177

Анонимен

преди 9 години

Решението на Путин вероятно е заслуга на Сидеров който тия дне беше в Крим! Но да не забравяме че ни управляват продажни и негодни човешки единици, и могат да окажат съпрутива на полезните за страната решения отново, и бакиите които Сидеров е оправил да се върнат отново.

176

Tina

преди 9 години

До 262Хубаво казваш бизнес по демократично /с цялата законност и контрол, бих добавила/. Но роля на държавата е да осигури условия и среда за такъв бизнес. Не знам дали някой гледа в понеделник История.бг за Атанас Буров. Един цитат ми направи впечатление: "Демокрацията е лукс. Тя е за държави с пари." За да осигури условия за бизнес, България трябва да има пари...

175

вече ми е лекооооо

преди 9 години

Брех, точно се бях притеснил, че газопровода ще заобиколи България и ще мине през Мадагаскар. Да са живи и здрави хилядите български форумни путинофилчета, които с беззаветна преданност, всеотдайност към руската кауза и с денонощни ридания, почти без пари, накараха матушка да прости на блудните си синове и да ги приласкае отново.

174

Додо

преди 9 години

До 219. Предател. Върви да живееш Грозни. Не ни трови душите . Дишай черни пушеци и барут и се сатанизирай ,но не ни трови въздуха.

173

Дедо

преди 9 години

Мечтата на Българина е да се роди по-скоро новият Стамболов. Молете се братя. Те пак ще го посекат,но важното е да не се спира.

172

Анонимен

преди 9 години

през 2014 година 200 000 руснаци са избягали от русия.

171

Анонимен

преди 9 години

лилипута свърши денгите

170

русофул

преди 9 години

И ето поредното доказателство за широката руска душа. Братя, той не ни се сърди, той ще ни прости (нещо). Само да не си помисли някой, че има скрити подбуди или е принуден да дърпа на заден ход, не, това е проява на братска обич и вечна дружба.

169

определен цетрал

преди 9 години

до 210"кеф ти скъп ток от определени централи"Ганюфците кога най-после ще вденат, че токът от въпросните американски централи не е "скъп", а даже евтин, предвид модернизациите там - това са най-евтините ни готови за бъдещето мощности! Останалите са или по-скъпи или съборетини на доизживяване, пуснати по милост от ЕС контролните органи.

168

Скърбящ по БГ

преди 9 години

До Анонимен Никой не обича предатели. Които сте вие. Какво искате ,чиниилизачи,американофили?

167

Анонимен

преди 9 години

Ни6то не искаме от Москва,нии 6тесе оправим и без тях.В къ6ти разбоиници нени требват.Никои неги 6те Руснаците,те самите Руснаци си бягат от гн Путин и нии го не6тем.Малко муе територията отиде тасе навря в Крим.Луд умора няма.

166

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДО СЕГА НЕ ПОЗНАВАМ НИКОГО ДА Е ИЗБЯГАЛ В РУСИЯ ИЛИ ДА СИ КУПИ РУСКА КОЛА ИЛИ НЯКАКВА РУСКА ТЕХНИКА. СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ДВЕ НЕЩА---ОТ РУСИЯ И ОТ КОМУНИСТИТЕ-.РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗПАРЧЕТОСАНА . А НИЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ ПОД РОБСТВОТО НА ПИЯНИЯ ДИВ РУСНАК. САМО ЧЕ МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ---БОЙКО БОРИСОВ Е НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ ОТ РУСКО РОБСТВО.

165

Tina

преди 9 години

До 262Какъв бизнес?! В България няма бизнес, пък да не говорим за национално отговорен бизнес!... В България малкият и средният бизнес ще бъдат доунищожени, както каза Алексей Петров. За какъв бизнес говориш? За монопол и олигархия ли? Искаш те ли да се занимават с доставките на газ? Искаш нова Цветелина Бориславова ли? Искаш в България нов Потрошенко ли?Това е и трябва дя е рябота изключително на държавата.

164

Венелин

преди 9 години

Слушах внимателно изказването на Путин. Той говори за доставка на газ за Унгария и Австрия през Турция! Това за газопровад до България го каза в смисъл, че не е наказание за нас и може да го направят, АКО ЕС УЧАСТВА и съдейства. С други думи, ако си платим примерно 50% от цената. Безплатно едва ли повече щ ни го предложи. В действителност газопроводите ни заобикалят, сигурно през Гърция, след като тръбата ще стига до гръцката граница...

163

абе то тъй ама

преди 9 години

Ами нашите политици явно са мното по-евтини от тия в Унгария и Австрия. За 2 лева ще продадат и майките си - кеф ти скъп газ, кеф ти скъп ток от определени централи.

162

до 284

преди 9 години

"Путин! В Америка той е по-харесван дори от Обонго - това сочат американските проучвания"ХАХАХА як виц!Ама на унгарците хич не им е смешно, добре че посещението на Пу е кратко, че ще подпалят Будапеща.

161

абе то тъй,

преди 9 години

ама като гледам Унгария и Австрия директно си се оправят.Ама те са огромни държави.

160

до: абе, 266

преди 9 години

Ами точно затова големи проекти трябва да се договарят от ЕС. Едно е Газпром да договаря цени с България, друго е да договаря цени с Европа.

159

Анонимен

преди 9 години

Орбан мрази Путин както всеки нормален европеец--Драги, нещо си в тотална заблуда. Българите обичаме Путин! В Америка той е по-харесван дори от Обонго - това сочат американските проучвания, не руските. Само промитите мозъци мразят Путин.

158

ясно

преди 9 години

Орбан мрази Путин както всеки нормален европеец - просто играе театър за пред Брюксел: "Сега ако не ме пуснете да намажа това и онова, ще отида при Лошите, да знаете!"