146

кравар

преди 9 години

Тъпанарите могат само да се молят, да се вдигне цената на нефта, без което инфлацията тропа на вратата и на Щатите.

145

Кайо

преди 9 години

Докато американците използват високомерни изрази казвайки какво е длъжна да направи Русия, нещата няма да се оправят. САЩ не разбират, че се риториката им е от 19 век. Нещата в света се променят, а американците още си мислят, че могат да диктуват.

144

каубойчо

преди 9 години

Забележете как започва статията......Кери предупреди Лавров, още малко ще напишат Кери издърпа ушите на Путин. Този тон срещу руснаците е малко смешен, могат само да ги молят и нищо друго.

143

приятели

преди 9 години

За всеки пенсионер в Украйна пакет от MacDonalds и каса Coca-Cola, скъпи ***, поезни са ...

142

lizimah

преди 9 години

keri keri dolen evrein..

141

наблюдател

преди 9 години

Всички хаотични движения идват от Украина, без парите на Щатите или Европа, народът на Украина ще линчува и Порошенко и Кличко и Яценюк. Дните са им преброени, никой не може да спаси тъпанарите....

140

Край

преди 9 години

Какво става в Украйна е работа само на Руснаците /руските и украинските/ всяка намеса на каубойците само създава стрес за света. Янките този път удариха на камък и това ги вади от нерви - ще вземат да направят някоя глупост.

139

идиоти на квадрат

преди 9 години

Украина е постаена в ъгъла, хиперинфлацията тропа на вратата й, Кери сигурно си мисли, че Русия ще плати обяда, който спретнаха американците.

138

Анонимен

преди 9 години

Кери ще кери последствията, а Лавров ще обере лаврите.

137

Анонимен

преди 9 години

Айде, дано падне и Асад, че да има много инвестиции, американско благополучие и демокрация, като в Ирак и Афганистан. Освобождават и не хабят сили да правят хората свободни.

136

Анонимен

преди 9 години

Кадафи падна, има ли кандидати за работа в Либия? Свобода и демокрация, без диктатора Кадафи. Хайде, народе, на демокрацията! Медицинските сестри бързат да се върнат в Либия, след падането на Кадафи.

135

старшията

преди 9 години

Никога един добър дипломат не би водил разговор с колегата си във вид на заплаха. Ти разговаряш с представителя на Русия бе ***.

134

Дидо

преди 9 години

До анонимен 196 Сергей Лавров е човек с опит а тоя Кери е плейбой проституцки

133

Дидо

преди 9 години

До анонимен 195 Сергей Лавров е доста по подготвен от Кери. Неговия опит и кариера е истинска дипломатическа а тоя Кери е плейбой проститутски. Лавров създаде договора за химическите оръжия в Сирия той бе инициатор на много повече инициативи от Кери.

132

London

преди 9 години

tova sorosoidite sa golemi nahalnici

131

Анонимен

преди 9 години

С тези заплахи срещу Русия през ден,САЩ предизвикват вече само съжаление и презрение. На кого си мислят, че размахват пръст?

130

НФБ

преди 9 години

До АнонименКъде ти е проблема. ..Истината боли..Хайде стига дезинформация. .Кажи дали е политическо убийството на Мартин лутърс Кинг. .на Кенеди, ..ликвидират цялата фамилия за да се отвори път на буш. .Да има проблеми в Русия. .но ги има и в сащ...РФ се променя.Какво беше при предателя горбачов. .елцин. .Ще се справят и сега..Сащ скочиха не заради Украйна а заради БРИКС. .подкопава се долара..искат да не се печати без контролно. .Еврото е по надеждно..но сащ му подлива вода..

129

ДО КОГА

преди 9 години

нямали най после да си намерят майстора.То колко войни,колко разрушени съдби,цели народи потрушиха,откакто създадоха тази америка,няма спокоствие от нейната демонкрадация.За какво се мислят,че са най умните,другите кучета ги яли,все те дават акъл,те са най правите,пък където са се намесили трева не расте.Този път стъпиха магарето за упашката,скараха два братски народа,но пак няма да познаят,защото този път щеси намерят МАЙЙСТОРА.

128

агент Джон

преди 9 години

Сега тактиката се променя. За да ударим Рашата както трябва, заедно с подръжниците и по места петрола ще продължи да пада а бензина/дизела да се покачва!Разликата в цената (150-200%) ще е за финансиране на руската опозиция за стачки срещу Путин.Старт: убийството на вече непотребния и пасивен Немцов.Докладвал: агент Джон

127

citizen

преди 9 години

НФБ, какво значи "работеха", сега не работят ли?