44

Анонимен

преди 9 години

След управлението на Орешарски всичко е в колапс.

43

георги

преди 9 години

Всяко ново правителство казва че предното е било много зле, а те стабилизират нещата. :)

42

Чукча читател

преди 9 години

Слагайте краставата жаба в тенджерата и готово. А после ако има проблеми повикайте селянчето от Банкя то ще изтегли каруцата.

41

Анонимен

преди 9 години

Вече повече от 100 дни обясняват как икономиката е в колапс и трябваг спешни мерки. Предприемайте ги вече! Писна ми да блеете като овци. Свършете нещо или се махайте. Винаги ще има желаещи да плюскат за нищо.

40

токамебие

преди 9 години

Цената на тока да се увеличи двойно веднага! Народа плаща и не протестира - увеличавай и закривай!

39

Циганин

преди 9 години

Енеогитиката е финансов колапс - еми да ,нали затова се отказахме от Белене сега да започнем да жънем колапс след колапс във всички сфери на икономиката и енергетиката .

38

до 45

преди 9 години

Поста ти ми напомни на един тарикат в ШЗО-ти в Плевен където служих войник. Целият батальон се забавляваше с него защото беше лафаджия и не му пукаше от никой войник и никой шапкар.И един път закъснява за строя при вечерна проверка и излиза от корпуса където спим и отива при майора който ни е строил и му вика: Майор Лефтеров, ще има ли някакъв чалъм да вляза в строя?- и прави с дясната си ръка като фурнаджийска лопата.Майорът откачи и и го прати невален да бъде през ден докато не дойде клетвата

37

до 44

преди 9 години

Много правилно и да изземване на имуществото им + затвор до живот

36

Анонимен

преди 9 години

Да ви питам... Няма ли някакъв начин да прехвърлим вината на Бай Тошо или още по-добре да кажем, че Путин е виновен?

35

анонимен

преди 9 години

ИЗХОД ИТО ЕДИНСТВЕН Е--1 АНУЛИРАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ С ЕРП-ЕТАТА КАТО НЕИЗГОДНИ ЗА ДЬРЖАВАТА И ТЬРСЕНЕ НА СЬДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ЛИЦАТА КОИТО СА ГИ ПОДПИСАЛИ 2 ПЬЛЕН ДЬРЖАВЕН КОНТРОЛ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА ВОДНИТЕ ГОРСКИТЕ РУДНИ И ВОДНИ РЕСУРСИ----ЕТО ВИ И 60 000 000 000ЛЕВА

34

Анонимен

преди 9 години

Ай ся... Голяма работа, че енергетиката е не знам си кво... Важното е, че сме красиви, верни приятели на НАТО и че от ЕС дават добра оценка 5.9998 на правителството. :))) Това, че безработица и няма с кво да си платим тока е дреболия.

33

Анонимен

преди 9 години

Как ще е в колабс прокуратурата, бе бай Иване. Не видя ли как оневиниха доблестният и почтен Сашо Томов оня ден?

32

бай Иван

преди 9 години

Тя и прокуратурата е в колапс .Правени са много икономически анализи за "източването"за милиарди, разбирай кражбата от енергетиката по разни схеми . Резултат 0.00000000000

31

Некадърници!

преди 9 години

Ако не харчехте милиарди за консултантски договори, т.е. храните едни фирми,които ви плащат комисиони и така загробвате енергетиката! Всички управлявали през последните 15 години енергетиката в затвора!

30

ген.Луков

преди 9 години

Ееее,какво пък толкова....Борисов да тегли 20-30 милиарда заем и решава проблема.

29

В колапс?

преди 9 години

Управлявайте я добре и няма да е в колапс! Щом нулев цикъл за ядрена централа ви се вижда на ГЬОЛ сте неспасяеми! И къде са ония пари, които раздадохте под форма на свръхпечалба на свои фирми? Явно не можете да управлявате! Подайте оставки и оставете да управляват тези,които могат!

28

info.

преди 9 години

До АнонименКъде сте сега, бе протестъри? Или ви харесват сметките за ток вече? Долно овче племе.ОТГОВОР!В момента са пред президентството,и протестират против Русия

27

Анонимен

преди 9 години

Къде сте сега, бе протестъри? Или ви харесват сметките за ток вече? Долно овче племе.

26

Анонимен

преди 9 години

на следващите избори да изберем Бареков. каво стана с оня Кузов? Ние сме талантливи в избор на подходящи управници. И затова сме си добре. И подобре ще ставаме.

25

Анонимен

преди 9 години

За декември имам 20 лева такса мощност лепната ми от Топлофикация Варна. Не ползвам парно-радиаторите ми са откачени. За януари имам 52 лева. Кажете ми не са ли за разстрел тия ***?