25

Те са по умни от вас

преди 9 години

Според мен не е по поръчка на властта.Убийството де.Те не са *** знаят че така просто го правят герой и пример за подражание.А кандидат герои много.Нали Путин беше повел инициативата за намаляване консумацията на алкохол?Колко удобно би било негов противник да бъде прегазен от пиян шофьор който да умре в реанимацията от раните си.Хем деца не правете така като карате, хем тоя там дето трябвало квото там... А ония кагебейци са умни със сигурност няма да се гърмят пред Кремъл.

24

Анонимен

преди 9 години

Руската опоциз , се състои от всичко друго , само не и от Русняци , защото евреите и другите им е трудно , че мястото ако не са с Путин и Русняците им е в ъгъла . Те бяха свикнали при пияницата Елцин и Горбачов , на който му плащаха американците и си живее над 15 години в ГЕРМАНИЯ , ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ , НО ТОВА ПРИКЛЮЧИ , А СМЕШНОТО Е , ЮЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ СПОНСОР НА САЩ Е КИТАЙ , ТАКА ЧЕ ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ , УЧЕТЕ КИТАЙСКИ , ЗАЩОТО ПРИЗНАВАТЕ ИЛИ НЕ , ТЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА СИЛА

23

сойфуй

преди 9 години

Не търси логикa в изкaзвaниятa нa безполовия ***. Всичко грaничещо с лудосттa и противоречaщо нa трезвещото мислене присъствa у тези гнусни индивиди.

22

Анонимен

преди 9 години

Тоя евреин , защо не се изказва за ИЗРАЕЛ , за убийството на невинни деца и жени от евреите , а тръгнал да коментира Русия , че някой убил друг *** евреин

21

Анонимен

преди 9 години

Бедността не е затова, че не можем да нахраним бедните, а затова, че не можем да нахраним богатите!Който и сайт да отвориш, на първа страница се мъдрят новини за насилие, убийства, военни обучения, джихадисти, терористи...Светът се превръща в един огромен концлагер. Като че ли ни управляват не лидери, а психопати...

20

Анонимен

преди 9 години

На избрали да живеят във враждебно настроена страна хора, при това от там повдигащи лозунги за бунт и насилствена смяна на властта, не им се казва опозиция - единственото название за подобни индивиди е предател.За мен винаги е било особено болно да гледам как велики спортисти влизайки в политиката се превръщат в отвратителни карикатури. Лошо е когато човек не може да намери мястото си в живота, но по-лошо е когато си мисли, че на всяко място е номер едно.

19

силен шахматист

преди 9 години

гари кимович явно загуби способността си да предвижда няколко хода напред отдавна попадна в загубена позиция вече и второразрядник може да го матира прави му чест че го признава ха ха ха

18

Анонимен

преди 9 години

KASPAROV E GRAGDANIN NA REPUBLIKA HARVATSKA,NO SEGA IMA I AMERIKANSKI PASPORT.VSICKO TOVA E NAPRAVIL ZADA SE ZASHTITA OT PUTIN.

17

Byzantine

преди 9 години

Понеже Гари живее в САЩ , ще е по - добре да се загрижи първо за тях и да попита защо полицията се военнизира и защо армията вече има полицейски правомощия , също така да накара Обама да даде по - смислено обяснение за концлагерите на ФЕМА пълни с милиони пластмасови ковчези. Докато има конгресмени като Рон Пол има надежда САЩ да станат нормална държава , а не полицейско-тоталитарна държава .

16

Анонимен

преди 9 години

Каспаров един от хранениците на соцкомунизма!!!! И той дето смъкна толкова много и СССР го направи човек, иначе още щеше да живее по дърветата започнал да плюе! Всички, които се научиха да крадат от СССР сега са опозиция и мразят Путин защото им затвори кранчетата и възстанови държавността! Иначе американците ще я възстановят, но когато елиминират Русия, а отрепките тогава пак ще ги изритат, както у нас и в Украйна!

15

Анонимен

преди 9 години

До zeusКазал е, че кой както я нареди

14

zeus

преди 9 години

Сега ще е хубаво да напишете и какво е казал Збигнев Бжежински относно убийството.

13

Анонимен

преди 9 години

До zeusДА КАЖЕМ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ПО-ХИТРИ ОТКОЛКОТО РЕАЛНО СА.

12

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН КВО Е ВИНОВЕН, ЧЕ ВАШИТЕ ОТ ЖЕНИ НЕ ИМ ОСТАВА ВРЕМЕ ЗА ПОЛИТИКА?

11

Анонимен

преди 9 години

Мда, Лавров вече си говори с Кери директно, не ще вашите посредници. Има от какво да изпадате в отчаяние. И тук Моня нещо го непризнават вече.

10

zeus

преди 9 години

До Анонимен 10Те повечето евреи са си умни, още повече хитри, ако не си разбрал от честен труд богат не се става обаче ;)

9

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

И аз съм песимист за опозицията в България, която откровено казано, не е точно българска опозиция.

8

Анонимен

преди 9 години

I TOZI E GOTOV ZA RAZSTREL-POSLE CERVEI--BRAVO PUTIN.VSCKI PREDATELI SI ZASLUGAVAT PATRONA BEZPLATNO.

7

Анонимен

преди 9 години

ОЧЕВИДНО В РУСИЯ ИМА УМНИ И РАБОТЛИВИ ЕВРЕИ И ТЕ ЗАБОГАТЯВАТ. ДРУГИТЕ САМО МРЪНКАТ.

6

Чикист

преди 9 години

Гари Каспаров (стана), а Вайнштейн беше, доста авторитетно така гледам се е изказал. :))