15

extremist

преди 9 години

И да заключим НЕК изкупува на НЯКОЛКО пъти по високи цени енергията от ВЕИ-т, разбира се по заповед на държавата. 160 депутата са акционери,и/или собственици на ВЕИ-та. ЯСНО ли ви е ся що няма БЕЛЕНЕ.

14

extremist

преди 9 години

Аз казвам ЧЕ ТОЧНО ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА ЗА ТЕЗИ СЪКРАЩЕНИЯ НЕДУОМЯВАЩА ТЕМЕНУЖКЕ.Едно от предназначенията за заводския ТЕЦ е изгаряне на остатъчни отпадъци, като за целта се монтират очистващи газовете системи и естествено че произведената енергия не е ефктивна!!!!! СПРЕТЕ ДА БУДАЛКАТЕ ХОРАТА. 26% ОТ ДЕФИЦИТА НА НЕК СА ОТ ВЕИ-та изградени преди 5 години точно по времето на другаря БОРИСОВ и с неговата БГАГОСЛОВИЯ.

13

анонимен

преди 9 години

ДЬРЖАВАТА НЕ Е ВИНОВНА---ВИНОВНИ СА УПРАВНИЦИТЕ ---НЕМА ТАКЬВ ЛУД ДА КУПУВА ЗА 5 ЛЕВА И ДА ПРОДАВА ЗА 3---ТОВА ПОКАЗВА НАНВИ СТЕ ПРОСТАЦИ

12

видинчанин

преди 9 години

Кажете ми нещо нормално във Видин , Враца , Лом , Монтана , Мизия и т.н. Това са градове с кметове от БСП , които мислят само за кражби , но не и за хората . И това е от 25 години , и ето го резултата . Нищо но от сърце .

11

Маде у Булгария!

преди 9 години

Теменужке, кажи че го продавате на хамериканските като мариците 1,2. Поради что се плашите болкарски предатели да се наречете?

10

ss

преди 9 години

A pitam az vaprosnata ministarka koi e vinoven a.kade e dargavata a? Ostavka mahaite se...provegdate genicid srechu naroda mi

9

Анонимен

преди 9 години

Колко са и кои са заводските централи в България от които купува ток НЕК? Не би трябвало да е трудно да отговорите на този въпрос.

8

Анонимен

преди 9 години

Държавата НИКОГА не е виновна за НИЩО защото птосто НЯМА ДЪРЖАВА.*** избраха за премиетр г-н Никога Невиновен така че ВСИЧКО Е ТОЧНО.

7

Анонимен

преди 9 години

А защо не кашеш, че всъщност има интерес от западна фирма да купи "Видахим" и сега върви приватизация? Кажи си! Ей, Хора България Умира!

6

Анонимен

преди 9 години

То е ясно, че поскъпването на тока е неизбежно, но въпросът е че ТОВА ПОСКЪПВАНЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ОТ НАРОДА! Трябва да се плати от тия, които от 1990-та до сега докараха енергетиката до това положение! Тия от Любчо Беровото правителство които дадоха съгласие за спиране на малките блокове в Козлодуй! Останалите живи другари на Луканов, които спряха почти завършения тогава АЕЦ Белене и разпродадоха оборудването и още един рейс безбожници!

5

Констатация

преди 9 години

Тръгнете по селата са видите какви кметици-рептилии от ГЕРБ има. Малиииии.... страх !

4

anonimen

преди 9 години

Заводските електроцентрали пораждат загуби от 231 млн. лева годишно, а фотоволтаиците - от 600 милиона лв, но никой не ги маха. Ами далаверата ясна, да му мислят тези, които ще останат без работа.

3

ha ha

преди 9 години

значи НЕК може да субсидира загуби по мрежата и нелоялни клиенти (да не споменавам кои) но не може да сусбсидира в случав над 300 работни места на БЪЛГАРИ в един от най-бедните райони на България. И сега на кой синчето ще му е новия собственик?

2

Анонимен

преди 9 години

Петкова, явно си доста зле, но да ти обясня, да, държавата е виновна, защото е дала тази възможност и дружеството се е превърнало в производител на енергия, благодарение на тази държава и когато вие решите да направите едни промени, които не са на база на пълен отчет се получава така, че някой няма реално времето да се реорганизира. Това е вината на държавата и трябва да си я понесете. А, да, собствениците на трите дружества да ти ги назова ли поименно или сама ще си отвориш ТР и провериш!

1

Анонимен

преди 9 години

Кога гербераст си е признал вината? И с тези устни се храниш, лъжло!