46

azzz

преди 9 години

Другариииии другари:)))) материяла е слаб другари материяла:)))) има кометнати от рода на: Живков бил истински българин????????????????? мамооооооо:))))Бойко ви каза: матерялаааааааааааааааааааа:)))) в блатото ни е мястото или в казана :)))

45

Дръндер

преди 9 години

До Трак 50Аз чух какво той каза, а ти разбра ли? Щото ми се струва, че не си!

44

Анонимен

преди 9 години

До ИкономистЯвно добре си научил опорните точки.Но ако прочетеш добре какво е писал в разбивките министъра ще видиш че е надписал едни около 3.5 милиарда.Я вземи какво пише за този заем Проф. Никола Алтънков,Калифорнийски университет, САЩ . Този е икономист докато ни си просто един писач на хонорар.

43

Трак

преди 9 години

Човекът го каза точно и ясно. Който има поне основно образование ще разбере, останалите могат да храчат като средностатистическия Бай ***. :)

42

1

преди 9 години

мартинчо,популистко е когато орешарски искаше заем от 1пилиард,твоя любим от банкя му прати платените,ентелегентни,да протестират,а сега любимия ти от банкя иска 16милиарда,ти като "голем"финансист,как ще го наречеш това негово искане,фалит или,пълнене на джобове от комисионни.

41

Иван

преди 9 години

Какво доказва, това че няма нито едно журналистическо разследване за КТБ,и къде точно потънаха 3-4 млрд. ?

40

Анонимен

преди 9 години

До ИкономистАйде ти ми обясни, защо това се прави извън бюджетната процедура, и ако не ме лъже паметта в закона за бюджет 2015, бяха заложени едни 8 млрд нов дълг за рефинансиране и дефицит, и каква е тая лихва 10 % от заложна къща ли ще взимат тоя дълг?

39

до икономист 39

преди 9 години

Даже от доклада на М.Иванов от статията става ясно за 11.7 млрд, а не за 16./т.е. има разлика от 4.3млрд!?!?Според някои посветени в тия "държ.тайни" ик.авторитети за целият 3год. период парите по стар дълг не надвишават 7млрд лв.Така че не бързай да обиждаш , и да се правиш на мъдрец!

38

Дръндер

преди 9 години

Леле почти ме убеди-почти обаче! Ти за такива балами ли ни взимаш? Знам аз кой ще изпита ефекта от новите заеми и този човек няма да си ти и твоите деца а ние и нашите деца, за това си затваряй лъжливата уста! Той ще ми говори за демагогия и популизъм, вие надминахте и Орешарски по наглост бе!

37

сс

преди 9 години

Дългове от времето на Тодор Живков, да излезе царя и да ги изплати защото НДСВ се съгласиха пред САЩ и опростиха дълга на Ирак и Либия който беше доста Милиарди за тези държави е капка от сондата да си го изплатят но като може да си получи комисионната от няколкостотин милиона (царя) защо и е на България да й връщат дългове. Сега да се чудим от каде да погасяваме нашите задължение. ПРОДАЖНИЦИ

36

Анонимен

преди 9 години

До финансистJТи явно участваш в класацията ***,по-***, най-*** Мартинчо Димитров. При Жан Видинов фалираха търговски банки които бяха отворени с кредити от други банки (чи това е напълно нормално ни убеждаваше Венци Коня-член на управителния съвет на БНБ , Костов и още плеада "десни финансисти"). Сега кой спа за КТБ - - поправителният съвет на БНБ. Кой назначи този управителен съвет на БНБ -ГЕРБ. Кога ще се върнат парите дадени на кредит на Фонда за гарантиране на спестяванията ?Май никога.

35

Елементарно

преди 9 години

До АнонименТака е, докато хората не изградят трайна нетърпимост към дребните и едри лъжи (като тази лтъжа за 16 мрда. лв.) всеки овчар като Марто ще лъже и маже на воля :)

34

дедо Ви

преди 9 години

Що го усуквате по килифарски с тоя дълг!4 милиарда евро стигат за покриване на стари дългове!Останалите 4 милиарда отиват за:-Купуване на оръжие! Обещано на януарските гости-Покриване борча на НЕК!?Покриване на щетите от изкупните цени на ел енергия от ВЕИ и американските ТЕЦ.-Саниране! Създаване работа на строителни и консултантски фирми-Джоб парасъ на правителството............Идват избори

33

Икономист

преди 9 години

Много е трудно да се обясни на финансово неграмотният народ, че НОВ ЗАЕМ НЯМА! Има погасяване и рефинансиране на стари задължения.В България естествено всеки си мисли, че разбира от всичко.Срамота е, че професор (Гечев), който докара държавата до фалит преди немного години, е яхнал яко популистката вълна. Не мога да си представя каква икономика преподава на студентите си, марксистка вероятно. Срамота е, че се говори толкова много по тема, към която обикновеният българин няма никакво отношение.

32

Баба Пена

преди 9 години

Страшно е да те управляват червени другари, но още по-страшно е когато на властса сините другари. Обхванала ни е политическата"циливилизация".

31

Петкан

преди 9 години

Твърдо против нов заем. Първо спрете изтичането на държавни пари в частни ръце, след това взимайте заеми. Защото в момента врътката е ясна - теглят се заеми, които после "наши" фирми ще усвоят. Стига толкова - БДЖ, СКГТ, ВМА - чудесни примери за това как безследно изчезват стотици милиони. Просто спрете течовете нагорните сдружения и няма да има нужда от нови заеми.

30

кой плаши тоя?

преди 9 години

По-добре фалит и тотални реформи на общественият и административен сектор сега, отколкото задълбаване много по дълбоко с цел запазване на сегашното статукво / още малко/.Нищоправците на борсата!!!!

29

Анонимен

преди 9 години

Aman ot podgasnizite v gerb dezata na komunagite ot jivkovo vreme dimitrova otidi da se da u4isch v Bankja ili v parvo glavno ne stavasch s taka sloba deto te Jade

28

Анонимен

преди 9 години

Abe tosi mnogo lae a ne snae maika mu ne go li e vaspitala kak da se darji käsebleiche tolkova godini a i ot kakvo komunisti4esko Sem. Si. Ti li Akali sche davasch sled kato tvojat e Malak Ja otidi maika ti da te vaspita i se dou4i v moskovskata 6kola ili pitai baschtatai kade e u4il v simionovo mvr

27

До 25 Иван

преди 9 години

"Злоупотреби за милиони във ВМА, показа разследване". Нещо по този въпрос. Този път медиите не бързат да преписват.Репортажът на БТВ наистина беше много професионално направен. Изключително добро разследване, което показа как се източват милиони левове и как абсолютно никой не си прави труда да провери защо това се случва. Евалата на БТВ за това разследване!Но защо наистина в нито една медия нищо не се чува по този въпрос?