6

Анонимен

преди 9 години

САЩ никога няма да тръгнат срещу Турция Юдеоамериканците одавна са обявили война на Турция зотова и Турция се хвана горещо за палестинската кауза. Още като сьюзници са предавали позиците на тр войската и са вьоражавали пкк а уж имат военен сьюз нож в гърба и тогава Ердоган се изпусна в Давос.

5

Анонимен

преди 9 години

Главорезите на юдеоамериканците така наречения идьл как удобно размазват нещата после идват освободителите и те съвсем демократично с огромен дьлг си избират мшите.

4

Анонимен

преди 9 години

"Според принципа, издигнат преди век от американския президент Удроу Уилсън, нациите би трябвало да имат "безпрепятствена възможност за самостоятелно развитие"."А днешните му наследници в белия дом спъват всякакво самостоятелно развитие на отделните държави, разрушават и превземат други държави, подменят правителства, задушават половината свят със санкции, месят се в държавните дейности на всички и искат да водят войни с цел подмяна на правителствата в още няколко.

3

Анонимен

преди 9 години

Казаха си го и с това си признават за новия план за близкия изток. Пьклен план за коридор от персийкия залив до средиземно море.

2

Богохулство!

преди 9 години

Може ли да покълне демокрация дето не е генетично модифицирана и култивирана от САЩ?ТОВА Е ЕРЕС!

1

ддс

преди 9 години

Запада иска пионка и ще си направят !!!