57

Боби

преди 9 години

До Анонимен 69Ето това се казва спекулация 1. Колко струва 1 кг хляб в РФ, БГ, ЕС, САЩ, Китай2. Колко струва 1 кг Месо ...100 Колко струва една дамска превръзкаслед това сравнявайда вземем номер 100 - в БГ 10-15ст, в ЕС 20 Ецента, В Китай е еквивалента на една стотинкаТоест прави разлика между покупателна способност на валутата ти в твоята страна а не на курса спрямо долара.Същото е и с БВП БВП в долари важи само и единствено за САЩ. Ако ти кажат БВП на РФ в долари е - ИНСИНУАЦИЯ

56

Заплати в ДАНС - БГ!

преди 9 години

>В Специализирана административна дирекция Класифицирана информация в зависимост от индивидуалния коефициент за принос на отделния служител заплатите са както трябва: Държавен агент от 3800 до 4200 лв, Главен агент от 3200 до 3700 лв и Специален агент от 2600 до 2900 лв. Нека докажат, ако не е вярно, но едва ли! Това са хубави пари, осигурени от данъкоплатците на тези прилежни чиновници, които са готови на всичко, само и само да запазят местенцето си.

55

тцЪ

преди 9 години

Чуете ли господа бг политици?

54

Анонимен

преди 9 години

Направиха ни консуматорско, затъпяло общество по чисто американски тертип. Промиха ни мозъчетата и ни накараха да мечтаем само за неща, които могат да се купят. Жалка работа.

53

Боби

преди 9 години

До рапунцел 49Няма компания свързана с добив на суровини която да е на загуба(не говорим за плюнките на пазара) В момента Газпром и Роснефт могат само да съжаляват че нямат достатъчно свободни ресурси за по-бързо разширяване. Техните допълнителни приходи са от по-високата цена на петрола. Освен това с новите железни договори с Китай финансовата основа е положена много добре.Бюджета е друго нещо, но Путин ще стегне данъчните със сигурност или ще разори някой сосросоиден олигарх

52

Анонимен

преди 9 години

5400 рубли = 150 лв. Справка, у нас минималната заплата е 340 лв.

51

Дане

преди 9 години

До Анонимен5400 рубли са 80 евро- по добре да не ги стигаме.

50

Анонимен

преди 9 години

Минималната заплата в русия е 5400 рубли, кога ще ги стигнем ей ?

49

vesko02

преди 9 години

Четиво за лапнишарани.

48

Анонимен

преди 9 години

*** се ***

47

Анонимен

преди 9 години

Путин, сдавай калашника и се пенсионирай !

46

Дане

преди 9 години

Миналата година си я вдигна и тя стара 17 хиляди евро. После девалвацията а стопи на 13 000. Сега още 10 %. Настина драматично обеднява човекът.

45

Анонимен

преди 9 години

Сащ отглеждат русофоби *** и някои олигарси в България ! Всяка страна има русофобите, които заслужава. Най-големите ни русофоби са бившите най-големи "комунисти" или техните отрочета.

44

Анонимен

преди 9 години

Ченгето стигна до просешка тояга. Да се моли на китаеца !

43

Анонимен

преди 9 години

Нене: Ей, доживяхме гърците и руснаците да са по зле от нас ! Голяма работа е това ЕС.

42

Анонимен

преди 9 години

нали нямало криза там

41

Анонимен

преди 9 години

Бумеранга на санкцийте удари Путин по джоба.

40

Анонимен

преди 9 години

За да има някъде излишък, другаде трябва да има недостиг, ако някъде са богати задължително другаде трябва да са бедни. В колонията е зле за да е добре в метрополията! България и повечето страни, особено в Източна Европа са колониални по отношение на Германия, но заслугата не е на германците. Германия е назначена за пълномощен управник на Европа от победилата англо-саксонска империя, на свой ред Германия е колониална на САЩ, Великобритания и Израел, но е привилегирована по отношение на останалит

39

коци

преди 9 години

Да е ЖИВ И ЗДРАВ ЧОВЕКА !!

38

За какво говорим?

преди 9 години

А нашите управляващи - президент, депутати, министри, в края на мес. февруари 2015 г. си УВЕЛЧИХА заплатите, по случай националния празник - 3-ти март!