254

Анонимен

преди 9 години

ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВО??? ЩЕ БЪДЕ ИЗТЕГЛЕН ТОЗИ ЗАЕМ ЗА ТОВА Е И ЗАЕМ ЗАЕМ СЕ ТЕГЛИ ВЪЗ ОСНОВА НА НЕЩО АКО НЯМАШ НИЩО НА СРЕЩА ЗАЕМ НЕ СЕ ОТПУСКА ТУКУ ТАКА ЗА ДА ПОГАСЯВАШ ДРУГ ЗАЕМ НАПРИМЕР: ЗА ЧАСТНО ЛИЦЕ ДА КАЖЕМ С ИПОТЕКИРАНО ИМУЩЕСТВО МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ ОТПУСНАТ ДРУГ КРЕДИТ В СЛУЧАЙ НА ОПРЕДЕЛЕН БИЗНЕС ПЛАН КОЙТО ДА ПОКРИВА НУЖДИТЕ ЗА ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИЯТ КРЕДИТ КОЙТО ЩЕ МУ БЪДЕ ОТПУСНАТ ЗАЩО МИНИСТЪР ГОРАНОВ НЕ ОБЯСНИ ПО ДОБРЕ ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВО БАНКИТЕ ЩЕ ОТПУСНАТ НОВ КРЕДИТ на БГ

253

Долу ГЕРБ!!!

преди 9 години

Да правителството начело с Тиквата продължава да изумява със своята некомпетентност. Преди време хората го свалиха, и определиха управлението му като пагубно. Сега с някакви мижитурки пак е на власт, и иска да вкара в дълг нашите деца, за да продължи да управлява.Долу министър Горанов, Долу ГЕРБ!

252

Маги

преди 9 години

Те гърците и в сценария живеят по добре от нас,така ,че няма с какво да ни уплаши.

251

Анонимен

преди 9 години

Вземем ли този заем, не ни мърда гръцкия сценарии. Гарантирано от Владислав Ментаров!

250

123

преди 9 години

Все едно дa имaм фирмa и дa нaкупя нови возилa-ей тaкa зa престиж,дa вдигнa зaплaтите и после дa вземa кредит,зaщото ме грози фaлит!

249

Кикс

преди 9 години

Всяко правителство е сложено да управлява държавата, така че да печечли повече отколкото харчи, а не да изхарчи едни пари, които трябва да му бъдат осигурени на всяка цена. И ако не знае какво да направи за това държавата да има печеливша икономика значи, че не е правилното правителство. Ако аз започна да тегля заем след заем без да имам визията в какво да инвестирам за да спечеля в крайна сметка и да си стъпя на краката неминуемо ще се превърна в поредния клошар.

248

Анонимен

преди 9 години

Кого лъжеш, наглец? Парите са за военна техника, ония, които прикривате зад стари заеми и нови плащания! Поели сте ангажименти и сега се чудите как да ги изпълнявате!

247

4eti v BGnes

преди 9 години

Garcija izvojuva otmjana na merkite po sakra6tavane na pensiite i uveli4avane na danacite v ramkite na sporazumenieto za prodaljavaneto na finansovata pomo6t ot ES.

246

БЕ АЛАНКОУЛУ

преди 9 години

НАЛИ ГРЪЦКИЯТ СЦЕНАРИИ СЪС ЗАЕМИ БЕШЕ НАПИСАН!

245

СС

преди 9 години

Аз предлагам всички да спрем да работим, да започнем да теглим едни заеми, после да ги рефинансираме с други и така да я караме. Защо да работим. Пращам децата си в чужбина, тегля заеми да живея и след мен потоп, банката да го духа. Става ли така бе Горанов? Защо да не става, щом държавата предпочита да взима заеми вместо да развива производство защо и отделния индивид да не прави така. Да ви видя тогава от кои данъци и осигуровки ще крадете. ХОРА, АКО ТОЗИ ЗАЕМ БЪДЕ ГЛАСУВАН, ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ

244

Анонимен

преди 9 години

До Господинът Горанов Заем с Заем не се Погасява както Ипотека с Ипотека на едно недвижимо имущество Апартамент не се Изплаща То просто дори и един ден да се изплати което е много рядък случайСтава Непродаваемо или остава На Банката в която го е ПРЕИПОТЕКИРАЛА

243

антиЕС

преди 9 години

Когато престъпниците са се превърнали във власт,а държавата в престъпник,правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

242

antiES

преди 9 години

Горанов ,революцията е жива и никога не е умирала, идва вашият ред и реда на всички управлявали през последните 25 години,да си платите сметката.В името на народа ви осъждам на съд чрез разстрел .

241

предадени от БГ

преди 9 години

Най-хубав филм гледами в момента Столичане в повече

240

Анонимен

преди 9 години

Гръцкият сценарий се Обосновава точно на Взетите Заеми Който Сега Няма кой как и с какво да Плати И не самите Заеми А погасяването На ЛИХВЕНИЯТ Процент от ТяхТова ако е Икономически Министър Аз АЛБЕРТ АЙНЩАЙН

239

петър

преди 9 години

Да напомня, за да не забравим - другарят Румен Гечев направи на пух и прах банковата система като министър от БСП през 1996 год един 1 долар струваше 3000 лв.! и фалираха държавата и открадната на народа спестяванията,а 1 милион бяха по улиците.Вместо да е в затвора до живот ,се разхожда по телевизията и раздава акъл икато един .! Докато има хора, които слушат, вярват и гласуват за такива некадърници и разбойници,няма начин да вървим напред...*** и късопаметен народ,слаба държава.

238

Yakov

преди 9 години

Амииии, нима е лош Гръцкия сценарий?

237

Анонимен

преди 9 години

Скоро всичко ще изригне - много е натрупано вече. Законите на физиката ще влязат в сила. Това с гръцката армия е добър вариант.

236

Анонимен

преди 9 години

Дъвчете едни и същи неща.Парите били,за да покрием стари задължения. Дайте конкретни цифри, каква сума е теглена преди, при кое правителство, за какво са похарчени парите и колко са наляти в икономиката на Бг!Защо пак се мъчите да убеждавате без конкретни цифри!? Само завоалирани обяснения!Длъжни сте да се отчитате на народа!"Тегленето на заема било..."Много сложен технологичен процес,който трудно може да бъде разяснен..."Що бе,народът го мислите за матриял,така,както се изказахте в миналото

235

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ +РБ+ всички които са "десни": 2013-14 г.- ако вземем заем отиваме на гръцкият сценарий.Сега: ако НЕ вземем заем отиваме на гръцки сценарий.Тази шизофрения на "десните" как кара да мислят всички, които подскачаха като Олегофрени повече от 6 месеца и демонизираха Орешарски?!?