40

Анонимен

преди 9 години

Между редовете на този план са залегнали начините за кражба от интеграционния фонд. Думата интеграция е ПРОКЛЯТИЕ! Бог е създал жерафа не за да бъде щъркел и да лети в небесата. На всички е ясно че кръв на вода не се превръща но пусти пари са сладки дори с цената да затриеш род и родина, да прогониш майка и баща, да продадеш брат и сестра. За да държат тъпата система върху която са се разположили управляващите на всяко правителство са готови на всичко.ИНТЕГАРАЦИЯ НЯМА И НЕМОЖЕ ДА ИМА !

39

Како Кунева!

преди 9 години

"Бежанец" е човек, който бяга от някаква опасност. Щом изчезне опасността, бежанците се връщат там, откъдето са дошли.Тези, дето напоследък дойдоха в България,бягат от военни действия. Никоя война не продължава вечно.Ние не сме зверове. Приели сме ги да са тук временно. Добре ще е, ако сами си изкарват хляба, докато са в Бг - страната ни е ограбена, и да искаме, не можем да ги обгрижваме като гости. И дотам свършва временното им "приобщаване" към нас.Но да ги интегрираме?! Не сме ги канили.

38

болгар

преди 9 години

тая гадна *** бабичка Кунева дето подписа договора за затваряне на реакторите ни трябва да отгаваря пред народа тази твар нищожна ***! защо не вземе в тях бежанци и да си ги интегрира ? Бедният народ мизерува и живее с 200 лв пенсия а тя ще интегрира аборигени с напите пари тая дърта пръчка

37

Венелин

преди 9 години

Знаем, знаем. Това е част от плана за унищожаване на България.

36

Анонимен

преди 9 години

Спешно преразглеждане на международното споразумение,известно като "Дъблин 2",според което България е длъжна да пуска на територията си идващите бежанци, да ги настанява в подходящи лагери, но да НЕ ДОПУСКА да напускат страната ни в посока Западна Европа.........Незабавно бежанците,намиращи се в Бг да се разпределят така - половината в 28-те държави от ЕС, а другата половина да ги стоварят пред Белия дом, тъй като оттам организираха т.нар. "Арабска пролет".СПРЕТЕ ВОЙНИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 9 години

34На мен лично това ми беше ясно още преди да ни набутат в гей клуба.

34

Анонимен

преди 9 години

г-жо Кунева за колко пари продадохте държавата на джихадистите и ислямистите?

33

Анонимен

преди 9 години

1.как сирийски "бежанци" минават цяла турция за да ги хванат у нас и да останат тук????2.как африканци влизат в европа като дори са от друг континент?и в двата отговора е замесена турция.....организирано ги докарва до нашата граница в първия случай....в втория турски кораби товарят "сирийци" и черни печки...наближават бреговете на италия...от италия идват лодки и претоварват "бежанците"...кораба заминава и тогава звънят на бреговата охрана че има бежанци....а тая иска да ги интегрира...***!!

32

Анонимен

преди 9 години

Няма да се учудя ,ако в скоро време се спусне директива от господарите в Брюксел в коятоще се изисква на ,,бежанците '' да се осигурява жилище, да се приемат на работа с предимство и т.н И трябва да сме сигурни ,че всичко ще бъде изпълнено безпрекословно от нашите ,,демократи,, начело с тази особа!

31

Анонимен

преди 9 години

И най вече пари, да си дойдем на думата

30

vazmutena

преди 9 години

VIE STE OTVRAT DRUGARKO KURNEVA , PARVO " DOBRA VOLJA, ORGANISAZIA I PARI " ZA BOLNIJA I BEDEN BALGARSKI NAROD !!!!!!

29

Зъбчо

преди 9 години

Имали план... то и да има кой ще го изпълни ? Парите ще изчезнат, добра воля йок, организация - хахаха !!! Тая няма ли кой да я застреля ?

28

О'Нуф Рий II

преди 9 години

СПОКО, де. Ку-Кунка си каза, пари са нужни. След месец-два, ще посочи и кой да ги усвои, и всичко ще бъде наред: Ще сме интегрирали чуждите, ще сме изгонили своите и-рахатлък, да го ***. Тъкмо, мигрантите няма да и знаят всичките хубости, дето ги е натворила за таа тук територия и ще си я боготворят - може, даже, и за царица да я изберат, я, к'ва убавица й...

27

Анонимен

преди 9 години

на глъмав и *** човек власт не се дава ама на........куневица се уреди пак да има възможност да плямпа глупусти

26

Анонимен

преди 9 години

ТАЗ,ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗЧЕЗНЕ БЪЛГАРИЯ........

25

Анонимен

преди 9 години

Затова ли България влезе в Евросъюза, за да бъде боклуджийницата на Европа!?

24

Анонимен

преди 9 години

ние тия 16 милиарда за това ли ги теглихме?да храним и размножаваме ислямистите ли?

23

Анонимен

преди 9 години

Защо тази продажница още се подвизава във властта ,защо позволяваме да си показва продажното лице навсякъде.Ами ще имат план ,част от този заем ще отиде и за така наречените,,бежанци'' , ние глупаците нека още да гледаме умно и да си мислим ,че нищо не става!

22

Ти да мълчиш, нагла

преди 9 години

жено!За нашите родители, с по 40 г. трудов стаж, няма пари и, за да не мизерстват с нищожните си пенсии, им помагаме ние! Имаш ли представа колко са българите, които днес са в най-силната си възраст и са изправени пред избора: Дали да имам второ дете или да помагам на мама и татко?! И какво ми предлагаш - да помагам на нашите или да храня бежанци?! :("Добра воля", ама чия? Натрапените ни "бежанци" имат ли изобщо намерение да се интегрират в нашата цивилизация или ще ни натрапват тяхната?!

21

валентина

преди 9 години

та..тръгнала наталия симеонова да ни казва,че бежанците са като нас,да,така е,и аз съм била по държавите 10 години,лошо няма,НО-там хората ПЪРВО са си подредили техните жители,техния живот,здравеопазване,чистота,ред и закон,нормални човешки заплати и т.н,пък после като на тях им е наред са помислили и за бежанци и за преселници и чужденци,НЕ СМЕ ***,хора сме,всички сме хора на тая земя,но СМЕ ОЗЛОБЕНИ И С ПРАВО,ОПРАВЕТЕ ПЪРВО НАШИЯ ЖИВОТ,НАШИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ,И ТОГАВА МИСЛЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ НЕЩА