се жалва.

418

Кирил Софийски

преди 9 години

Тази като и се приходи по нужда, дали ще се разгащи в мола?!?!Да да кърми в стаята за майки с деца! Да ходи по нужда в тоалетната ! Да се чифтосва ,но не на публични места ! Това са все естествени нужди ,но има и обществени норми на поведение и морал които ни различават от животните! Да лоша работа, напълни се София с такива *** като тази дойка и такива като нея пишещи и тук ! *** моля ви серете в тоалетните !!! Това е на вашия език за да го разберете .

417

Батман

преди 9 години

Гледам вече страници във facebook...Хахаха абе тази Денка наред ли е....Сакън ами като има хора които я подкрепят да ми кажат навремето като е нямаше МОЛОВЕ ко са правили.

416

научен работник

преди 9 години

Браво на dnes.bg . С тази статия явно правят научна разработка " Психичното здраве на българина" - има много матриал!