44

до 70

преди 9 години

Всичко изброено се произвежда в БРИКС мухахахах

43

ДО 70

преди 9 години

Искам да попитам русофилите какви коли карат какви телефони ползват и какви компютри-Да не би русофобите да карате американски коли, да ползвате американски телефони и компютри. Всичко ви е от Китай - тъй че споко!

42

до 70

преди 9 години

Куца логика, то и аз мога да те питам с какви ракетни двигатели се изстрелват сателитите, които ти осигуряват GPS-а, с чии кораби се пътува до МКС, която е от огромно значение за науката. Това, за което ти питаш са семки и бонбоки в сравнение с изброеното.

41

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

НА ТАЯ ВЕЧЕ И СЕ ПРИВИЖДАТ КАКВИ ЛИ НЕ НЕЩА И ВСЕ ГЛЕДА ДА ОЧЕРНИ РУСИЯ. ТЯ ДА ГЛЕДА ДА НЕ ВЗЕМЕ ГЕРМАНИЯ НА ПРИЦЕЛ, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА БЯГА ПРИ ОБАМА.

40

Анонимен

преди 9 години

Искам да попитам русофилите какви коли карат какви телефони ползват и какви компютри а не само да ми говорят колко велики били руснаците като смените айфоните и бмв тата с лади калини тогава дрънкаите руски *** ***.

39

Анонимен

преди 9 години

Факта, че за Гуантанамо излязоха факти и хора бяха осъдени, означава, че американците не са толкова гнусни като руснаците. Русия е много по-полицейска държава и има много повече произвол и въпреки това няма осъдени за издевателства.

38

Анонимен

преди 9 години

Навремето ЕС се водеше "съюз на богатите икономики", а днес единствено поглъща бедни държавици.

37

Иванчу

преди 9 години

Ги се моли , Меркел, Русия да не е взела на прицел Германия. Че наближава един велик ден за Червената армия- да не ви се случи пак да подписвате споразумения. Но този път ще са доста по-различни.

36

анализатор

преди 9 години

"През тебе май бая ток е минал.. Електро-конвулсивна терапия?"Ех, ГАНДИ, ГАНДИ!!!!!Ти да не мислиш, че специалните служби по света галят арестантите с перце?Много си наивен млади човече! Ама наистина много! Твоето граничи или с крайна младост, или с велика глупост!Сам/сама си избери едно от двете!

35

вън оттук!

преди 9 години

Като чета коментарите имам чувството, че това е форум към някоя лудница. ***, каква работа имате тук?!

34

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се, че умишлено се търси конфликт в Молдова, за който да бъде обвинена Русия. Запада знае как ще реагира Приднестровието на новината за присъединяване към ЕС- ще иска да се присъедни към руската федерация, тъй като преди година лично Приднестровието предложи това на Русия. Нали се сещате какво ще поиска Приднестровието, ако Молдова реши да се присъедини към ЕС?

33

анализатор

преди 9 години

До 53А ти да не би да си бил в някоя бетонна килия в Гуантанамо, та ми намекваш колко хуманни са американците бе момко?Някой до сега да е уринирал върху сгърченото ти на пода тяло и да е пропускал ток през теб?Правят го американците.Руснаците също не са по-добри!Нашите от бившата държавна сигурност също не са цвете за мирисане!

32

Нищо ново

преди 9 години

Молдованците са същите като охридските българи, от много оплаквания сега не са в ЕС за разлика от БГ и RO

31

Анонимен

преди 9 години

До анализаторПревъоръжи ли се Русия със зенитноракетни комплекси С500 и ЯРС26 от нищо няма да ги е страх!----------- А ти даваш ли си сметка какво значи дивите руснаци да не ги е страх от нищо? Или самият ти си руснак? Замислял ли си се какъв би бил света ако руснаците са по-силни от всички останали? Затваряли ли са те гол в празна стая с гладна мечка стръвница?

30

анализатор

преди 9 години

Добър въпрос към форумната общнос отправи ВАСИЛЕВ, но съм на мнение, че тук няма койда ти отговори задоволително. Пък и да се намери някой със сериозен отговор, останалите няма да го разберат!Тук нивото просто е далеч под средното, затова не си поставям за задача да ги уча на геополитика!

29

Анонимен

преди 9 години

На прицел са я взели Хамериканските Щатите МОЛДОВАТА Шмеркел оправи България, Румъния и кризата в Европа и Украйна че се е притеснила сега за Молдова Бряяяяяя вчера Кери днеска МеркелНАПОСЛЕДЪК ЧАК НЕ МОГАТ ДА СПЯТ

28

празнуващ

преди 9 години

До 37Абе щръкльо, ти май само от амфетки разбираш, а военната техника за замъгленото ти мозъче май е само цветни картинки а?Турция няма разработен нито свой хиликоптер, нито самолет, нито танк, нито НИЩО!Сама по лиценз произвеждат бе пиле шарено!!!!!!

27

Анонимен

преди 9 години

Меркел, излагаш се като кифладжия.

26

анализатор

преди 9 години

Чета внимателно и разбирам, че не виждате основния проблем в изказването на Меркел и Камерън!И двамата побесняват от факта, че до две години НАТО вече нищо няма да може да направи на Русия!Превъоръжи ли се Русия със зенитноракетни комплекси С500 и ЯРС26 от нищо няма да ги е страх! (Хората с военно образование знаят що за сила са тези нови оръжия. ТЕ СА БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТА!) Нито от американски ракети, нито от натовски аепоплани!Затова бързат с войната! После ще е късно за каквото и да е!

25

Анонимен

преди 9 години

И аз ще изразя надеждата, че ако Молдова се откаже от членство, "партньорите" няма да й спретнат гражданска война, която да замени правителството с по-"проевропейско" настроено.