82

Анонимен

преди 9 години

Ако гледаме българсаката история обективно с термините и методите за оценяване на доказателствения материал, общо приети по света, излиза, че огромна час от нея е изсмукана от пръстите за да е политически коректна към времето на издаването и.Дефакто нито сме татари, нито сме азиатци нито сме славяни.Такова нещо като славянство няма. Това е измислено понятие от Екатерина Велика за да оправдае разширяването на империята. А след Освобождението за да лиши нас от претенции за територии на север.

81

Даола

преди 9 години

Много плахи думи на управника на държавата - от какво толкова се страхува да каже, че турци извършиха терористичен акт и убиха българи във влака. Ако беше обратното " демократити" от Европа щяха да пищят и да днес.

80

Анонимен

преди 9 години

Абре Бойко, не се прави на хрисим , погледни си структорите по места

79

до 98

преди 9 години

Ми я кажи каква е историята тогава, бе умник!

78

Анонимен

преди 9 години

До до ВижтеЗа съжалението историята не е наука а обслужваща дисциплина.Вземи два учебника по история за начално училище в две произволни съседни държави и виж какво става.

77

до Вижте

преди 9 години

Най-ме е яд когато българин не си знае историята и повтаря като папагал,и другите с плсове му пригласят

76

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакви евреи в случая?

75

Анонимен

преди 9 години

До Георги ЛамбуровТова е рекурсия. Другата буза Е едната буза и така до безкрайност.

74

Анонимен

преди 9 години

До брейСамо западналите държави си превръщат историята в повод за безкрайна вендета.И това не е интерпретация а ежедневен факт.

73

Георги Ламбуров

преди 9 години

ББ > " Като християни ние сме научени да прощаваме. Факт е обаче, че жени, деца и мъже на това място, преди трийсет години загиват в терористичен акт."Да, Библията ни учи > " КАТО ТЕ УДАРЯТ ПО ЕДНАТА БУЗА, ОБЪРНИ СИ И ДРУГАТА "НО НИКЪДЕ В БИБЛИЯТА НЕ Е ПИСАНО КАКВО ДА ПРАВИШ,КАТО ТЕ УДАРЯТ И ПО ДРУГАТА БУЗА !

72

Анонимен

преди 9 години

Жените и децата няма как да са виновни за действията на няколко наследствени феодала в ЦК.

71

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме,че Ахмет Демир Доган също е бил член на турска терористична организация.Именно тойи здигна паметна плоча на убииците,нещо което не може да се случи никъде по света.Но в интерес на истината той е бил против преки терористични действия.Той е вярвал,че властта трябва да се превземе от вътре.Това и направи.Един турски селянин,стана милиардер и в продължение на 25 години дърпа конците на властта в България.600

70

Анонимен

преди 9 години

проба

69

Вижте...

преди 9 години

Буново няма да се прости и забрави, а тия дето се турчеят тука, трябва да разберат, че не са турци, а потурчени българи. Турците са избягали с 200 или поне тези, които са останали живи при освобождението!

68

Анонимен

преди 9 години

А Волен къде е на тоя ден?И къде беше миналата година?Защото аз си спомням, че предишни години го е отбелязвал

67

Анонимен

преди 9 години

НИЕ ХРИСТИЯНИТЕ СМЕ НАУЧЕНИ ДА ПРОЩАВАМЕ. НЕКА НАУЧИМ И ЕВРЕИТЕ НА ТОВА.

66

Анонимен

преди 9 години

Браво на Борисов! От отдавна не бяха чул нещо такова от наш политик.Точно ,кратко ,ясно и с много смисъл.Дано има повече хора от политиците ни с такова мислене.

65

и

преди 9 години

За този атентат не са питали турците живеещи в България,нито за възродителния процес партията е питала българите.Нито българите ще забравят Буново,нито турците ще забравят смяната на имената,но трябва да живеем в мир и разбирателство

64

художника

преди 9 години

До вотанГосподинчо, не сравнявай нашите възрожденци и борци за свобода и независимост на България с терористите.Я ми кажи кой БЪЛГАРСКИ революцоинер/от тия, които висят по стените на обществените сгради/ е убивал невинни деца, старци и майки?Или си ***, или си ***, или си и двете !!!

63

Стоян

преди 9 години

Има много мюсюлмани които са по добри от християните,има и *** които са по добри от българите.Никога няма да забравим,но неможем и да им простим.