141

!!!

преди 9 години

Нагъл и арогантен тип

140

БГ

преди 9 години

Ужас... Този трябва да бъде съден ....

139

Анонимен

преди 9 години

ГОРАНЕЕЕЕЕЕЕЕ! ДА ТЕ ТАКОВА КОЙ ТЕ ХВАНЕ.

138

гост

преди 9 години

Ей затова в ЕС ни се смеят, щом и "министърчето" заявява , че можем да живеем като пещерните, какво да чакаме.Ами да закрият енергийното министерство и ще забогатеем. То на нас ток не ни трябва, а синът му на курса по математика свещи да си носи...

137

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27A TI KAZJI SEGA NA OBIKNOVENIJA CHOVEK KAKVO MU E "DOBRE"-TO. SIGURNATA RABOTA LI, DOSTOJNOTO ZAPLASHTANE LI, EJEGODNATA POCHIVKA NA MORE, ZDRAVEOPAZVANETO LI, OBRAZOVANIETO LI, ZDRAVATA HRANA LI, SIGURNOSTTA NA ZJILISHTETO I DJOBA LI, OSVEN AKO NE E KRADETS I POLITICHESKO MEKERE - PODMAZVACH. A TOVA, CHE "SVOBODNO" SE DVIZJIM IZ EVROPA E SAMO PO DOKUMENTI. INACHE TRJABVAT MNOGO PARI, KOETO NE STAVA S 400 LV. A OBICASHTITE NI USA ISKAT VIZI ZA PO 300 LV. I RAZPIT. I PUSKAT1:3.

136

Анонимен

преди 9 години

Този наистина е ненормален. Българино, търпиш ли го дълго, толкова дълго ще си ближеш раните след властването на кратунковците.

135

Анонимен

преди 9 години

какво значи "не винаги е имало ток"? Да се върнем да живеем в пещерите тогава! Ами вземете намалете краденето, то е ясно, че няма да го спрете но поне го намалете.

134

Анонимен

преди 9 години

Думите на Горанов се различават на светлинни години с документите в Министерство на финансите. Гога ЛЪЖЕШ Горанов? В документите на МФ, или пред парламентарната трибуна????

133

Анонимен

преди 9 години

Нормално, все пак това е ГЕРБ. Скоро тока ще е привилегия само за техни хора.

132

Математик

преди 9 години

Вместо сина си, ти отиди на курс по математика, че нещо не те бива в сметките.

131

...

преди 9 години

tozi 4ovek ...hm , kak misli 4e 6te mu poviarvam , 4e jivee bez tok ???Kogo mami ?

130

Teodor

преди 9 години

Преди подаде оставка като депутат, защото не можеше да си храни семейството с 2000 лева заплата. Няма такъв ***! На повечето хора им се налага не само да плащат сметки с 400 лева, ами и да живеят цял месец с остатъка от тая "колосална" сума!

129

Браво!

преди 9 години

Браво бе, г-н министре!Не винаги е имало ток ...С други думи, ако при ураджийското саниране някой все пак загуби апартамента си, сигурно ще му напомните, че не винаги хората са живели в жилища - далечните им прадеди например са подскачали по клоните на дърветата. Важното е, че едни фирми ще усвоят едни пари. И някой от Брюксел може би ще ни каже "Браво!" Особено ако Мегленчето козирува и каже "Йес, сър!"

128

тц

преди 9 години

А бе 156 ти си клиничен случай. За дълга си се спазариха по партийно му, сега ние на теб - после ти на нас. На пенсионерите даде, за да няма социални бунтове и правителстото на Боко пак да остане безработно. Не виждаш ли, че Бочко пълни гащите само като чуе думата ПРОТЕСТИ.

127

Анонимен

преди 9 години

Супер прав е Горанов.Който не го харесва да го покаже по някакъв начин.Умее да убеждава(видя се при гласуването на заема),каква си направо това което мисли и това никакне накърнява имиджа му а обратно.Повечето специалисти го хвалят.Колкото по-серт и безкомпромисен е един ръководител толкова по-уважаван и респектиращ е.Даде ли на пенсионерите(не на всички),даде,натри ли носа на опозицията,натри я,вдигна ли самочувствието на управляващите,вдигна го,разшири ли подкрепата за властта,разшири я.От това какво повече за сега.Който не е доволен да си го покаже.

126

Анонимен

преди 9 години

Този Горанов си е напрово ненормалник с огромно его. Помните ли защо напусна партията на тикварите? Не. Защото не станал милионер!?!?! Сеща ще стане ако вече не е. Нещата в държавицата са зле и по-зле стават. Един ден този откачалник ако не успее да избяга ще виси на някое дърво пред Министерството на финансиите. Не може до без край един народ да се държи в карта. Върне ри се пружинато ще видите този и лидерите на крадливата му партия как ще бягат да избегнат възмездието.

125

Федор

преди 9 години

до 111:Хапливата ти реплика ще я подмина, но все пак ще ти отговоря от уважение към другите хора, които следят дискусията. И така - що за преход имаме от 25 години? Представи си едно махало, което 45 години се е отклонявало в едната посока. В един момент спира и тръгва наобратно. Пита се в задачата колко време ще му трябва, за да застане отновно в равновесното си положение. Тук нещата са по-тежки. Освен механично отклонение на икономиката от правилния курс имаме и психологическо в главите.

124

Ф.С.В

преди 9 години

Попитайте 240те депутата - колко струва един хляб - ??? -- 95 % от тях -- НЯМА ДА ЗНАЯТ ЦЕНАТА И ГРАМАЖА НА ХЛЯБА -( 90 ст -1 лв - за 600 гр - 700 гр хляб )

123

fyut

преди 9 години

Горанов ти си кръгъл ***!!!

122

Анонимен

преди 9 години

До СнегоринТи луд ли си или на такъв се правиш :)) Или една лъжа изречена 100 пъти става истина ?