218

Анонимен

преди 9 години

CHESTNO NIKI SPEEK BUGARIAn its best for you

217

raf

преди 9 години

Кой е съгласен преди някой да се кандидАтира за народен представител да бъде подлаган задължително на тест за интелигентност, английски, история на РБ, да минава и психиатър. Резултатите да се публикуват, за да може после да им се смеем:)) След като мен за да започна работа за 1000 лв ме карат да минавам такива неща, нормално е и тях! И ако не мине, сори, чантата и обратно по селата.

216

Анонимен

преди 9 години

ОПЕРАЦИЯ ЧЕСТИ РЪЧИЧКИ Е ОМАЗАН ДО ШИЯТА В ***. А ЗА АНГЛИИСКИЯТ МУ АКО ГО ЧУЯТ ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЩЕ СЕ СПУКАТ ОТ СМЯХ.

215

raf

преди 9 години

този е пълен *** и тъпан! Освен, че е чисто луд, арогантен, надут з***дник е и ***! Не може да си на такава позиция и да си позволи да не научи като хората английски!? Ми има уроци, школи, този може да си наеме някой англичанин да му ошлайфа езика дори! Ама не - ходим да се правим на велики и да се пънем по телевизията! Не съм гласувала за него, никога и не бих! Всичките ни политици са такива за съжаление-без английски! Сигурна съм че и жена му(сегашната) е същата куха лейка, поне така излежда

214

9000

преди 9 години

Хора, най-тъжното е, че скапания му английски е ПОСЛЕДНОТО, заради която той е смешен.Преди него - има още много...И още толкова...А съвсем тъжното е, че един КЛОУН ни представлява в ЕС - още 240 в парламента - и ВСИЧКИ сме виновни.Е, баси иронията - ама на това му се вика - " който се смее последен, се смее най - добре " / Бареков се смее последен в случая. / Пък всички НИЕ с перфектният си английски - да си вадим изводите.И, ако още ни е останала сила - да се посмеем. На себе си!

213

Анонимен

преди 9 години

До PetIskame ili NE , angliiskia e 'zadyljitelen' v nashe vreme, osobeno za pozicia kato negovata.A poznaniata mu sa mnoooogo dalech ot perfekten angliiski, sypostavimi sa s na dyrta ciganka govoresta bulgarski, trqbva da gadaesh kakvo iska da kaje.

212

m

преди 9 години

Най- ме удивява самочувствието на това коп*ле. Английският му е ДОСТА под първо ниво, не знам на какви специализации е ходил, но Ицата наистина говори по-добре. Ако говорех като това същество, щях да заобикалям камери и микрофони на километри.*** какво да говорим - какъвто лидера, такъв и английския, такава и партията. Ментета. Ама той ще е лицето на България в ЕС парламента следващите няколко години. Срам...

211

Pet

преди 9 години

Ей хора , за да знаеш перфектен английски както трябва означава да живееш там поне 5-6 години. Важното е дали разбират какво иска да каже. Техни превъзходителства да не би да говорят перфектен български език. Защо винаги се плюем едни други, докога ще искаме ние да знаем техния език , а не от тях да знаят български?

210

Ангел

преди 9 години

Аз не мога да разбера защо го плюйте човека като вие сте си го пратили там.Освен това, че не говори грамотно английски не е от съществена важност.По важното е че е извадил достатъчно акъл да ви заблуди да го пратите там!

209

Tihomir

преди 9 години

Goliam cyrvul ma to toi si e komediant taka ili ina4e.Stoichkov beshe gotin a tozi e jalyk

208

Петър

преди 9 години

Еволюция в чиста форма - просперират, не най-умните , не най-силните, а най-приспособимите.Бареков няма от какво да се срамува, трябва да се срамуват хилядите слабоумници, които му издействаха място в Европарламента...с нашите пари! На печелившите - честито! На останалите - друг път!

207

2020

преди 9 години

съвременния бай ***

206

Благодая ти Бареков

преди 9 години

Аз се притеснявам , че на работа няма да ме вземат без английски,а те в евпоеския парламент взимали.

205

Бареков

преди 9 години

И кво толкова? Важното че имам 2 млн в банковата сметка, а сега си вземам по 10 хил евро заплата. Вие му мислете. Аз мога да си позволя да не работя повече през живота си след тоя мандат.

204

Чобанов

преди 9 години

Е сега БТВ-то сигурно се гордеят с кадъра който произведоха.

203

Анонимен

преди 9 години

Абе той английски може да не знае ама какъв е тоя вид бе?Небръснат, прежълтял, наркотици ли ползва или прекалява с алкохола?Официалното облекло не помага. Прилича на клошар.

202

анонимен

преди 9 години

До АлексМоже би си Александър или Александрина ,които са едни прекрасни имена,но това не е на дневен ред.Аз също знам английски.Отлично владея българската граматика и не живея в България .Не ме интересува Бареков и не съм гласувала за никого,но я ми кажете един български политик ,който владее перфектен английски език.

201

Не се подигравайте

преди 9 години

Не му се подигравайте. Човекът ясно каза, че чува гласове -- един, два три гласа.Тези гласове очевидно, му говорят на развален английски.Просто човекът чува гласове и повтаря каквото чува. Един, два, три гласа. Просто мястото му е там, където се пращат хората когато чуват гласове.

200

Анонимен

преди 9 години

Ама чакайте сега, то е параграф 22- за да бъде той там, трябва да бъде излъчен от някоя бг партия, за да бъде в партия и да е излъчен, той трябва да е *** и на нивото на финансиращите тая партия, няма откъде да дойдат хора хем да отговарят на нивото, манталитета и отношенията в нашия политически живот, хем да бъдат с ценз. Ценз означава обучение и дълъг опит в чужбина, а също така и морал, който е по-важен от ценза.

199

Срам и позор!

преди 9 години

Брадясъл,рошав...говорещ несвързано.....Бай *** номер2.