31

Ха ха

преди 9 години

До НовинатаТака е нямам идея какво е РЕБ! И не ме интересува! Бил съм 2 години и кусур в казармата, имам си работа, семейство, деца, не ми дреме каква нова глупост са измислили за унищожаване на невинни хора! Такива неща вълнуват само безделници и кухи *** като теб, дето не си виждал истински автомат на живо!Вие атакистчетата май имате нужда да преминете едно военно обучение?! Като гледам, мерак ви е!

30

Анонимен

преди 9 години

АКО ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ В СВЕТА ТОЗИ *** ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ! Путин е просто един долен бандит начело на една терористична държава!

29

Новината

преди 9 години

До АхаСистемите РЕБ не използват ракети, но на такива като теб кой да им каже. Даже от космоса се вижда кои са ***.

28

Стар комунист

преди 9 години

Треперите ли седерасчета?

27

Анонимен

преди 9 години

До Василевте затова разбираемо са срамни въшки .....

26

Анонимен

преди 9 години

ооох много съм жална ,че Путин се е разболял..... особенно пък в Атака така се жалее ,Болен си е болен, чутолов-папагалът и сянката на болния, треска го тресе.....както и всички папагали в тази групировка!

25

Аха

преди 9 години

До НовинатаА специално за теб ще изпратят най-новата си ракета, за да се накефиш максималко!***!

24

ясно

преди 9 години

подържали са то докато го пречупят,не нам ...сигурно и двойник ще ни покажат..Жужин вече никога няма да е същия!

23

Ха ха

преди 9 години

Да бе да, а един мармот завиваше шоколада...

22

Новината

преди 9 години

В Бурятия, на полигона "Телемба" стартираха мащабни учения на ПВО на РФ. Тук за пръв път ще бъдат използвани най-новите системи за РЕБ с наземно и въздушно базиране.

21

Гошу

преди 9 години

Когато няма лични здравословни проблеми и искате да убедите и другите в това, обикновено самият човек излиза и казва: "Няма проблеми, ето, вижте". Ама това някакъв говорител да ми казва, че няма проблеми с някакъв човек, пък него да го няма си е баш: "има проблеми, ама никой не трябва да знае за това, за да не се възползват враговете да нанесат удар срещу нас"

20

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво има да се крие, каквото и да е? хм. Всички сме хора. Но по стар кремльовски обичай - винаги тайнствености.

19

2 версии

преди 9 години

Версиите за отсъствието му са две:1. Чертае нови планове, коя държава да завземе2. Има лична среща с Волен Сидеров и цяла седмица не са излизали от спалнята

18

BrainwashStudio

преди 9 години

Не знам за Путин, ама Джордж Сорос или Георги Шварц, както му е истинското име определено е на път да отърве света от себе си.. Може и вече да е гулнал букета докато пиша тоя коментар..

17

Членскa карта №7

преди 9 години

Другарят Вожд е бил просто за поредната пластична операция и сега се възстановява. Той обаче не е като еврогейовете да парадира с операциите си, а както виждате скромно се скрива в покоите си и чака периода на реанимация. Еврогейовете си имат метро и лъмбър сексуални, а ние, руските верни поклонници и слуги си имаме ботоксексуален Вожд и Учител

16

Анонимен

преди 9 години

29, "луда крава", която се разпространява сред пиндосите. Владимир Маркин заяви: Мислехме, че през пролетта се активизират само маниаците, шизофрениците и педофилите, но се оказа и о.з. американски генерали също.

15

Анонимен

преди 9 години

Опериран и в реанимация ли е ?

14

Членска карта №7

преди 9 години

До МурзилкаТой е човек, не американска мечта!

13

Анонимен

преди 9 години

Може да е отишъл доброволец в ДНР. Идеален е за танкист с този ръст.

12

Анонимен

преди 9 години

Песков лъже ! Личните лекари на Путин са казали, че му остават само 40- 50 живот още ! Лоша е работата ! Лоша ! Ама закого ?