57

Х

преди 9 години

Прокурора искал да си признае за да му издейства по лека присъда,това ли е работа на работещ прокурор-този глада да претупа делото.

56

Анонимен

преди 9 години

Бог има и Бог помага.

55

ot net-a

преди 9 години

Момичета само ако сте честни и откровенни със своите родители и приятели, имате шанс в днешно време.По-добре да ви берат срама и страха, отколкото да ви оплакват. Не ги щадете и не се мислете за толкова оправни! Внимавайте кои са вашите приятелки и кои са техните приятели от мъжки пол. Днешно време изнасилват с хапчета и приятелство...

54

Анонимен

преди 9 години

В ИД би си намерил място, но май и там търсят образовани.

53

Време е !

преди 9 години

Какъв Бог бе ***.... Еми да чакаме Бог да ни реши проблемите. За какво ни е правосъдие тогава ? Вместо да палиме свещички, да се молиме и да си даваме стотинките в църквите по добре да се вдигнем като народ и да покажем че не може да ни мачкат 240 *** в парламента. До кога ще сме стадо овце дето си мисли че Бог (дето не съществува) ще ни оправи положението.

52

Анонимен

преди 9 години

Килър не означава ли наемен убиец?

51

Анонимен

преди 9 години

Не чакайте политиците да оправят България. Ако чакате на тях България ще загине. Всеки да прави нещо за държавата. Политиците са комунисти.

50

Анонимен

преди 9 години

По принцип Бог помага на тези, които искат.А какво значи да искаш? Да искаш значи да правиш дела на искане. Мислите също са дела, молитвите също са дела и действията също са дела. Бог гледа и ако види, че някой с делата иска, му дава. Дава и ако някой се моли за нещо, но все пак не забравяйте, че "Вяра без дела е мъртва".Това не значи че призовавам веднага да го убият с камъни. Просто искам да кажа, че е грешно да си мислим, че само с молитва измолваме. Бог гледа и на делата ни.

49

Анонимен

преди 9 години

Лошото е ,че дори и след този случай родителите на момиченцата Няма да отидат да купят един мощен спрей,поне да имат нещо за самозащита а само ще се молят на тях да не се случи.....само ,че това което сам можеш да си го направиш и господ не може.Мислете хора,мислете ! Грижете се за децата си! За мен е недопустимо по тъмно, в гориста месност човек да ходи сам без средство за самозащита.

48

Иво

преди 9 години

Ако чакаме всичко Господ да свърши,все така ще си седим заринати в тиня.

47

Размисли и страсти

преди 9 години

Ей, няма угодия на този народ! Вие какъв си мислите ,че е убиецът-мутра или баровец ще се върти около гарата и ще трепе с 8 удара в главата. Всеки с малко мозък в главата знае колко бабички и дядовци изтрепаха *** като този по селата....ама българинът толкова се е филмирал с мутрите ,че в мозъкът му само батки могат да убиват....а в реалността точно това са убииците.Малки същества по 60-70 кила я с нож, я с брадва....100 килограмовите бият един тупаник и до там,дребните колят и бият с тръби

46

Анонимен

преди 9 години

"Мъглиж срещу килъра на Вероника: Господ ще го накаже!" Не чакайте цял живот Господ да върши вместо вас нещата! Затова сте на този хал в цяла България! Само цъкате с език и псувате, но когато трябва нещо да се направи седите с ръце в джобовете и си гледате в краката, и чакате Господ да направи това нещо.

45

сельо

преди 9 години

УБАВЕЦ, КАКЪВ КРАСАВЕЦ

44

аха

преди 9 години

Нали казахте ( медиите ) , че този имал преди същото престъпление, убийство с грабеж. Тук сега за какви кражби на зеленчуци ми разправяте. Май нещо много взе да смърди или вие медиите пишете каквото чуете от клюките

43

Анонимен

преди 9 години

До пополекаНаистина. Ако убиеца е бил умен, веднага ще хвърли картата и телефона. И после както си вървиш, виждаш някаква дебитна карта на пътя, взимаш я и си казваш: "Я чакай да се пробвам с ПИН-а" и ХОП! Куките те сгащват и айде, ти уби собственика на картата :) Малко тъпо ми се вижда

42

Анонимен

преди 9 години

Най-харесвам когато журналята започнат да раздават присъди. Човекът е виновен, когато му бъде доказана вината в съда и бъдат представени безпорни доказателства и факти. На този етап има хванат един неграмотен овчар от *** произход, осъден няколко пъти за кокошкарски кражби на цигари и алкохол в магазин - лесна, изкупителна жертва, която не разбира, какво става и на никой няма да му пука, дори да е неправилно осъден. А, истинският убиец? Него ли търсим или просто жертва???

41

USA

преди 9 години

прилича на братовчед на Костов , а този така наречен Костов не беше ли Министър на България , какво нещо е Ром да управлява България , как няма да убива човека като братовчеда е Министър

40

пополека

преди 9 години

Не е ли работа на съда да каже,че той е убиеца? Много лесно му лепнахте това на тоя ***...карта бил използвал...ми може да я е намерил някъде.

39

Анонимен

преди 9 години

До деца 5При *** е на обратно,правят деца за да имат пари :))

38

Несъгласен

преди 9 години

Такива неща стават навсякъде по света,но само тук,в България това остава безнаказано!