22

Някой

преди 9 години

Пълна срамота е да има жури,човек който нищо смислено не е направил в живота си...Женена за мутра-човек( който е рекетирал, крал, бил, мамил)..и сега ни я дават за пример на успял човек ли? Срамота в тази държава всичко се ***..ние нямаме положителни герои на нашето време!! Срамота

21

Анонимен

преди 9 години

Излгежда мис Мулти е спечелила шоуто "Италия търси талант" с жури Силвио Берлускони.

20

Анонимен

преди 9 години

С каква цел е тази рекламна ПР акция. За да се оправдае пред мат'риала даването на 1/4 милион на тази, която нали уж няма нужда от такива дребни суми. Да се натрапва.

19

Анонимен

преди 9 години

Спомням си преди беше хубавасега или е остаряла или пластичния е прекалил

18

До 17

преди 9 години

Спомням си Указ 54 и 56. Много хора тогава му повярваха и направиха опити, но не всеки успя.Но, ако си спомняш, и там се говореше за частна инициатива, а не за бизнес - просто това тогава беше "*** дума".

17

ауууууу

преди 9 години

Тя станала страшна бе.А на въпроса как стана богата ли,ами всички знаем.

16

До Софи (11)

преди 9 години

Някои хора си мислят, че като мине време,може да разказват митове за себе си.В гимназията имах съученичка, която, след като завършихме, се яви на допълнителни изпити, за да й се зачете, че е завършила и езикова гимназия (френска). Чистосърдечно си казваше, че разчита на връзки.Беше още социализъм и да учиш в езиково у-ще беше атестат, че си от по-специален.Това момиче не успя да влезе във ВУЗ. След промените я гледам по телевизията - представи се за журналистка, завършила Френската гимназия:)

15

Анонимен

преди 9 години

Демокрацията изкара всичкия *** на повърхността.

14

мм

преди 9 години

На мен ми е интересно как се чувстват участниците в съзтезанието като значт че един от журито което ги оценява е изял поне 3-4 кофи със семенна течност....пародия на шоу ще е това.

13

Генералски зет да си

преди 9 години

Илия Павлов е роден през 1960 г. От 22 до 28-годишна възраст е генералски зет. Какво му се случва през това време? Освен ВИФ, завършва и журналистика в СУ. Офицер е в школата "Чавдар", после журналист във в."Нова светлина", а след това - чиновник в Комитета за култура.Помните ли как се влизаше да следваш журналистика, как се ставаше журналист в столичен вестник и как се постъпваше на работа в Комитета за култура. Четейки на глас, Илийчо сричаше, но това е незначителна подробност :)

12

Бре!

преди 9 години

Оженили се през 1989 г., а преди това година и половина били заедно. Значи още през 1987 г. в България е имало бизнес, а селянчето Илия Павлов вече се е движило с автомобил, отивайки на важни бизнес срещи?!Чака ***, Даринке! По онова време, думата "бизнес" дори не се употребяваше в България, освен ако не се говори за някоя западна страна и то с негативизъм. Или статуквото на генералските зетьове е било по-различно?

11

ан

преди 9 години

ей,много нагли взеха да ставатосвен че ни окрадоха сега искат и да им ръкопляскаме колко са умни красиви и там каквито са решилинямам предвид само тази ами я вижте от екраните колко ни се усмихват и надсмиватдали го има някъде другаде по света

10

Софи

преди 9 години

"Писма с утвърдителни отговори", такива не е имало.. Опитали сте се да го направите като сюжет на американски филм ама ви куца фактологията :D

9

ИСТ

преди 9 години

Мадам мулти или мадам мутри. При нея са нашите пари. Доброто е че погреба Илия на чист въздух.

8

ss

преди 9 години

в нейния случай важи поговорката "роди ме мамо с късмет пък ме хвърли на смет" Може да е всякъква но си е живяла добре и си живее добре за разлика от много други, и която й да е на нейното място ще прави като нея тогава кой е виновен за нещо?

7

Анонимен

преди 9 години

Крадците на прехода.

6

Анонимен

преди 9 години

Оффф, само тоя *** липсваше сега да се бута насила във физиономиите ни! Между другото това Урсула ли е, или Елза Парини???

5

Анонимен

преди 9 години

Илия Павлов се забавляваше чудесно по заведенията в обкръжението на всякакви жени. Дарина е била жената в къщи където той не е стоял. Не ми е ясно защо държавата не си прибра открадатите пари.

4

Анонимен

преди 9 години

да беееее равна си ама с кой/ просто късмет! иначе шеше да цъфнеш като всички в тая държава, сега си най умната боже мили1

3

Анонимен

преди 9 години

Не, госпожо мутресо, не силна жена стои всеки силен мъж, а до всеки богат мъж /забогатял неправомерно/ стои една к---а /разбирай лека жена/. Тази жена няма моралното право да бъде в това жури. Аз например заради нея няма да гледам това предаване.