10

Анонимен

преди 9 години

За разлика от еврейна петър Соянов и абсолютното недоразумение в президентството -обратната ирландска пастирка ,то Гоге е направо цвете в сравнение с тях,а е и православен етнически българин за разлика от другите двама.

9

ИСТ

преди 9 години

Гоцето го активираха от Москва.

8

Анонимен

преди 9 години

Goze dra6 se tvoite te prodadoha varni si se v Bsp Kalfin te predade sa da e na vlast toi se podmasva na bB Kalfin e predatel

7

Дядката

преди 9 години

Тоя Първанката, защо тръгна по стъпките на Иван Костов ?И той подаде 3-4 оставки и накрая като го предложиха си кротуваше и ....пак го избираха!Кому са нужни такива измамни приьоми?Явно е къде ще ги отведе костовата пътека .....на политическото бунище !На стари години стана за резил!

6

аз

преди 9 години

Старата приказка е вярна-вълкът козината си мени,но нрава не

5

Анонимен

преди 9 години

Добър или лош, няма значение, г-н Първанов е последният политик на политическата сцена в РБ!Какви са останалите - мутри, лакеи,обикновенни крадци, статисти и артисти, криминални ,чужди агенти,а да и един играч

4

Васо

преди 9 години

ГЕРБ има време до 25 Април да търси Юда, който да го предаде.

3

Веселяка

преди 9 години

И каква е тази оставка? Имитация, кьор фишек или прах в очите на хората. За да е етично трябва хората които са взели решение срещу неговото да изхвърлени от АБВ и тогава има смисъл.

2

рр

преди 9 години

Първанов е голяма РАБОТА.ДЪРЖИ СИ НА ДУМАТА.ВЛАСТА НЕ Е САМОЦЕЛ....ЗА РАЗЛИКА ОТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ КОЙТО НИ ЛЪЖАТ.

1

Бивш член на БСП

преди 9 години

Гоце Първанов е най двуличния и подъл политик в България. Цялото му действие е как да бутне Миков и да се настани на стола му в БСП . Това е главната му задача , а другото са маневри как да стане по бързо .