10

ха, ха, ха - смешниц

преди 9 години

Ха, ха, ха - Доган го гърмяха с воден пистолет, той се *** от страх и оттогава не смее да се покаже никъде! Ега ти смелчаците от ДПС!

9

Анонимен

преди 9 години

Соросоидната седесерастия е тежко и нелечимо ментално заболяване по опасно и от шизофренията и олегофренията .доказателство за тази теза е съществото Иво мИнджев,който днес в интервю пред в.Шоу твърди,че след като учистил Немцов,Путин ислал да очисти и самия него,като за целта щели да сложат отрова в чая на мИнджев ,както били отровили Литвиненко..Повече няма нужда от коментар. ***= Пълен ***

8

zevs161

преди 9 години

Путина и в проэкте небыло Высоцкий кони двинул от распутной жизни , нарката и бухло !

7

до 2

преди 9 години

Значи Висоцки е убит от Путин! Днес май явно си прекалил с хапчетата ли, парцуцата ли - но вземи полегни, поспи и изхвърли компютъра, че ти действа зле!

6

zevs161

преди 9 години

Обамовци хорэ врать ! В 1999 году был закулисный инпичмит Ельцина , Новальный ушл в 1998 при дэфолте России ! Путин стал призидентом в 2000 году ! Так когда умер Высоцкий и иные не при новальном ли ? Или вы считаете что мы забыли 20000 парней погибших в Чечне ? Нам ненужна демократия как в 90 годы и Такая как на Украине ! Новальный был советником Ющенко и участвовал в двух мойданах на Украине !

5

Анонимен

преди 9 години

А ЧЕХЛЮ ОФШОРСКИ С МЕКИТЕ КИТКИ ,К,ВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА..

4

до 2

преди 9 години

Има ***,има приватизация и разруха. Няма *** , има процъфтяваща държава.

3

Анонимен

преди 9 години

Е има си хас ДПС да не осъдят убийството на такъв като Немцов нали е вършел същата работа в Русия да работи срещу собствената си държава,както работят и тези джагали от ДПС срещу България в съдружие с продажниците от про турските и про американски партии ГЕРБарлъ РъБъ на *** Костов и еврейската снахичка Кунева в коалиция с ердогановите хора -Хасим Дал и Корман Исмайлов

2

4уденко

преди 9 години

Кой уби НЕприятелите на Путин : 1. Анна Политковская, 2. Александър Литвиненко, 3. Борис Березовски, 4. ген.Александър Лебед, 5. Надежда Савченко; A Владимир Висоцки и т.н. и т.н. ? ? ? # P.S.: Има човек има проблем, няма човек няма проблем . . .

1

Анонимен

преди 9 години

NE IM E CISTA RABOTATA NA DPS,DOGAN-MESTAN ZNAE KOI E UBIEZA,A TOI E ERDOGAN SULTAN