81

www

преди 9 години

До ВъпросАко това се окаже лош сценарий, най-вероятно оставки няма да има или ще има, но с клизма, както при главсеци и дансаджии напоследък.Най-лошото обаче при една такава ситуация е, че вероятно ще има още трупове на невинни млади жени.

80

надя

преди 9 години

Нещо не се връзват "фактите"

79

до 112

преди 9 години

А по въпросът за настоящото убийство, доколко може да си сигурен, г-н умнико? Сигурно си работил в следствието със сериозна практика...

78

Въпрос

преди 9 години

Нямам идея ако всичко това се окаже лош сценарий, от къде трябва да започнат оставките...

77

Анонимен

преди 9 години

Гнилото, *** е, чеима 6 присъди (измежду тях и за убийство), т.е. абсолютен рецидивист и животно, а се разкарва на свобова и продължава да убива, като сега можело да получи от 15 г. до 20 г.

76

Анонимен

преди 9 години

Има нещо гнило в цялата работа.

75

8000

преди 9 години

До Анонимен 104Искам да ме убедят, че наистина СЪЩЕСТВУВА такъв запис.Аз искам да се види часът и деня на тегленето. Ако е вярно, че всичко се случва за минути / убийството, пътуването и тегленето / е малка вероятността да е друг човек. Съгласи се, че ЧАСЪТ на тегленето е от огромно значение. Дори и ТОЗИ конкретно да не е убиецът, ако той е теглил, значи УБИЕЦЪТ е пътувал до мястото на банкомата, за да има ТОЙ картата.

74

Анонимен

преди 9 години

На убийците не им пише на челото, че са убийци. Не знам този дали е убиеца й, но да не намерят труп три дни е странно. или не е бил там в реката три дни или полицейските кучета имат повредени нослета

73

Анонимен

преди 9 години

Тоя като го гледам, само един по сериозен шамар му трябва и може да признае даже, че той е убил и Немцов. Има доста въпросителни по случая. Отдавам го на некомпетентността на медиите, че пишат каквото чуят от клюките. Дано само истинският убиец не се разхожда между нас........

72

L

преди 9 години

Веднага да го самоубият! Има вероятност да проговори, даже вече се опитва.....Кой е тоя Йоско от Горна?

71

Анонимен

преди 9 години

В крайна сметка оръжието намерено ли е или не ! Първо писахте, че било намерено , но май се оказва, че все още не е ! Без оръжието все едно нищо не е свършено. при все че той казва къде го е изхвърлил.

70

Анонимен

преди 9 години

Защо е тръгнал ,,уж'' да си търси работа и то с тесла. При положение ,че не е работил никъде до сега. А се е изхранвал с такива измами .

69

Анонимен

преди 9 години

Нали е бил на гарата и чакал влака ? Как ще попадне кредитната карта в неговите ръце ? Помислете малко!

68

някой

преди 9 години

Добре, до кога ще се хрантутят тия? За какво доживотна, като е признал - направо разстрел като в китай и да не тежи на и без това умрялата икономика. Пари няма за пенсии, те ще го хранят тоя . Или може по-интересно и печелившо - ако дръг затворник го убие в затвора, който не е убиец, да му намалят присъдата.

67

Анонимен

преди 9 години

Не бях аз! Едноръкият беше!

66

Житан

преди 9 години

Какво повече искат съдийте за да го пратят до живот без право на помилване ? Може би убиеца да напише и подпише собственоръчно декларация , че той е убил момичето и го е хвърлил в реката, а и нотариус да я завери....Басссси правораздаването,басссси съдебната система !!!!

65

:)

преди 9 години

"Той има влязла в сила присъда от съда в Казанлък, но тя не е влязла в сила, защото той се е укрил."Изречението е неуспоримо. Ба... големите ръки чуек!

64

Анонимен

преди 9 години

Колебливи мнения но нали е заснет при тегленето на парите а и картата е била на жертвата!

63

Анонимен

преди 9 години

istoriata s kartata e fetish. ia kolko bandiugi kradat karti, namirat karti ili falsificirat kart, ama tegliat po iaki hiliadarki. toia za da iztegli i dva leva treba da znae koda...da go dadat na rodninite na momi4eto i edna pa4ka hartis s teste molivi- toia vsi4ko ste si napise a ako nemoje da pise ste go nau4at. s boi vsi4ko se opravia, popravia i postiga! boi-boi i boi 4ak sled tova kiutek-kiutek i kiutek, sled koeto pak boi-boi i boi .. i teka natatika

62

:)

преди 9 години

Странно как с 80 лева в джоба не би си хванал такси за 3 лева до центъра на града, май хванаха някой куку, който ще изкупи вината.