34

Трудовакъ

преди 9 години

Не иде реч за "анексия на Крим". Такава никога не е имало. Крим от поне 300 години е владение на Руската империя. Миналата година се възстанови суверенитета на Руската Федерация върху полуостров Крим, прекъсната с пртивоконституционното му предаване и без да се пита населението на Крим, от РСФСР на УССР през 1954 г. от украинеца Никита С. Хрушчов, по случайност генерален секретар на ЦК на КПСС по онова време. Възстанови се историческата справедливост и се защитиха интересите на живеещите в Крим.

33

Анонимен

преди 9 години

До до 4119 % от населението на Украйна е рускоговорящо. От 45 милиона ,19 % са 9 милиона. 2 милиона са в Донецк и Луганск , 2 милиона са в Крим, остават 5 милиона рускоговорящи в Украйна . И голяма част от тях воюват срещу терористите. Ако си гледал телевизия, ще видиш как журналиста пита на украински, а войника му отговаря на руски.....

32

Анонимен

преди 9 години

Магазин в Украйна март месец-непосилната пустота на битието!Магазин в Крим март месец-всички нормални стоки за потребление в наличност!

31

морски

преди 9 години

Евала му на Путин,знае как се защитават народ и родина!Слава на Русия!

30

Анонимен

преди 9 години

С анексирането на Крим ,Русия поставя нов модел на междудържавни отношения в 21 век. Очакваме Кьонингсберг и Източна Прусия да се върнат в Германия, Сибир - в Китай,Карелия- във Финдландия.... Според Русия ,това е съвсем приемливо.

29

до 41

преди 9 години

Велик е Путин ! За 1 година успя да превърне 40 милиона "братски" народ в свои врагове. Девалвира рублата 2 пъти, свали цената на петрола в свой ужърб от 120 на 55 долара, вкара НАТО-вски войски на 300 м от границата си, създаде 230 000 обучена вражеска армия в Украйна, готова да воюва с Русия. За първи път Русия няма нито един съюзник в света ! Това е дарба...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>*** от тези 40 милиона,около 25-30 милиона са рускоговорящи и симпатизиращи на Путин!Капиши тути капиши!

28

Анонимен

преди 9 години

След присъединяването на Крим в Русия,българското правителство направи външен заем от почти 10 млрд. долара общо(от май 2014 насам) за да компенсира загубите на атлантическите си кредитори инвестирали в Майдана.

27

Анонимен

преди 9 години

Велик е Путин ! За 1 година успя да превърне 40 милиона "братски" народ в свои врагове. Девалвира рублата 2 пъти, свали цената на петрола в свой ужърб от 120 на 55 долара, вкара НАТО-вски войски на 300 м от границата си, създаде 230 000 обучена вражеска армия в Украйна, готова да воюва с Русия. За първи път Русия няма нито един съюзник в света ! Това е дарба ,която и Хитлер не я е имал. Няма нито една държава ,която в бъдеща война да е на страната на Русия, е само Чуколов и Сидеров ,евентуално..

26

един от всички

преди 9 години

Забравихте да пишете, че в Крим вдигнаха пенсиите, здравеопазването е напълно безплатно, магазините са пълни и други благинки, за които в украйна могат само да мечтаят!

25

честито

преди 9 години

Сега е време на Китай, Япония и Финландия да щипнат територии от Русия.

24

абе къде е Путиту

преди 9 години

Май щял да ражда.

23

Стар комунист

преди 9 години

С праздником!

22

Яначек

преди 9 години

А бе те и Судетите така ги присъединиха, с референдум през 1938. После и Австрия, да напомним, взе че се присъедини. А колко радостни бяха хората, още могат да се намерят снимки от Виена, от онова време.

21

Анонимен

преди 9 години

Това което пише руския цензуриран печат за анексията на крим много слабо ме интересува

20

Анонимен

преди 9 години

До сложна работаВ Донбас не са правили референдум за присъединяване към Русия. Недей да лъжеш. Референдума там беше за автономия. Има разлика.

19

Румбо

преди 9 години

Абе къде е Путиту?

18

до 11

преди 9 години

ми стана че го свалиха, май... не както ти се нрави.

17

****

преди 9 години

До-4:Я провери да не е заел мястото на бащати, в леглото.

16

123

преди 9 години

До ТЪПАНАРА 17. Защо не прочетеш малко история. Ще се запознаеш и с факта, че Русия е била против съединението на България и всячески е пречила то да се случи.

15

до 17

преди 9 години

Само да припомня че РУСИЯ БЕ ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО....