136

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

"С референдум, абсолютно по европейски""референдум" под дулата на калашници не е референдум по европейски, а по азиатски.Тоя "референдумен" театър никой НИКОГА няма да ви го признае - примирете се!Впрочем, нали не ви пукало от мнението на света - Русия била суверена и силна - защо въобще го играхте тоя театър?

135

Анонимен

преди 9 години

До 181 ПП.Забравих да ти спомена перфектните велосипеди, произвеждани в Пловдив. залели са Европа с тях. И за да приключа с теб, ако другарят Луканов не беше пуснал назобените момчета да плашат народа и ако не беше сам назначил *** за капиталисти, днес щяхме да сме още по-добре. Никога вее соц-комунизъм. Гадно мръсно време беше. Слава на Господ, вече го няма.

134

фил

преди 9 години

от войната преди 70 год.РУСИЯ колко държави е нападнала за нарушения на чов.права и да прави демоКРАДАция.ГОРБИ трябва да бъде съден за съдбите на милиони,демокрация,та демокрация,някои пак се оправиха,а ние се молим германците да ни направят един завод,та ние имахме стотици,нашия град имаше 30000работници,а сега има 3000 ЕТразнасят цигарихр.стоки,няма инж.лекари,стругари,всички машини ги разпродадоха,забравих има 100таксита.няма рейсове щото няма хора.ТОВА ЛИ ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА,САМО СОФИЯ ГЛЕДАТ

133

фил

преди 9 години

до СПРАВЕДЛИВГубиш се някъде в историята *** :) Слабо го интресува някой какво е било преди Христа, високоплатена руска подлого !!!

132

Анонимен

преди 9 години

228 как да няма нищо общо пак същоте ялови опити този филм сме го гледали аз поне съм го гледал в периода 1978 -1989 когато вср пак бях в час все пак съм израстнаш на Магурата и преди нея на НДК и преди него на Кростал помниш ли песничката на Тодор Колев Одисей 1

131

спас

преди 9 години

Скоро, американците ще ядът на долара змията. А ,който разбира от технологии да види новите руски системи за радио електрона борба.ФАНТАСТИКА.

130

Пояснение

преди 9 години

До опсО нека да са си самодостатъчни, нека да продължават с шистовия газ и да вкарват в земята химикали с 1000 атмофери налягане! Като почнат земетръси и им гръмне вулкана в Иелоустон ще заприличат на пустиня. И тогава няколкото останали живи ще се сетят, че парите не се ядат, както отдавна са им го е казали един стар индианец.

129

икономист

преди 9 години

важна гео политическа новина евразииският съюз е на крачка въпреки всичко краиъгълен камък на новият световен ред не чувствувате ли как бавно и неумолимо процесът се очерта явно забравете простотиите и плювните те нищо няма да променят

128

до 207

преди 9 години

"доказателство е Втората световна война.Съветската икономика с малко помощ победи европейската"Ха, "малко" САЩ снабди СССР с всичко и едновремнно спря германската индустрия - иначе СССР беше гушнал букета още 1942."със 150 лв. отиваш на море и дори оставатОсобено ако си на почивна станция"Само ако си връзкарче! При 9 млн население на България и леглова база на морето 1/1000 от днешната - няма как иначе...А днес хем е по-евтино, хем има за всички.

127

Анонимен

преди 9 години

212 Стига щуротии бе Крим е част от ЧУЖДА СУВЕРЕННА ТЕРИТОТИЯ то какво бе искаш в 19 ики в началото на 20 век да се върнеш за това ли беше ВСВ за да се яърнем пак преди нея ти никаква ли поука не си си узвадил от неяОдиаей 1

126

Анонимен

преди 9 години

До До 171(181)Игралните автомати са 10000 пъти по технологично компютъризирано производство от скраба наречен соц.електрокари. Купуваха ги в Япония и веднага ги претопяваха. И за твое сведение, и днес един такъв игрален автомат е по-скъп от електорокар.

125

истината

преди 9 години

Какъв живот? Да крадеш от собствения си народ? Чети в руските медии да видиш как забогатяха още повече пакрай олимпиадата. Нашия Дотанчо е като пионерче в сравнение с тях.

124

Анонимен

преди 9 години

Putin durpa v "ada" vseki podminal , no ne sum siguren 4e do 5-6 meseca Belarus I Kazahstan shte sa "tolkova " jelaeshti , kolkoto sa sega.

123

Анонимен

преди 9 години

Само за няколко дни Русия си изкупи на безценица нефтените и газови активикоито се намираха в ръцете на западни (инвеститори).Всичко това стана благодарение на обезценяването на рублата и появилите се слухове,че акциите ще падат.Това е една от най сполучливите игрифинансови операцииоткакто съществува фондовия пазар,по този начин Путин разказа играта на финансовите акули на запад пише гръцкият вестник Катемарини.

122

Божо

преди 9 години

До ПояснениеМного си прав, южнокорейците копнеят да се присъединят към Северна Корея !!! Бягат към Пхенян с хвърчила , прътове за овчарски скок и със самоделни прашки, които ги изстрелват на север !!! вие, путлеристите нямате срам !!! Как може да изкривявате истината като *** !!! Нали уж той е уникален лъжец, а се оказва , че има последователи , патологични лъжци !!! Щом почнахте да възхвалявате Севернокорейската диктатура, значи сте тотално отнесени от вихъра на глупостта !!!!

121

истината

преди 9 години

Ето списъка на всички държави, които подкрепиха заграбването на Крим:опа, точно нула. Е, колко мозъчни клетки са нужни за да разбереш кой е прав и кой е крив?

120

Пояснение

преди 9 години

До КайоТака е, много си прав. Даже в Южна Корея толкова обичат САЩ, че нападнаха американския посланник с бръснач. Ама днес си мълчи за това, сакън да не се разчуе...

119

Анонимен

преди 9 години

Вчера гуверньора на центра;ната банка на Китай Джов Суочуян обяви ,че системата СПТ за световно разплащане в йоани на международния финансов пазар е готова и тзи система най късно до есента ще започне да функционира.Това означава ,че китайският йоан става световна разплащателна валута.тази информация беше оповестена в много медии .

118

истината

преди 9 години

Ъхъ - съюзниците на САЩ, над 50 държави, на Кремъл точно нула. Та кой е по обичан казваш?

117

Анонимен

преди 9 години

До are - Някой да си е копувал нещо от "Берьозка" напоследък?Тц, всичко там е на луди цени, а сельодката гранясала. Жалко, харесвах им конфетите и сасиските, ама и те станали менте.