27

citizen

преди 9 години

Бтв. ДПС отдавна играе с Боко, само *** потребители на днес.бе.ге са както винаги изненадани.

26

citizen

преди 9 години

РАМБО, пари за хляб нямаш, но да висиш Интернет можеш?

25

Българче

преди 9 години

Да ви е честита новата-стара коалиция БОСТАН!ТЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!!!

24

RAMBO

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България Парламента Министерски съвет и Президентството.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен повина на държавата от 2 години а вчера ми отказаха и социална парична помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да паса трева друго не виждам.Джихадисти взривете в България ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО тази корумпирана престъпна милионерска-остав

23

Анонимен

преди 9 години

И каква стана тя .... Всички без ПФ и Атака и БСП внезапно взеха че подкрепиха заема. Фактите и условията за него едва ли са се променили в последните 30 мин. Защо тогава питам беше целият този фарс? Подкрепили не подкрепили ама то сега било различно... Ясно беше че заема си трябва и че ще го вземат ама да метнем малко прах в очите на хората. Ако беше някоя бяла държава хората дори нямаше да научат за дебатите а само за резултата но при нас хврърчи кръв и перушина - Един голям цирк -парламент

22

Анонимен

преди 9 години

Схемаджии...

21

ДС УБО

преди 9 години

Раята пак я пълнят с онова "белото" само да видим до кога ще търпи?

20

Каква е цената?

преди 9 години

Какво е цената? ДПС не прави нищо без пари. Със сигурност ДПС ще вземе поне 1 милиард, а останалите пари ще се поделят между ГЕРБ , РБ и АБВ.

19

25г.

преди 9 години

Хайде бе къде са сега тия протестиращи? Нали не бяхте платени? За 1 милиард оревахте света, фалит, банкрут, корупция ... за 16 .. извинете 14 милиарда дума не обелвате!

18

Анонимен

преди 9 години

Бог да пази България!

17

Анонимен

преди 9 години

Паричният фонд целият в бяло?!Ех, какъв цирк...

16

rrrrrrrr

преди 9 години

ostavka

15

Дръндер

преди 9 години

"Изненадващ"? Хахахахахахахахахахаа! АБ-е**е и Де-е**е-се подкрепят дълга! Забавно! Сега се вида коалиция Бостан! Не е истина тия ще ни загробят. Революция ни трябва, революция!

14

Възродител

преди 9 години

Това ДПС няма ли кой да го разформирова най - накрая.

13

Анонимен

преди 9 години

И това "лице" от снимката решава бъдещето на децата ни, дори когато няма да го има на този свят?

12

Анонимен

преди 9 години

Много нафта продадоха тия и ония,и се правят,че не знаят иначе охраняват, и къде още има такава охрана айде да не е по целия свят,а половината.

11

АЗ

преди 9 години

Предатели!!!!!!!!!! "Чаламба" за всички депупати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

10

!!!

преди 9 години

С две думи са се договорили излишъка от тези пари как ще си ги поделят. Стиснали са си ръцете, а народа да го ду.а и да връща! Всички са един дол дренки!

9

После да не мучите!

преди 9 години

Браво! Още един ф....с за България! Да видим още колко време ще Издържат волските(робските) нерви... на българите То всичко си има край...

8

Монархист

преди 9 години

Жалка история, браааат, дори политиците не умеят да си отстояват принципите. Не 16, а 14 и сега ще подкрепяме. Жалки сте, ей. Жалки. А фурнаджийските лопати от ДПС, дето крепят това измислено правителство не искам да ги коментирам.