39

Анонимен

преди 9 години

Ега ти опозицията щом това я "обезглави"!

38

РРРРРРРР

преди 9 години

До Гошу---------по-голяма диктатура от тази на САЩ няма в момента-ФАКТ!!! Даже СССР е била по-демократична от САЩ сега.Само заблудените и наивни ГошУвци не го виждат това.

37

фоб

преди 9 години

до 62 Ъм и аз кЪт теб на нивЪтъ имам интернет

36

до 58

преди 9 години

ти за кой гласуваш бе патурко. За теб освен ДПС няма други

35

до 59

преди 9 години

на *** заводите разпродаде.

34

фоб

преди 9 години

до 55 Кой ги унищожи , червената върхушка уби България и продължава да я убива , *** !!! Кои заводи разпродаде ?

33

Гошу

преди 9 години

До 55Никой не ти реве. Просто констатираме колко сте прости да се кланяте на един диктатор :) А тези глупости дето си ги изредил, какво да ти кажа за тях. Ако ви беше толкова велик строя, нямаше да фалирате и още щяха да са държавни. Също така трябва да се спомене, че точно тези, които извършиха най-бандитската приватизация бяха партийни и комсомолски членове, демек точно вашите комунисти извършиха всичко това, което си изредил :)))

32

до 56

преди 9 години

абе фобчо толкова си жалък и сляп, че заслужаваш да те пратя в Донбас да се биеш за УСА

31

фоб

преди 9 години

45г. комунистите отричаха църквата и заставяха божийте служители да стават доносници на ДС и КГБ ! БЕСРАМНИЦИ , но не аз ще ви съдя , а Господ

30

Анонимен

преди 9 години

абе мама ви демокраДска:1. Унищожихте училищата, образованието, заводите, болниците2. Изгонихте 3 милиона българи3. Подарихте златните находища на любимите ви Западняци представени от Дънди4. Пордадохте авиацията на Балкан за 150 хил. долара5. Продадохте територията и допуснахте чужди войски на бъгларска територия6. Унищожихте армията7. Теглите поредния 20 милиарден заемАма не мога да ви разбере и най-вече:КАКВО МИ РЕВЕТЕ?

29

Гошу

преди 9 години

Като ви казах, че ПРАВОСЛАВНИЯТ брат на *** - Рамзан Кадиров ще му даде подарък няколко изкарани от психиатрията чеченци за изкупителни жертви не ми вярвахте. Е на, вижте снимката и ми кажете защо по дяволите съм вечно прав :)))) А че е АБСУРД да се стигне до истинският поръчител, аутиста *** е повече от ясно. Това все едно службите навремето да започнат да разследват Сталин за геноцид над народа му....ха-ха-ха

28

Анонимен

преди 9 години

фобите са бирниците и продажниците на България - нали подарихте златото на безценица, какво още искате?

27

фоб

преди 9 години

Руснаците са позор за славянските народи и продължават да подкопават устоите на Православната Църква

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен "Немцов беше неудобен, това е..."Путин няма изгода от това. Толкова ли е трудно да се разбере?

25

В момента

преди 9 години

Никой не се занимава с разследване на катастрофата с боинг MH17. Останките са захвърлени в един хангар. Не се провеждат никакви следствени действия с тях - учудващо защо ли? Доклад няма.

24

до 44

преди 9 години

и с какво беше неудобен Немцов. Че той не можеше да събере и 2%. По удобен опозиционер здраве му кажи. Пък ти си *** колкото си искаш.. дори малко повече

23

Анонимен

преди 9 години

нукому неизвестния немцов умря, като плъх.. ей така приключват американските марионетки, когато не могат да оправдят доларите, които харчат.. Слава на православието!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Немцов беше неудобен, това е. Правилно казва дъщеря му - обезглавиха опозицията.

21

Анонимен

преди 9 години

Холанците са дали доклада за кататсрофата на MH17:"""МH17 е свален с ракета Бук, изстреляна от руска установка и, най-вероятно, от руски екип. Същият този Бук е докаран от Русия в Украйна малко преди трагедията."""Това е рубладжии, още ли защитавате кремълския касапин

20

Анонимен

преди 9 години

Убиеца е руски патриот,казва Кадиров,а Путин го е наградил,защото е бил руски патриот.Дали сега руската Дума ще му вземе медала,подарен от Императора,както искаше да се отнемат званието на Макаревич,лидера на ,,Машина времени''.