37

Анонимен

преди 9 години

Това е пералнята на бати Боко. Просто го е ядосала, та я изнесъл на терасата и е бил шута. Нали пости и е малко нервен без мръвка.

36

ПОБЪРЗАЙТЕ +

преди 9 години

малко остава до края на Великия пост.в последната седмица ще има най-много християни за причастие.ПОБЪРЗАЙТЕ,ИМА ВРЕМЕ ЗА ВСЕКИ ОТ ВАС.Щом Ви поставят от лявата редица ще се чува пукане на човешки кости.Когато чуете за първи път този звук ще се опитате да запазите самообладание.Втория път ще се смрази от страх падналата Ви душа.При третия път ще полудеете от ужасЗАЩОТО ТАМ-ДОЛУ ТРУДНО МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ И НАЙ-СИЛНИЯ ХУМАНОИДМНОГО ОТ ВАС СА ХРИСТИЯНИ НА ЛИСТ.ИМА ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА!ИИСУС ВИ ОБИЧА+

35

Анонимен

преди 9 години

хахахахагрупа пияни сопотски *** са се н***акали в гащите от страххахахахах

34

mp

преди 9 години

Много нескопосано написано!И този кмет има очи като ренген-видял е и размерите.Били кат на пералня--смях!!!!!!!! Няма снимки, родната полиция е със свое мнение естествено.

33

Анонимен

преди 9 години

един очевидец е казал че е метеорит и ние да вярваме сега

32

ХАХА

преди 9 години

Заедно с пламъка е бил колкото пералня... Вие наясно ли сте какво се случва ако метеорит с големината на пералня удари земята? Хаха...

31

човек

преди 9 години

КАКВИ ВОЕННИ? ПУСНЕТЕ УЧЕНИТЕ ОТ БАН ДА СИ СВАРШАТ РАБОТАТА.

30

Дръндер до 46

преди 9 години

До Анонимен 46Това се прави за да се обезопаси района ако има радиация или нещо друго! И после астрономите за какво да ги викат? Той вече е паднал-викат се геолози, минераолози и дори такива които изследват за следи от извънземни бактерии и други подобни но не и астрономи, те могат евентуално да проследят траекторията на метеорита, без да е необходимо да отиват в Сопот! Мислете повече!

29

Дръндер

преди 9 години

Леле колко болни мозъци има тук!Първо метеорит с размери на пералня не е толкова малък колкото го изкарват и ще може да се намери! Това съм сто процентов, но предои това трябва да се успокоят хората за да не може такива *** като вас да се разпищят че НАТО ни бомбандира!

28

ani

преди 9 години

вчера , горе-долу по същото време(отчитайки часовата разлика), се видя метеор и над Мюнхен - доста ярък, а няколко минути по-късни се чу тътен, ...но полицаите казват, че не е паднал, а е изгорял в атмосферата

27

Анонимен

преди 9 години

паднал метеорит пък уведомени военните не трябва ли да уведомят първо астрономите

26

123

преди 9 години

А , ето къде се загубил Путин ! Мотаел се наоколо яхнал пералня :D

25

Наката

преди 9 години

Отвратително написана статия. Съществото написало това е един писач, никакъв журналист не е. Просто ми се гади от такава елементарност, грешки, стилистика. Мноооого зле.

24

колю

преди 9 години

Истината е че пролетта е пукнала по рано в Сопот .... :)

23

Анонимен

преди 9 години

натовски бомби падат в Сопот

22

Анонимен

преди 9 години

да това е лъжа ми кажете кога тия депутати ще увеличат заплатите на българина това е най важното сега народа мизерства

21

jim

преди 9 години

Всички сте жалки роби

20

Стига с лъжите

преди 9 години

Лъжа и манипулация. Никъде няма публикувани документални снимки, кадри или разкази на очевидци, както и становища на учени, които би трябвало да са на място, за да проучват небесния обект, който уж е бил паднал. Следователно никакъв метеорит не е падал, а е паднало някакво оръжие, което е било непревилно изстреляно вместо на северо- изток, на северо-запад.

19

Анонимен

преди 9 години

как не падна в парламента

18

Анонимен

преди 9 години

Камъните падат падат от небето....Метеорита който вдъхнови чалга поезията.