229

ходос

преди 9 години

Ето ,четем *** той дори не знае ,че сме освободени от Ротшилд.Дори не е погледнал Сан Стефано и не знае кой стои зад лъвчето на герба,не знае кой е Маггахън ,не знае ,че РУСИЯ АНГЛИЯ И австро-унгария воюват заедно срещу отоманската империя.Не знае че Едмонд Родшилд е казал че с България и българите е свършено до 2030 год.

228

Отрепка

преди 9 години

Човек, който използва такива думи публично и без срам, е ***... И това по-скоро е негов проблем. Нашият проблем е, че такава *** прави филм за нещо толкова чисто и свещено, като Левски... От нас е взел пари, за да плюе срещу нас... Ашколсун на тази държава, на БНТ и НТ... След тези плювни, трябва и бонус да му дадете на ***

227

НЕ Е ДО ПСУВНЯТА!!!

преди 9 години

МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ ИСТИНАТА ЗА КОСТИТЕ НА АПОСТОЛА И ЦЪРКВАТА "св.Петка "---БЯХА СТАРАТЕЛНО УКРИВАНИ И НАПРАВО ИЗХВЪРЛЕНИ НА *** ОТ РУСКО-ДУПЕДАВСКАТА *** на ДС/бкп от БЪЛГАРИТЕ!ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е ВАЛИДЕН И ДНЕС:...ЗАЩОТО ЕДИНСТВЕНО АПОСТОЛА --НЕ ПРИЗНАВАШЕ ЧУЖДАТА НАМЕСА В ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ЛЕВСКИ --НИКОГА НЕ Е РАЗЧИТАЛ НА РУСИЯ И ВЪНШНАТА НАМЕСА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО!ЗАТОВА И СПОМЕНА ЗА ЛЕВСКИ --БЕШЕ СЪЗНАТЕЛНО ПРИНИЗЯВАН И ОМАЛОВАЖАВАН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА РУСКО-ДУПЕДАВСКА ВЪРХУШКА!

226

хорос

преди 9 години

Кои, го направиха недостижим и защо. Кой има интерес там е заровено кучето.

225

НЕ Е ДО ПСУВНЯТА!

преди 9 години

ПРОБЛЕМА Е СЪВСЕМ ДРУГ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРОБЛЕМА Е --ЧЕ СА ИЗРЕЧЕНИ ВЕЛИКИТЕ ДУМИ НА ЛЕВСКИ:"НЯМА ПОДАРЕНА СВОБОДА!".....и ..."ТОЗИ КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ---ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ"ВЕЛИКО-РУСКИТЕ ЧЕРВЕНИ ДУПЕДАВЦИ НА БЪЛГАРИЯ ---НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТЯТ ТЕЗИ СЛОВА ДОПУСНАТИ ДО ЕКРАНА!!!!ТРЯБВАЛО Е -----"ДА СЕ УТВЪРДИ РОЛЯТА НА РУСИЯ--В "освобождението " НА БЪЛГАРИЯ!!!ТОВА Е ГОЛЯМАТА БОЛКА!!!!!НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ??!!!!!

224

МИТАКА

преди 9 години

ТОВА Е БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ ганьовски медии. БТВ и НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ за пореден път доказоха, че са прости медии които пълнят ефира с интриги от най *** и *** вид и свръх шумни и безкраини реклами. За филмите да не говоря турски индииски и стари американски безсмислени и затъпяващи филми. Нека се видят какво предлагат на зрителите и тогава да критикуват другите . Да бяха финансирали те една продукция за Левски като са толкова безгрешни.

223

Анонимен

преди 9 години

То в един филм няма ли псувня и гола цица никакъв филм не е ,пардон -екшън,американски екшън.

222

Анонимен

преди 9 години

Доста са тия, дето си мечтаят да поставят Левски в омаломощаващ ***, в малокалибрен импотентен патос, в трогателно, но немощно пърхане с крилца като среднощна пеперуда, в кротост и овчо красноречие - всичко това така присъщо, скъпо и свойско за душиците на средностатистическите главици-умници с превисоки, грандисими амбиции и самомнение за ненадминатост и непоклатима окопаност в днешното и бъдното българско русло. Бидейки много, вярват и че бройката е важна, не качеството. Да, ама филмът е нов

221

Уевский

преди 9 години

.. [Момчето] нададе вик: Тичайте, хора! Докато пристигна от мястото, дето бях на двора, то все вика и се бори с другаря ми. Пристигнах. Ръгнах го с камата на смърт, та дано народът да сбърка посоката на гласа му, улицата беше пълна с хора. Не умря изведнъж. Захвана да вика повече, което не можеше да се укрий вече. Ръгнах го още веднъж, за да не се мъчи и да не може да каже какви са били.

220

актьор

преди 9 години

Максим Генчев е успял максимално да окъка името на Левски! Каквато ни е чалгарска държавата, такива са ни и режисьорите, но тоя Генчев надмина всички от гилдията по простотия и нихилизъм!

219

бойчо

преди 9 години

Всяко "реалистично" пресъздаване на Левски е почти невъзможно. Левски отдавна е икона в съзнанието на българите, не защото не е бил нормален като всеки от нас, а защото е изключителен, специален, недостижим, връх в духовността ни и оттук -изключително нужен на всеки от нас, подхранващ чувството ни за национално достойнство. Аз лично не искам да го виждам как псува и ред други "човешки" неща.С това не ми става по-близък и интересен.

218

Анонимен

преди 9 години

Дали осъзнато или не, но кратката мъжка псувня идва в точното време. Ако не е било верно, е много добре измислено, факт! - Залите избухват в аплодисменти. Децата ни не само ще вярват в светлото бъдеще. Ще се борят за него. Със сигурност подрастващите ще глездат този филм по няколко пъти. А оценката на младото поколение е най-важният и зачитан фактор във всеки спор.

217

Анонимен

преди 9 години

Негледали филма, вече го плюят. Сигурно не са прочели и нищо документално за Левски. Или просто не са се светнали какво четат. Нито пък някога са имали българско достойно съзнание за величието на Дякона. Ако не е право казаното дотук, то тогава тези злобно претенциозни кухи критикари непременно биха гледали филма - заради едното уважение, преклонение и зачитане на Левски, в каквото се кълнат. Носамонадуми. Явно и безспорно. България е уморена от такива. Нали???? Следващият филм за Левски, моля.

216

vesko02

преди 9 години

То и партизаните в "Шменти капели"бяха карикатутури.Всъщност ние сме това,истината не можем да я скрием.Истинските герои никой не ги познава и не стават такива във филмите ни

215

Анонимен

преди 9 години

С тия пари можеха Финчър или Нолан можеха да докарат да го направи,а не тоя ***.

214

Анонимен

преди 9 години

До SIMOКой, ще прощаваш, участвува в обира в Арабаконак? Ти правиш ли някаква разлика между Левски и Димитър Общи?

213

1001

преди 9 години

Той и авторът на паметника пред НДК си го харесва и хвали.Всеки с акъла си.

212

Панайот Хитов

преди 9 години

Този режисьор, с извинение, не може да стигне на височина до цървулът и едната купена обувка на Великия наш герой Васил Левски! Абе защо най-некадърните и посредствените сега се считат за творци...

211

за 280

преди 9 години

Както виждаш, може да го окарикатурява. И Мохамед може да бъде окарикатуряван. И определено, няма да го убием този, както избиха карикатуристите от Шарли Ебдо. Но ние определено няма да гледаме филма му и ще го игнорираме. И ще го подложим на словестни атаки докато му се приплаче и съжали сто пъти, че е правил този филм. Защото българина трудно, да не кажа никак не забравя, не прощава и помни като слон.

210

Кирил Софийски

преди 9 години

Максим Генчев e *** !!!! Майната му и на него и на това на което казва филм !!!!Така е с това здравеопазване лудите са на улицата и си мислят ,че са режисьори !