10

ЗНАЕЩ

преди 9 години

Това с плутония,отдавна експертите го отхвърлиха--дори западните.Обяснявам--Плутония е силно отровен и радиоактивен-дори 0,000001 грам унищожава човека който го е погълнал за 1-2 дена--А тези хора, които са присъствали в помещението в това време,ще умрът след няколко дни и седмици.Плутоният когато е изсипан от колбата,достига много висока температура и едва ли,Литвиенко е ял или пил вряща храна.Тази версия е само да се даде сензационен и коварен облик на Кремъл-нищо друго......

9

Анонимен

преди 9 години

Русия произвежда едва 8 гр полоний-210 месечно, a материалът не може да се достави нелегално от страната. За производството на полоний са необходими ядрени реактори като руските РМВК или канадските CANDU.

8

oops

преди 9 години

Просто е като парен локомотив -> След като си бил топ шпионин и минаваш на страната на врагът не очаквай медал от бившите свои.

7

до брей

преди 9 години

Да и аз така си помислих, Путин ще изхаби няколко това уранова руда, за да отрови някакъв журналист, знаейки, че цял свят ще реши, че е именно той ахахахха Понякога се чудя за балъци ли ни вземат, че ни пробутват такива откровени глупости.

6

Анонимен

преди 9 години

ako e skubal socialni ot UKeto, e iasno koi go e nahranil s 4adarenia tarator.duhali taratoro? il ni gu dua? nezemat da ostaviat 4iliako da si e umrel ami sha da ni go plestiat na kadroto s teaa pupki li sto li mu e izniknalo na licetota ade nekoi da copy-pastne ko e tva polonii i kakvi sa posledicite za toia koito mu e dal taratoro sled kato moje po vremeto za umira4ka da se izcisli i aktivnostta i dozata koiato e polu4i Litvio kakto i terapista na razdrunkani spionki

5

Анонимен

преди 9 години

Прави ми впечатление, че нарочно се изкарва на показ убийството на Литвиненко и то точно след убийството на Немцов, с цел в съзнанието на обществото да се увеличи списъка с жертви в Русия. А на никой не му прави впечатление, че убийствата са разделени от цяло десетилетие. Говорят така, все едно Литвиненко е починал през ноември миналата година...

4

до 5

преди 9 години

нападнали са го вече червеите, какво да става?

3

Анонимен

преди 9 години

А с Немцов кво става?

2

Анонимен

преди 9 години

Берлускони заяви, че отново влиза в политиката. Сега се чудят как да го ударят - той е приятел на Путин, и се опитват да го вкарат клин между тях.

1

Членска карта №7

преди 9 години

Некрофилия!!! Не знам що не ръчкат кокалите на Березовски!??? А защо не се сещат за Максуел, направо съм загрижен! Държат хората в забвение!!!