13

Анонимен

преди 9 години

Зависи колко е пищна, защото хипопотамите изглеждат като лелки, а не като по-млади версии на себе си. Аз също обичам по-напращели жени, но най-малкото трябва да изглеждат съразмерни и хармонични, а сред примерите, които сте дали виждам Кардашиян. Това е огромен, извънгабаритен ***, прикрепен към по-малко тяло, което е кофти пример.

12

Пешо

преди 9 години

Напротив .. 2/3 от мъжете бица иб***ли и 15 годишна ... стига да ги кефи... разходете се летото по улиците и че видите как ги гледат хора на по 50 години пич***т***т@....*** ти говора за таквиа на 15 г.И от там иде тва "има тело като на ученичка"..щото мъжете обичат 45-54кгмови...има си и такива дето обичат по дебели..я ти казвам за 2/3 от мъжете...биха ч***к***л@ и 15 годишни ...а в исляма даже може и не е забранено и се женат за 11 годишни...страшни християни нема що *** религия..

11

Анонимен

преди 9 години

Има си такива Жени с излъчване.Осанка.Приказката. Тучна.Много са нещата и са комплексни.Но,зависи кой какво забелязва и вижда в другия.Какво търси?То не може вечно да анализираш Жените, дали са в хармония или са в кофти дисбаланс.Е как се виждаш с Жена на която ти си и психолога по 24 часа?Поставяна по постоянен анализ.Ще я умориш.Ще и станеш безинтересен.Нямя да те ще в един момент.

10

Анонимен

преди 9 години

Що? Дебелите са стари ли? Много си умен.

9

Хм..

преди 9 години

Не са само пищността и формите ! Повечето мъже се впечатляват от излъчването на жената, т.с дали е щастлива / в хармония със себе си/ или е начумерена, зла, намръщена вечно, твърде насериозно се взема!!!!пп. посочените жени в статията излъчват вътрешна женствена хармония!

8

Анонимен

преди 9 години

Има си Жени с осанка.Факт!

7

Анонимен

преди 9 години

До 5Що? Камво и е на тази тучна дама от пика?Виж каква осанка има и за креват,парад, до всеки мъж стои идеално.Ако и до определен мъж той е щастлив и успешен във всички аспекти.

6

Анонимен

преди 9 години

Защото са секс.Това са в мъжките очи секс,секс,секс.

5

Анонимен

преди 9 години

Да бе и сега е така.Големи красиви цици.Силиконовите са супер секси среден размер щръкнали напред.Дълги крака стегнато дупенце не голямо нo добре оформено ,красиво лице и плътни устни.Повечето мъже биха се възбудили само като си представят това.Както и жените като си мислят за пари,ферари луис витон и диаманти.

4

Пич от Мороко

преди 9 години

Отговорът на подзаглавието, е много ***! Просто, защото са пищни, но трябва и да са стегнати!

3

Йончо Попов

преди 9 години

Голяма жена за парад, малка за креват ....

2

любеница

преди 9 години

Къде е Моника Белучи бре , авторе?!

1

Хм..

преди 9 години

Една за леглото, друга пред обществото! :))