93

Анонимен

преди 9 години

Светът отива към своя край. Дано в новия бъдещ свят хората са създадени като на матрица, за да се избегне появата на наркоманизирана седерастия.

92

Анонимен

преди 9 години

Кой крив, кой прав, вече няма значение. Откъдето и да погледнеш, за нас става все по-зле. Каква я мислихме, каква стана. Жалко за хубавата ни страна. Напускат я масово най-младите, най-умните, най-образованите. А мираклии за тази територия ще има много....

91

Анонимен

преди 9 години

До ШопВиновен си ти,защото си дървен ШОПИНГ!!!!!!!!!

90

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ ЕС ЩЕ КЛЕКНАТ, ЗАЩОТО ОТ ТЯХНИТЕ САНКЦИИ И ТЯХНИТЕ ЗАГУБИ СА ОГРОМНИ. НА ИНАТ ДУПЕ СА НА..РА.

89

42

преди 9 години

До ВасилевНе помня кои точно републики се отделиха 1991, но Беловежките спорузумения с които се отдели Украйна и мисля Белоруся бяха подписани 1992г. т.е народите, които руснаците считат за братски.Колко са такива отделен въпрос.

88

Анонимен

преди 9 години

Информационния център за руски лъжи работи безогледно в България. Само *** могат да им се връзват на абсурдите!

87

Аз

преди 9 години

Фюрера Туск инфаркт ще получи, ако паднат санкциите.

86

балканджи Йово

преди 9 години

До Анонимен АЙ,АЙ,АЙ...,колко сме умни когато говорим за История на България Ей умнико знаеш ли как са постъпвали българските ханиве с предатели и родоотстъпници,като тебе"соросоиде"майчин? Момент6ално поси9чане за назидание. Иначе нямаше да я има нашата България, която вие така страстно продавате за жълти стотинки.Къде ти са доларите,къде ти е евото,къде ти са рублите сринахте икономиката на държавата. Какво очаквате? Награда ли?Сега е "демокрация" и затова само ще сте на позорния стълб!!!

85

USA&EU Propagand

преди 9 години

Защо Вашингтон счита, че провежданите от тях или от членове на НАТО военни учения край границите на Русия способстват за стабилността, а аналогични действия на Русия на собствена територия води до повишаване на напрежението PROPAGANDA - MADE IN USA & EU

84

аз

преди 9 години

До 42Е като ги сплоти ще живеят ли по-добре?

83

Шоп

преди 9 години

Какво съсипахме, като и преди произвеждахме ***, с изключение на няколко специализирани стоки.Добре, че ни ги купуваха от СИВ.Влиянието на Русия, чрез бившите комунисти ни докара до тук, заедно с простия ни мързелив народ, научен да краде от работа и да шикалкави...Нацията ни е виновна ...

82

мислете

преди 9 години

До БобиДемонстрираш изключително ниско ниво на интелигентност и мислене, след като критерия ти , че Русия е добра държава за живеене и там няма криза е че ,,магазините са пълни и има всякакви стоки".Задай си следния въпрос - ако ти предложат да работиш в Русия или в западна държава, какво ще избереш?Мои партньори са западни фирми и са изключително коректни. Никога не бих работил с руска фирма.

81

42

преди 9 години

4.Санциите дават възможност да се въведат протекционистични мерки, които Русия не би могла да въведе като член на СТО.5.Най-важно руската икономика се задъхваше и щеше да изпадне в рецесия и без санкциите, но сега Путин има алиби за спада в икономиката и ще сплоти руснаците около власта.Защото руснаците винаги се сплотяват когато ги притискат отвън

80

И смутно, и грустно

преди 9 години

Истината е по-тъжна, отколкото ни се ще: от пазарите в Русия сами се отрязахме, а на пазарите на ЕС никой не ни иска. Какво като били големи? Просто не сме конкурентоспособни. Сами си съсипахме и тежката, и леката промишленост, и икономиката, и селското стопанство, и туризма. И ся кво? Хвърляме се в прегръдките ту на един, ту на друг, като леки жени. Никакво достойнство! "Ум царува, ум робува, ум патки пасе", ама и патки не останаха, поне тях да пасем!

79

Обективен

преди 9 години

Евросъюза в момента е като надупена мома на САЩ!Нищо че го боли ЕС,нищо че му носи икономически вреди,нищо че затъва,важното е да изпълнява заповедите на САЩ!А че си правим харакири в момента е друг въпрос,важното е че САЩ ни тупат по рамото!

78

42

преди 9 години

Реално Русия носи загуби от санциите, но има и ползи и трудно да се определи кое е повече.За вредите от санциите много ни се обяснява, аз ще кажа за ползите.1.Обезценкта на рублата ще направи по-изгоден вътрешния туризъм и курортите в Крим и Сочи ще се напълнят.2.Руския износ ще стане по изгоден, например житото, което се изнася ще носи по-голяма печалба в рубли.3.Чуждия внос ще се оскъпи и ще стимулира родното производство.

77

Анонимен

преди 9 години

Тази информация май идва от кремълския пропаганден център

76

балканджи Йово

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ ХА,ХА,ХА...,смешнико КОЙ те обр4азова така лошо.Освободи разума си от"соросоидиотоизма". Отиди в любими те ти САЩ, да видиме как ще те по9срещнат? Никой не обича предателите!

75

МАЧКАЙ ПУТИН

преди 9 години

всичко РУСОФОБСКО и АНТИ-БЪЛГАРСКО. БЪЛГАРИЯ подкрепя РУСИЯ, а жалките 5% кресливи НАДУПЕНИ пред САЩ продажни Киряк Стефчовци ще си получат заслуженото

74

42

преди 9 години

До ВасилевЯ поясни какво имаш предвид.Ще се върне там където беше 1991 като икономика или като територия или и двете:-))Знаеш ли, че има много руснаци, които ще преживеят с радост още веднъж икономически 1991, ако си върнат територията от същата година.Трява да кажа че през 1991 примерно в Киев не беше като 1986, но беше сносно.Метрото се движеше на 1,5минути 5коп.Бързия транвай се движеше на 3 мин 4коп.Здравеопазането беше безплатно, комуналните услуги бяха сиволични и т.н.т.