537

Военно Комюнике

преди 9 години

КОМЮНИКЕ Фрегатата Дръзки е засякла ядрена подводница с наименование Голямата Пура. Предполага се че това е новозакупеният съд на Атака чрез бонусите Златен Пръст на Волен Сидеров от миналия парламент. Засега подводницата умело избягва натовските радари и е на практика неуловима и извънредно опасна!

536

чушката

преди 9 години

Въпросът е какво търсят НАТОвските кораби в Черно Море а не руските!

535

Анонимен

преди 9 години

Вън от България на световният агресор и да си вземат и *** управляващи,които самите те и назначиха у нас с лъжи и измами ! Вън !

534

rustam

преди 9 години

Тоя път смелите моряци са били с памперси и са били по спокойни

533

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

А не видяхте ли на крайббрежието физиомутрите на Тапета,Мутрата и онова ваше ***-гейчето Митофффф???

532

Анонимен

преди 9 години

Тази сутрин и аз засякох комшията на излизане във входа на блока.

531

Анонимен

преди 9 години

Недай си боже руснаците да решат да посрешнат "учениците "!Ще трябва да прекръстим Черно море на Кафяво море ....

530

Анонимен

преди 9 години

До САМ-------цял свят знае какво търсят краварите по света---само кръв и печалби------------нищо друго

529

Анонимен

преди 9 години

Интересно е чии кораби са очаквали да срещнат американците в Черно море? Марсиански.

528

Анонимен

преди 9 години

Американците са се създали като бандитска нация от измета на европа и си остават бандити.Лошо е че нашите папагали Президент, премиер, продажни журналисти, соц и други лози повтарят след тях всичките им лъжи. Да си вървят с мир, иначе руска секира.

527

САМ

преди 9 години

Какво търсят майка си в Черно море световните агресори. А пък нашите дупедавци ги посрещат. Марш в хамерика, там си дрънкайте оръжие.

526

Мечо Пух

преди 9 години

В учението на НАТО освен Дръзки, взела участие и подводницата ни. Незнайно защо, но при едно преминаване покрай японската подводница, нашята я ударила леко. След като свършили ученията, направили оглед на двете подводници. На японската имало 2 счупени нита, а на нашата - 5 гребла.

525

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са си у дома си, но тия бандити чий го дирят тук на хиляди мили от дома им? Докато не унищожат планетата и човечеството няма да мирясат.

524

Анонимен

преди 9 години

А бе то същата работа да дойдат у дома и да питат защо съм там.Но те са толкова нагли,че ще питат за това.Само ние(нашето правителство) се прави че не разбира че ни въвличат във война.

523

Обзор

преди 9 години

"Контрадмирала що не каза как руските самолети са прелитали много ниско над тях и са имитирали нападение? Руснаците си проведоха тренировката в условия близки до реалните!"===Отговорът е в случилото се на 12.04.14 (старият Су-24 се подигра с Д. Кук) и в седмиците след това. Американците тогава излязоха с официален протест срещу "агресията" на Русия като предполагаха, че ще намерят съчувствие и солидарност сред жителите на цивилизования свят, но намериха жестоки подигравки и презрение.

522

26

преди 9 години

Ужас , в Черно море - руски кораби. Трябва да са в Атлантика пред Ню Йорк.

521

до 748

преди 9 години

До АнонименАко мечтата ти се сбъдне, няма да можеш да и се зарадваш, защото ще си станал на пепел, както и целия свят! ***!

520

Анонимен

преди 9 години

Промяната у нас трябва да започне от Варна.Благодарение на антируската политика на това еничарско правителство ще фалират много фирми по морето,занимаващи се с туризъм,строителство и търговия с недвижими имоти.Там ще има и команден центътр на НАТО,което значи,че градът автоматично ще стане мишена за страховитите руски балистични ракети.

519

Анонимен

преди 9 години

Помнете,Русия скоро ще навре краварите в *** ***.

518

Внимание!

преди 9 години

Всички атакистчета, време е да си пиете хапчетата! Спазвайте заръката на Болен! Пари е взел човека...!