65

Господ е казал

преди 9 години

Който убива с гранатомет от гранатомет ще умре.

64

работник

преди 9 години

Какъв изказ само на премиер.Обида за всички нормални хора.Ония в парламента-ами ти преди година,защо не работеше в парламента,а подкарваше като стадо подопечните си и не работехте за България?Съсипа д-вата,сега щял да я вади от кризата.Кой и какво му сервира-нали този беше дясната ръка на ЦЦ?

63

хм

преди 9 години

Какъв речник , какви обноски , какво несравнимо с нищо самочувствие , какъв нарцистичен неприкрит характер показва нашия Боко !!!!!Хора събудете се !!! Щом Министъра на МВР , човек на същия този,,капацитет ,, хвърли оставка , представете си какви ги вършат Боковисти в държавата .

62

брег

преди 9 години

тоя ако знае къде е и какви ги плещи!?!?!

61

брег

преди 9 години

да!

60

бургазлия

преди 9 години

премиера се мисли за гении че едва ли има някой в парламента повече от него да разбира от службите вМВР. то си личи той колко разбира когато по договорка с ДПС го назначиха за гл.секретар наМВР и в продажение на повече от десет години не спиратосъдителните дела на БГв СТРАСТБУРГ.

59

АНОНИМЕН

преди 9 години

ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ОТ АМЕРИКАНЕЦА ГОСПОДИН БОРИСОВ?! ТРЯБВА ДА СЕ СТРАХУВАТЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВУЧКОВ. ДНЕС Е ТОЙ, УТРЕ ДРУГ. ИМАТ СИГУРНО ПРИЧИНА ЗА ДА НАПУСКАТ ТЕЗИ СЛАДКИ ДЛЪЖНОСТТИ. СТИГА ВЕЧЕ СЕ КЛАНЯТЕ НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ.НЯМА ЛИ НАЙ- ПОСЛЕ ТВЪРДА ПОЗИЦИЯ. ОБЕЩАХТЕ ДА ИЗВЕДЕТЕ БЪЛГАРИЯ ОТ КРИЗАТА - И КАК С МЕТАНИ ПРЕД ЧУЖДЕНЦИ ИЛИ С ДОБРИ СЛОВА С ТЕЗИ , КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС.

58

Анонимен

преди 9 години

Бойко днеска пикае газ. Азербайджански..........

57

До чичо пич/ка:

преди 9 години

..., а с тях и целия народ!

56

Анонимен

преди 9 години

"Премиерът Бойко Борисов заподозря номерца в оставката на министър Веселин Вучков и последвалите реакции точно днес в деня...", в който ще дава поредния отчет пред задокеанските си господари в лицето на директора на ФБР!!!

55

Анонимен

преди 9 години

На ченге "ченгеджийски номерца" не минават

54

ФАШИСТ

преди 9 години

и тези *** ни оправляват - хвани единият , удари другият , било то герб , бсп , сдс или дпс , все юнашки простаци , крадци и некадърници !НАРОДА Е ВИНОВЕН , че ходи да гласува !

53

Георги Ламбуров

преди 9 години

ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ "СТРАШНИЯ" БОЙКО СЕ БОИ СТРАШНО,ДА МАХНЕ ОТ СЛУЖБИТЕ КЛЮЧОВИТЕ ХОРА на ДОГАН > ПИСАНЧЕВ и ЛАЗАРОВ

52

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Боко,Боко,най...важното нещо е държавата и държавните дела,а не някакъв...хамерикански чиновник,на който бързаш да се кланяш.Щом вътр.министър е подал оставка,значи нещо гори под краката ти,а ти го...неглижираш.При такъв подход от твоя страна,няма да може да те спаси и...господина от ЦРУ.

51

ha ha ha

преди 9 години

tiq za tova li gi izbutahte do virha ranobudni krasivi i t.p. taka i taka rano ili kisno she hvanete pitq kim zapada zashto napravihte tazi zlina na nas det ne mojem da mridnem ot tuk ne ce ne iskame

50

РБ

преди 9 години

За бесните си има лечебни заведения!

49

Рокада

преди 9 години

Аз предлагам рокада.Вучков- оставаБойко - оставка.

48

7

преди 9 години

Разбирач?!?!?! Що ето?

47

Анонимен

преди 9 години

Да си спомним за Мишо бирата

46

Анонимен

преди 9 години

Боко, що се пънеш всички главни секртари след теб за са по-некомпетентни. Мисията невъзможна,пич. ! Дори любимия ти *** Светльо е зазубрил някакви фрази и не се прави на каубой от дивия зяпад. Вучков е преподавател във факултет "Полиция", където не те приеха поради съображения свързани с психо профила ти на селски бабаит и за това бързо го лъхна.Препоръчвам ти след "Винету", да прочетеш нещо за Нарцис или Салиери - там евнтуално ще се преоткриеш...С.Л е подигравка с всички служители на МВР.