95

antiES

преди 9 години

тия пак си пишат някакъв сценарии,,пак на вкарват във филм,не могат ли да разберат ,че хората са толкова уморени от глупостите им ,че не им е до никакви конфликти,опитват се отново да ни манипулират

94

турчин

преди 9 години

Докато имаме *** политици ще има заплаха за всичко. На тях това им се харесва. Помислете ена репортерка от СКАТ казва трябва да унищожим ДПС значи мюсюлманите. Станишев оприличи Кърджали на Крим сега Борисов говори за етническа война. Хора какво става. Ненормалници са в управлението. Защо прокуратурата не реагира.

93

голю босев

преди 9 години

Предлагам на анонимната кратуна да се успокои. Свалиха имунитета на тиквата в европейският парламент и съдът ще го осъди. Споко- всекиму заслуженото.

92

1

преди 9 години

До Анонимен 71,забравил си 2самолета,***.

91

Анонимен

преди 9 години

Г-н Борисов, стига сте се въртели ту така-ту иначе! Крайно време е да заемете категорична позиция спрямо ДПС и всички произтичащи от тяхната антибългарска политика последици, като работене срещу нашите интереси, икономическо ограбване и ***. Не може всички да ви обичат,г-н Борисов! А ако държите да сте любинец на ДПС, ще загубите повече отколкото ще спечелите. Много внимателно наблюдаваме какво говорите и какво правите.

90

Българиииииии

преди 9 години

От всички вяри: християни, евреи, мюсюлмани, будисти и други.Ето този ви излъга най-безсрамно, като заяви, че ще се бори против престъпността а той я оглави.И това, че група айдуци в народното събрание, играят театро за пред камерите да не ви заблуждава.После си пият кафето заедно и делят родината на части: ТОВА ЗА НАС, ТОВА ЗА ВАС.И докога ще търпим тия кръвопийци? Пак ще чакаме някой друг да ни свърши работата.Хайде, вижте Румъния как се справи с Чаушеску!

89

receb

преди 9 години

lytvi prezident volen premier a anadola parlamentdps i ataka = pobeda

88

акут

преди 9 години

г-н Борисов при цялото ми уважение НЕ може да си позволявате да искате само от Българските партии да са толерантни. престъпната фирма дпс трябва да и се заповяда да не използва езика на омразата инак им вдигате рейтинга. ако определено малцинство смята че ще ми наруши спокойствието на ракията и салатата на есен ТАКА да бъде

87

дечковото

преди 9 години

Не се прави на велик,следващия път може да нямаш късмета да пишеш тук.

86

Анонимен

преди 9 години

Боко, не разбра ли, че който се хване с ДПС си отива от власт. Но дреме ти на теб, взе 16 00000000 лева. Притрябвала ти властта.

85

до 114

преди 9 години

*** си ти,при един военен конфликт твоиподобни ще са първите дезертирали,и като бягате няма да гледате за посока,и по погрешка може и на изток да се озовете.Мисли,а не плюй,нямаш силата,и се оплюваш

84

тру

преди 9 години

Ако някой иска война,и се радва на нея,да помисли пак.Скоро имаше такава на самата ни граница на запад.Прекроиха се граници,хиляди жертви,разрушения...не е като на филм да го наблюдаваш,на главата ти е.Като те удари,боли,а като те гръмне,заравят те в общ гроб и никой не си играе да те опява,няма време и букет да гушнеш,не е шега работа

83

efeni

преди 9 години

До Анонименti , koyto si napisal tova gore bukvalno si igraesh s oginia, ili nemash nikakvi predvijdanie kakvo bi moglo da stane ako naistina drasnat nekade klechka kibrit ,,,,,,a po moemu vie bilgarite ste umni , imenno zatova si tirsete nachini da ne vizniknat podobni sporove i si sednete na g .....te , da ne vi slushat glupavite vi razsajdenia zsahtoto stavate smeshni !!

82

Судного Дня!

преди 9 години

Ох, то да стане... Какво ще ви се случи! Направо няма да ви повярва! За тия Мъки на Народа с кръв ще плащате лихвите!!!

81

Българин в Белгия

преди 9 години

Днесбг демонстрирате опасна и нагла Цензура.И това не е Голямо постижение нА журНалистИкаТа в Един демократичен свят.

80

о

преди 9 години

ти ни водиш вожде !

79

Анонимен

преди 9 години

До ЕЛINAPROTIV G-GO ELI TE SA TAKIVA I HICSTAN IMA PRAVO DA GI ZASHTITAVA.

78

Анонимен

преди 9 години

Няма страшно спокойни сме Боко поне в етническите конфликти има опит още, като млад взводен командир по времето на възродителния процес!

77

1

преди 9 години

До и,отличен коментар,те си мислят,че като забранят дпс,избирателите им ,ще гласуват за тях,няма нито един уважаващ себе си мюсюлманин,който ще гласува за балевски,агент иван,и герб. джамбаски.

76

Анонимен

преди 9 години

ВОЙНАТА в БЪЛГАРИЯ е БОГАТИ срещу БЕДНИ! и тази война се води в момента със закони наредби дори конституцията е променена в старата пише всеки има право на достоен живот (мин.пари за всичко) в новата всеки има право на СЪЩЕСТВУВАНЕАз нямам какво да губя имам една таратайка едно жилище и една мизерна заплата както повечето български граждани. Но богатите има какво да губят имат не една а няколко коли къщи вили яхти. Те има какво да губят затова не искат война бедни срещу богати това е истината!