75

yan

преди 9 години

До Анонимен 116Нали правиш разлика между империализма - който е по-скоро иконономическо и териториално ограбване, характерен за всяка велика сила, и фашизма - който разделя хората според тяхното "качество" и съответно унищожение на некачествените. Именно такива лозунги се появиха след майдана - руснаците от изтока нямаха право на руски език. не е демократично, нали?

74

ккккккккккк

преди 9 години

До А.ЦАНКОВ-БГ---***..нито съм атакист нито комунист--просто ви мразя вас-евроатлантическите ***....Вие сте "хора"без чест и човешко достойнство--обичащи Кончита и лижещи обувките на черният господар---На това ли те учеха нашите деди???Да си продажник и лицемер???Неееее просто сте *** долни---и затова трябва да отидете скоро в ада....там ви е мястото

73

maora

преди 9 години

честито на всички !!!! Айде днес в Дебалцово а утре в Киев. Урааа

72

Анонимен

преди 9 години

BRAVO NA BOICITE !

71

yan

преди 9 години

До WTFТака че, аз не смятам, че там има фашистка власт, а само желания за реванш от ВСВ. А понеже руснаците са много чувствителни на тая тема искат да унищожат зараждането на такава власт още в началото.

70

Анонимен

преди 9 години

До yanТогава по кокво се различава руският имперски национализъм от украинският фашизъм Нали и зад двете стоят олигарси облечени с власт. С какво едните са по добри от другите и трябва да превъзнасяме примерно Русия. А не мислиш ли, че имперските амбиции на Русия няма да доведат до отговор от другите.

69

yan

преди 9 години

До WTFЗа да има фашизъм, трябва да има социално-икономическа основа за това.От няколко години насам имаше борба между отделните кланове за икономическо надмощие, скараха се и направиха "майдана". Зад едните стоеше Русия, зад другите от 2004 стои запада.За да вземат властта сегашните използваха националистите от западна Украйна, които издигат фашистки лозунги и символи. Искат и да вземат властта изцяло, но така само ще компрометират изцяло задокеанските си шефове.

68

кккккккккк

преди 9 години

Не ревете сороси...и вие ще бъдете смачкани,както киевските фашисти в Донбас...тик-так...тик-так...времето ви свършва

67

Българин

преди 9 години

До yanДа горд народ, но времената се промениха от 40-те насам. Кога си ходил в Русия за последно. Там е същият див капитализъм, но заедно с огромна корупция и преследване на неудобните. Това е авторатирен режим в стила от най-мрачните години и изграден по модел на КГБ. Не ми говори за у нас. Става въпрос за западни общество от типа на скандинавските държави. Руският народ не заслужава да бъде ограбван и мачкан от една клика около Путин. Руснаците са много наплашени. Ходих и го видях и ме е жал

66

Спас

преди 9 години

Браво Стела!!!! Най-после нормална статия във Вашия сайт!!! Време е да сменяте, пенсионерките и нагаждачките!!!!!:)

65

до 105

преди 9 години

То никой не я изкарва велика победа, просто беше ключов регион от стратегическо значение. Айде лека, оставям те да мислиш по темата.

64

yan

преди 9 години

До Българин 98Казаха ти, но не разбираш - руският народ е горд и няма да позволи да се гаврят с него и да го ограбват. Особено врагът им от 70 години насам. Ти какво би им предложил - съвременно робство с малко по-висок стандарт? И дали ще им бъде даден? Знаеш каква е една от "конспиративните" теории за редуциране на населението. И руснаците я знаят. Така че, без бой няма да се дадат.

63

Анонимен

преди 9 години

Няма нищо по-хубаво от соросоидно квичене преди лягане.

62

WTF

преди 9 години

До до 87Първо научи български език. Това цялото нито един препинателен знак и трудно се разбира. Второ, по никого не плювам. Задавам въпрос, на който никой не отговаря и не доумявам защо.Хайде де, отговорете ми. Арсений Яценюк и Петро Порошенко фашисти ли са или са евреи. Отговор евреи-фашисти се приема само срещу жълта книжка.Може би трябва да сформирате нов израз. Фашистоидни евреи :). Няма да ви смеем много, обещавам.

61

Анонимен

преди 9 години

До WTFПолуукраинец, живеещ в България, пишещ под ника "бандеровче" само националистически пожелания за бъдещето на Украйна.

60

Българин

преди 9 години

До СОЦИАЛНИ ГРИЖИТова ли е мечтата за живот. В Русия е страхотно и сега ще потекат реки от благоденствие. Защо бъркаш двете неща. Изпитвам жал за тези хора, вие отговаряте в стил болшевишка пропаганда от 40-те години. Не виждаш ли, че всичко това ще донесе мизерия за целият регион. Русия в момента няма сили да осигури нещо за тях. Да не мислиш, че руските олигарси са по човечни от украинските или западните. Кликата около Путин се интересува също само парите и власта. Това е пагубно за Русия.

59

Анонимен

преди 9 години

До Поп ГруюПоредното доказателство, че си много *** и ***.

58

Българин

преди 9 години

До до 85Добре. Може да си прав. Ще ми го обясниш ли, но без лозунги и глупости. Защо да не е в изолация.

57

WTF

преди 9 години

До Анонимен 911. Не съм бандеровче. Дори нямам на представа какво значи това. Моля осведоми ме?2. Не съм бягал никъде. Писах преди 30 сек, отново със същия въпрос.3. Моля, би ли ти ми отговорил на въпроса, че никой друг не желае?

56

Анонимен

преди 9 години

До WTFТи да не си "бандеровче", което се скри някъде от срам и мъка?