33

да: 59

преди 9 години

Тодор Живков така ги научил , ходи го питай що така

32

Полицията изпълнява

преди 9 години

нареждания. Иначе, няколко по-яки старшини отдавна да са въдворили ред там.Виновните трябва да се търсят в горните етажи на властта. От Брюксел може да препоръчват много неща, но не могат да се бъркат във вътрешната ни политика и да ни задължават да не закачаме битови терористи.Управляващите си затварят очите за нечии безобразия, за да могат после да разчитат на гласовете им, а нас по този начин тласкат към саморазправа - това не е редно нито е цивилизовано! Но сме тръгнали натам.

31

питам

преди 9 години

И в какво се изразява бунтът на робите от селото?

30

Анонимен

преди 9 години

Братята сигурно си плащат отчисления на ДПС за покровителството

29

Наблюдател

преди 9 години

МВР - доказано безполезна но най-скъпо струваща на данъкоплатците организация на търтеи и некадърници!

28

мнение

преди 9 години

Да излезе Лютфи и пак да ни заплаши с етническия мир. Партията му е като мършояд. Възползва се от страданието на избирателите й и наклажда омраза. Наскоро даваха как субсидиите не отивали при реалните производители на тютюн, а при селските кметове от ДПС. Айде Местан! Защити си електората.

27

Историк

преди 9 години

Подобна е била ситуацията в САЩ, когато се заражда движението с белите качулки. Когато държавата не си върши работата, въпреки че ни събира данъците, хората ще вземат нещата в свои ръце. А ако ми изтриете коментара, ще докажете, че държавата и контролираните от нея медии целят да заличат българската нация.

26

Анонимен

преди 9 години

До партиен член"Каг да го пишем в коментарите си този етнос та да не го триете????"БЪДЕЩЕТО НА БАЛКАНИТЕ - сърдечно благодарим, европейци!

25

Анонимен

преди 9 години

До стоян- Да жена е с панталон казва се Лидия ,но останалите в управлението са с фусти защото са навързани като свински черва от фамилии и родове.

24

Не знам защоИзтрихте

преди 9 години

коментара, в който пишех единствено това, че всяка изоставена къща си има собственик. Държавата би трябвало да защитава частната собственост! После отбелязах, че са ми известни два случая на буквално заграбени обитаеми къщи, в които в момента не живееше никой.Втората къща се даваше под наем и точно в онези няколко дни, след като се изнесоха предишните наематели, а новите още не се бяха настанили,в този дом се самонастани ромка с 4-5 деца.Собствениците още не могат да я махнат. Тя не плаща наем.

23

Анонимен

преди 9 години

Полицаите са гола вода. Нищо не става от тия хрантутници. Само се скатават и ги е страх да си свършат работата.

22

стоян

преди 9 години

за сведение шеф на ре *** уто в Червен брег е жена. Едни казват че е инжинерка а други казват че е докторка. но е жена което е сигурно

21

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се възроди хайдушкото движение,като не искат да спазват закона ще им изкарамеакъла.

20

Анонимен

преди 9 години

Местан да се изкаже!

19

партиен член

преди 9 години

Каг да го пишем в коментарите си този етнос та да не го триете????

18

гостенин

преди 9 години

Леле тука как се трие.Някой излъгал ли е за нещо?Къде е свободата на словото?

17

Анонимен

преди 9 години

До коментар 20Никога няма да се появи,защото мъжете на България се разхождаха с токчета по Витошка миналата седмица да покажат солидарност,или защото отдавна си ги влече и ги сърби отзад.Та за това няма как в Бълкгария да се случи,мъже няма всички станаха солидарни:)))За съжаление не с болката на хората.

16

Анонимен

преди 9 години

СТИГА СТЕ ТРИЛИ КОМЕНТАРИТЕ БРЕ !!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

След като държавата (в лицето на изпълнителната и съдебната власт) упорито си затваря очите, то става неизбежно кръвопролитието - ние или ***. Жалко, но политиците ни в името на кебапчето ни бутат към гражданска война. Пита се само за кебапчето ли става въпрос?

14

До 1

преди 9 години

В нормалните европейски страни подобни образи търкат нара по затворите, а в САЩ ги слагат по ел. столове или им бият по една инжекция, ако не са ги отстреляли в крачка, докато прекрачват закона! Така че това с евроатлантическите ценности не знам какво се опитвате да кажете...