309

A

преди 9 години

Понеже не вярвате, че руснаците се самоизолират и ръсят пропаганда само за да прикрият лошото си положение, моля погледнете малко СТАТИСТИКА. Знам, че фактите никога не са ви харесвали, но това е ваш проблем: en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wageВ момента средната ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ Е 346 ЕВРО, А ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ Е 414ЕВРО!!!

308

Tom Brady

преди 9 години

ИДИОТИИИИИИЙ !!!ПРЕЖИВЕЙТЕ ГО !СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

307

Неразбиращ

преди 9 години

Малеее, като чета коментарите почвам да се възгордявам. То големи капацитети имало в Бг, какви разсъждения какво нещо......... Ама защо сме толкова зле при такива ресурси по форумите.

306

Анонимен

преди 9 години

До 535. Когато ти самият видиш с очите си Щатите коментирай колко са дебели и колко са зле.Американската мечта е по скоро българска, и в Мк да работиш на минимални 7-8 долара на час да съумяваш да си платиш сметките, да си облечен и да не се притесняваш какво има в хладилника... Ето това са щатите

305

Анонимен

преди 9 години

Натискът върху Русия от страна на Вашингтон и НАТО даде парадоксален резултат: руснаците почувстваха в себе си сили да върнат на Родината си миналото и величие.

304

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Такива пенсионер-интелигенти трябва с президентски указ да ви прекъснат пенсиите за това ,че предавате родината си !!!!

303

Анонимен

преди 9 години

До Я РусскийИди на х*й,*** азиатская.*** москалская

302

Анонимен

преди 9 години

СПРАВЕДЛИВ хаха смешнико интИлигентен, до кога ще копи-пействаш ? Селска пръчко две думи не можеш да напишеш без десният бутон на мишката. Отваряш по 6 страници и сам си слагаш плюсове :)

301

Я Русский

преди 9 години

А, докато вие говорите Търг: Украйна път, Украйна 2 украйна 3! Продаден! Голяма част от държавния дълг на Украйна е скуплена американски инвестиционен фонд Franklin Templton в полза на американския семейството на Ротшилд. mignews.ua/biznes/5049142.html Доскаскались, ***?

300

бастун

преди 9 години

До NOI мдаа, страната на големите ***,, те и в англия са същите дебелогъзи ***

299

rustam

преди 9 години

Колко пъти русия е нападала суверенна държава и колко щатите някой от малуумниците по долу може ли да отговори? Действайте и си направете труда да помислите -ако можете да мислите?

298

NOI

преди 9 години

ВЧЕРА ПОЛУЧИХ СНИМКА ОТ МОЯ БИВША КОЛЕЖКА ВЕЧЕ АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНКА. СНИМКАТА БЕШЕ ОТ УЛИЦАТА И ВСИЧКИ ЯНКИ НЕВОЛНО ЩРАКНАТИ НА ФОТОТО БЯХА ПО 100 - 120 КИЛОГРАМА СРЕДНО ТЕГЛО. ТОВА ЛИ ДА МИ Е ЕТАЛОН ЗА АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА ???

297

rustam

преди 9 години

До 532 а защо?

296

Рубладжия разпробит

преди 9 години

1 долар = 0.015 рубли1 евро = 0.014 рубли

295

Путлер = Хитлер

преди 9 години

Русия 2015 год = Германия 1935 год

294

Анонимен

преди 9 години

А настроенията против путин в света са най-силни за всички времена

293

Анонимен

преди 9 години

Ватникът има две мечти: да види САЩ унищожен и да притежава iPhone6.....

292

До 518

преди 9 години

Не знам, в България явно няма да видиш. А би било много интересно, на някаква снимка видях, че са окачени фанелки и една от тях е снимка на Путин с кученцето, подарено му от бате Бойко. Изключителна снимка! Нямам представа как може да се получат, но би било такъв....номер де. А и какво, нашия министър-председате му го подари, нали???

291

Анонимен

преди 9 години

Ами не знам за фланелките с Путин и руските знамена,нали и аз за това питам.Ако някой друг знае от къде могат да се намерят да пише тук.

290

до 521

преди 9 години

Колега, те ползват информация пусната от антибългарският клуб на реформаторската помия.