16

Анонимен

преди 9 години

Те че нищо не са направили е ясно , но няма страшно по зле не е станало , досега като не сме имали заем да не сме били по-добре? Вече няма с какво да ни уплашат.

15

ха, ха

преди 9 години

До до мая картечарката - Га ядахте кифтетата мълчахтеми нали знаеш, с пълна уста не се говори.

14

ДО 3

преди 9 години

Орешарски се опита да изтегли 900 млн заем, за да закърпи бюджета на Здравната каса, открадната от Дянков и Борисов и соросидите ореваха орталъка.Сега Боко Тиквуня си тегли 16 млрд на куп и всичко си трае. В каква държава живеем и въобще може ли това да се нарече държава ?

13

Анонимен

преди 9 години

е как да ти вярвам,като написа изборният кодекс и натресе на избирателите баш от твоят град да ги представлява ромът бат Сали !?Ама въобще не те вземаме на сериозно вече.И да върнеш парите за калпавият кодекс.

12

Анонимен

преди 9 години

без пари не става, с малко пари също. теглете заеми ега отлепиме малко! дръжте *** и агентите от дпс далече от тях и умната!

11

мп

преди 9 години

Ей,руса гарго ,а вие какво правехте 2-3месеца преди изборите??? А като вие вземахте пари,а? Хайде по- бързо се жени и се разкарай от сцената.

10

а сега де

преди 9 години

точно така трябва да направят, трябва пълно и тотално уволняване по всички нива на червени *** - само така, аман от крадци и ***

9

бай груйо

преди 9 години

НЕ СЕ КОСИ БЕ МАЙЧЕ! ТЕ ГЕРБАЖИИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА НИ КОПАТ ОЩЕ ПРИ НЕВДЯНКОВ А СЕГА ЩЕ НИ ДОКОПАТ. ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ КАТО ОНИЯ. ОТ ВАШЙЯТ ЛУКАНКОВ ЗАПОЧНА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И СЕ МИНА ПРЕЗ ЛОСТОВ ПРЕЗ МАДРИДСКИОТ ЛЪЖЕЦ СЛЕД ТОВА ТРОЙНАТА ЛОПАТА ТА СЕ СТИГНЕ ЧАК ДО ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ С УМНИ КАЛПАЦИ В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ.

8

Стършел

преди 9 години

Манолова, всички разбрахме, че нищо не разбираш от: право и законодателство, молове и всички други области в които отчайващо се напъваш да коментираш и консултираш. Икономиката едва ли е изключение.

7

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХАХАХХАХА КОЙ ГОВОРИ ЗА ПИЦИ!!!!!!

6

до мая картечарката

преди 9 години

Га ядахте кифтетата мълчахте, а сега защо ревете. Вие малко ли пари взехте, че и на всичко отгоре откраднахте. Нямате моралното право да говорите, защото на 2 пъти доведохне държавата до фалит./ в най новата ни история/ За преди 10.11. неговоря.

5

Бивш член на БСП

преди 9 години

Ако това е вярно , което Мая Манолова казва , че са изгонени от държавните служби всички супер калинки на БСП-ДПС-ДС , браво на ГЕРБ . Така и трябва да бъде за да се оправи държавата .

4

Анонимен

преди 9 години

Малко им е. Трябва на 100% да ги изритата всички червенухи от държавна работа. Те за друго не стават и ще умрат от глад сами. Ако някои оцелеят - на стадиона...да повикат за Лудогорец ;).

3

Анонимен

преди 9 години

*** изтеглиха на два пъти по 10 млд. , ама тая мълча тогава. Кво имаше в устата, че не говори за тях?

2

Анонимен

преди 9 години

Защо толкова ме кефи тая дама - 100% ***, а не като хермафродитите от ГРОБ.

1

Анонимен

преди 9 години

Най-новия лаф на Борисовата крадлива чета- вземали заеми за да има финансова стабилност. На такъв мат,риал- такава хурка.