111

ИСТИНАТА

преди 9 години

Сега разбрахте ли защо всичко кадърно стяга багажа и с еднопосо4ен билет се омита от тука!?!?! От едно време та 4ак до ден днешаен ни управлявят доносници, мръсни в душата и костите си 4ак 4енгета и 'наши' хора, като цялата тая тумба бандити е на хранилка при партията майчица и кърмилница, която и до ден днешен управлява абсурдистана! Пари за болни и нуждаещи се българи няма, но за всяка друга неработеща *** има, вклю4ително и за тоя угоен *** на снимката - кой знае какви милиони е нагушил!!!

110

Б.Б.

преди 9 години

Давай, давай генерале двама да крадемНа народа глупов бързо да го забодемЗащото много има още ний да свиемОт съюза европейски да го скрием.Норода нещо взе глава да вдигаВълна на гняв и отмъщение се тук надигаЩе ритнат ни в дебелите гъзициКъде да скрием откраднати парици.

109

ефреитор

преди 9 години

загадка е как така дастоен български генерал наси известно време акъла на краставата крадлива и лъжлива първобитна тиква

108

мда

преди 9 години

Трябва смяна на караула. Всички "стари" кадри са свързани с партията лица. Трябва смяна на лицата и строг контрол.

107

Крум

преди 9 години

Борбата с престъпността е борба с комунизма. На английски това се нарича корупция. Давай Бойко! Цял народ сега теб гледа!

106

имaме воля

преди 9 години

"ГРAБ" AД София - Крaдем, перем, рaстем - лидер в брaншa.

105

а

преди 9 години

До ЖороА дали ще го опандизят или като цецко ще го съдят докато накрая не го признят за невинен :)!

104

Анонимен

преди 9 години

Мале-е-е, генералчето крадяло по 3 500 кентавъра на ден!!! А на Кадурина, либето му де, колко ли е дал? Миличката взима по 120 левчуги за преглед!!! Представяте ли си колко е освирепяла за кинти!! Хайде, спрете я сега. Как да работи ако е на заплата от 1 000 лева? Ще гладува и вяма как да ходи до виличката на Цигов Чарк, близо до виличката на генерала. Живи дахги ожалиш. На народа му смъкнаха по 3 кожи и са безмилостни. Сега народа ще бъде безмилостен!!!!!!

103

зевзек

преди 9 години

АМАН ОТ КРАДЦИ,ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ТОЗИ *** И ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА

102

мдаааа

преди 9 години

Достойни български генерали:Ст.Ст.,Ст.Т.,Б.Б. и хиляди като тях .А, къде е Цв.Цв. още ли не е станал генерал, а делата му маршалски какво чакате?Ех,Родино....???

101

Жоро

преди 9 години

Разликата е, че ако има крадец ГЕРБ го гонят, а комунисти и депесари си ги покриват сгафилите.Ако е крал - да влиза в затвора, без значение от кои е!

100

8

преди 9 години

До до 129БЯЛО,БЯЛО,АМА МРЪСНО БЯЛО! АМА НЯМА КОЙ ДА МУ ГО КАЖЕ,НАЛИ34 ВСИЧКИ СА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА!

99

турчин

преди 9 години

На следващите избори пак гласувайте за тези крадци. Не разбрахте ли че тези оглозгоха 8 милиарда от резерва събран от Царя и тройната коалиция зв предишния си мандат. И сега искат заеми от 16 млр. за да имат какво да крадат. Милиона на Доган спечелен поне с разработка и от даден от частна фирма не е нищо пред кражбите на тези ,,калинки". Съсипаха животновъдството за четири години сега с бюрократични мерки ще съсипят и земеделието. Направените пътища почнаха да се рушят. Слаб народ слабо управлен

98

Време беше

преди 9 години

Обществена тайна е, че професорката бе дълги години любовница на генерала ОТ РЕЗЕРВА. Държавните милиони в нейната фирма. В затвора и двамата!

97

:-)

преди 9 години

10 милиона, а не си делкал с шефа. Как да ти има доверие шефа. Утре за 100 милиона, пак ще го забравиш. Радвай се ако си останеш само със сваленото доверие.

96

Joncho

преди 9 години

Всички дърти, крадливи *** се пребоядисаха в почтенни гербаджии .

95

АНОНИМНА

преди 9 години

УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ ОТ БОГАТА БЪЛГАРИЯ! ИСКАХТЕ ПЛАТЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , А СЕГА РЕАГИРАТЕ , ЧЕ ГО ОГРАБВАТ.АМИ ТАКА Е ПРИ ЧАСТНОТО.ОТНОСНО КАДРИТЕ В ГЕРБ- ВИНАГИ ГИ НАМИРАТ ИЛИ НА ЗАВОЙ ИЛИ ПО ПЪТИЩАТА.ОСОБЕНО МИНИСТРИТЕ.

94

Анонимен

преди 9 години

Мутрата се е обградил само с престъпници

93

Анонимен

преди 9 години

И мутрата пак целия в бяло!Пак други са виновни а той невинен.А защо го прибра в ГЕРБ като се знаеше че е милионер

92

мдаааа

преди 9 години

ГЕРБ-Гарантирано Ерозиране на Република България