14

за парлама

преди 9 години

Преди два дни, шефа на света Обамата, нареди по телефона на Меркел, да продължават със санкциите. А снощи, марионетките му в ЕС, за парлама, "обсъждат" какво да правят със санкциите!

13

волгоградския

преди 9 години

До99Аз ли да забравям?? Приятел трябва да знаеш че сьм много в час. Само едно ще ти кажа че родителите ми за да ме изучат отидоха преди 16г. да работят в испания и все още са там и им е добре но при мен така се получи че завьрших вьв волгоград и тук си останах но всяко лято сьм при тях и сьм наясно с батака в ЕС

12

ЕС

преди 9 години

се затруднява да формулира решение. На лято ще е още по-трудно

11

до 11

преди 9 години

дори и да е сгрешил в правописа,това не означава,че не е истина-ясно???

10

99

преди 9 години

До волгоградскияСамо не забравяй, че главната и крайна цел е съюз от Владивосток до Лисабон. Путин избягва да се конфронтира както с Европа, така и с Украйна. Всичко, което той прави е да отвори очите на ЕС и да им покаже, че основния враг се намира зад гьола.

9

Анонимен

преди 9 години

"В момента минските споразумения се изпълняват частично, не се спазва изцяло прекратяването на огъня и изтеглянето на тежките оръжия..."И нарушенята са най-често от страна на Киев, ама няма значение, въпроса е да санкционираме Русия и по тоя начин - пак себе си ;)

8

Анонимен

преди 9 години

Realno, научи се да пишеш на правилен български...ОфицЯлно се научи. 880 млрд...?!?!?! С кого, като всички се отказаха, дори индийците. Какво е сключено е едно, а какво е и ще се изпълни съвсем друго:) Будь здаров!

7

Реално

преди 9 години

След година санкции,Русия е сключила договори за над 880 милиарда долара-това са офицялно и открито обявените цифри--за военната индустрия сумите не се огласяват.А в същото време Е.С. губи от руските санкции над 36 милиарда евро.Вижда се кой е губещият....И европейците трябва да разберът едно--интригите и алчноста на САЩ ги плащат те--включително и ние-Българите....

6

волгоградския

преди 9 години

Кой? Кой иска да се заяде с мене?

5

волгоградския

преди 9 години

Тук в РФ ви пикаме и на санкциите и на гейското ви сьюзче да го знаете от мен волгоградския

4

до 4

преди 9 години

Темата с Евразийския Съюз я измислихте вие. С Борисов и Цветанов, обаче, сме само при останалите бабаити от Евразийския Съюз - всички бащици и оправдани престъпници с абсолютно мнозинство и неграмотници.

3

прах в очите на ...

преди 9 години

... хората. Икономиката отдавна проби тези санкции, наложени, преди всичко, в/у сектори без никакво значение.

2

до 1

преди 9 години

Логото до името ти---показва какъв *** си според над 65 % от българите, които виждат бъдещето си САМО В ЕС......

1

Анонимен

преди 9 години

Заглавието утвърждава точно обратното на това, което реши Съвета на ЕС. Срокът на санкциите е до юни. Съветът на ЕС отложи решението си и ще обсъди през юни целесъобразността на удължаването на санкциите срещу Русия.