94

еврейски зет от моск

преди 9 години

Само еврейте от Москва и израел да се съберат са повече от присъстващите братя на митинга.

93

ah

преди 9 години

ah kolko e jalko da si maloumen rublajiq :)

92

133

преди 9 години

еми да,значи не е гей като кремълските хазароюдеи

91

Анонимен

преди 9 години

путинистите говорят че щом Немцов бил с младо гадже значи не бил в ред и не трябвало да се жали. нали до вчера беше лошо да си гей,как така стана лошо и да си пич. или трябва да си разведен лилипут за да си готин

90

Аз съм прост...

преди 9 години

До Анонимен"А родните *** не си задават въпроса какво щеше да стане с тях в Русия, ако пишеха подобни славословия но за САЩ или ЕС"А ти посещаваш ли руски политически форуми и информационни агенции, ако не, разгледай за какво иде реч, гарантирам ще останеш изненадан, особено ако посетиш опозиционни медии! Бях шокиран от количеството цензурирани коментари, и бях много учуден от останалите, разгледайте ще останете изненадани! Честита Баба Марта!!!!!!

89

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTвърдението, че Путин е невинен на принципа "Cui bono?" е крайно несъстоятелно----------------Същото важи и за американската демокрация и нейните носители.

88

Анонимен

преди 9 години

на Немцов само жените с които е преспал , ако дойдат на поклонение , сигурно ще са няколко хиляди

87

Анонимен

преди 9 години

Немцов е политик от голяма класа , безспорно е така , на 50-години има 4 деца от 4 жени , убит е в 23:50 часа с 23-годишна манекенка на пък към квартирата си , доста политическа дейност е развил , и това е виден опозоционер , ако цялата опозиция в Русия е като тоя , Путин ще изкара още 25 години

86

Анонимен

преди 9 години

С "опозиционери" като Немцов, Навални, Каспаров и Ходорковски американците нямат никакъв шанс срещу Путин.Явно са го осъзнали и са решили да облекчат бюджета на САЩ от горните "патриоти"

85

Rusenec

преди 9 години

Путин безспорно е силен лидер. Защо обаче хората които са му критици си умират преждевременно. Защо много от тях влизат в затвора. Аз харесвам Русия, но за мен Путин е диктатор, който мачка и репресира хората които не му целуват ***.

84

Анонимен

преди 9 години

Х***американците напълниха дупката с този Немцов! И сега - колко време ще го помнят като "герой"? А онази 23-годишната вече го е забравила. Нема доларчета, нема го и човека.

83

Анонимен

преди 9 години

Обама сънува Никсън,който му дава съвети как да наложи американската демокрация по целия свят:-Обяви всички,които не са съгласни с теб,за терористи,избий 2 000 000 души както аз във Виетнам и пребоядисай Белия Дом в жълто!-Защо в жълто!-Разбрано момче си,знаех си,че ще искаш да обсъдим втората част.

82

Удивен

преди 9 години

Цяла сутрин и няма нова помия по адрес на Русия...Явно е почивен ден!

81

Анонимен

преди 9 години

НЕМЦОВ = Бисер Петното

80

ссс

преди 9 години

Време е Велика Русия да ни вземе под мощното си крило.

79

РБ

преди 9 години

Пука по шевовете тая Русия, бе!

78

ЛОГОС

преди 9 години

ТИМЪТИ ХЕТЕРИЧ ОТ РОЙТЕС САМО ПРЕДИ ДНИ НАПИСА НА ПЪРВА СТРАНИЦА ;-ЕВРОПА И САЩ СМЯТАТ ПУТИН ЗА НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЛАГАНЕТИО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН (РЕД) ..ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ВИ КАЗВА ТОЯ ,ЧЕ ПУТИН Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕЧКА ТИЯ НЕНОРМАЛНИ ЮДЕО-МАСОНСКИ САТАНИСТИ ДА ПОРОБЯТ ТОТАЛНО ЧОВЕЧЕСТВОТО.ТЕ С ТОВА ПРИЗНАНИЕ СЕ ДОКАЗВА И КОЙ СТОИ ЗАД УБИЙСТВОТО НА БОРИС НЕМЦОВ,С КОЕТО СЕ ЦЕЛИ ДЕСКРИДИТАЦИЯТА НА НЕУДОБНИЯ ЗА САЩ И ЗАПАДА ПУТИН И ОТТАМ ИП ОСЛЕДВАЩА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РУСИЯ

77

ссс

преди 9 години

Единственото нещо,което ми е липсвало истински през целия живот,това е КОМУНИЗМА.

76

nemam nervi

преди 9 години

До Анонименаз съм Българофил а не като тебе *** Сидеров

75

nemam nervi

преди 9 години

Срам ме е ,че съм Българин като чета коментарите на всички Путлеропоклонници,които предполагам не знаят и десетина руски думи и не са прочели и един руски класик