35

meri

преди 9 години

Въобще не ме интересува личният и живот.На екран стои много добре.просто ти е приятно да слушаш новините.От тук натам-да прави каквото иска

34

Анонимен

преди 9 години

Толкова хубава, а така да не й върви...

33

steisi

преди 9 години

Ew ew ew ... добре де, има и хубави мъже с пари, пък и тя е хубавка, може да си позволи някой доста по-симпатичен.Защо с тоя?

32

ГЕРБ

преди 9 години

До АнонименШопар-мопар, човека има кинти ! А ти ще си тракаш цял ден по клавиатурата и едно кафе не можеш да си позволиш...У България ако имаш пари или си хомосексуалист или си мафиот-това е разсъждението на такива като теб !

31

я млъквайте

преди 9 години

Първо,изобщо не е чичо,разликата им е 11 години!Второ,успешен червен бизнесмен-далавераджия,какъвто никой от вас няма да бъде!Което значи,че краде яко,а вие се пукайте от завист!И трето,тоя е толкова масон и комунист,колкото да има далавера!Утре,ако ги подгонят масоните и комунистите за кражбите им,тоя ще опищи орталъка,че го преследват по политически причини!Типично българче!Да са живи и здрави!

30

Анонимен

преди 9 години

Заглавието трябва да е: Вики Петрова залюби портфейла на един ***.

29

я,не плюйте !

преди 9 години

Хубавица, нека и тя да харчи на воля, да обиколи света с яхти,луксозни хотели,да отгледа деца в разкош и доволство, дерзай Вики-права си !

28

антимасон

преди 9 години

Красен Кралев е един от най-известните масони у нас. Варненецът е част от масонска ложа, в която членува и собственикът на взривилия се завод за боеприпаси Миджур Валери Митков. Не политиците а масоните ни определят живота. Симеон царчето крадливо е масонче, половината ръководство на БСП са масони. Християнството и комунистите са против масонството. Капетализмът подкрепя масонството.

27

лелеее

преди 9 години

Горката!!!

26

Одитор

преди 9 години

За Виктория Петрова аз нищо не знам и не мога да кажа, но този дебеличък слагач министър Кралев и Мирослав Севлиевски преди време... доста време имаха смелостта и наглостта да се обръщат към Иван Станчов - потомствен дипломат и дарител, основател на ""Карин Дом", и човек на години, с безумното "дядо Ванчо", при това - пред външни хора, и аз се питах КОЙ от тези тримката - те или той, не си беше пил лекарствата. Кралев е рядко противен и безскрупулен "бизнесмен".

25

didi

преди 9 години

мн красива двойка браво

24

az sam

преди 9 години

"Залюби" е доста силно казано.Като го гледам спортния министър на какво прилича, по скоро е "залюбила" портфейла му."Щом се обичат младите, нека се вземат."

23

Анонимен

преди 9 години

Варненската *** може да си я мери само с бургаската Калина Крумова.Не е ясно на коя тарлъка е по-голям и по-миризлив.

22

Мърлява работа

преди 9 години

Интересът клати фесът. Брак по сметка.

21

Анонимен

преди 9 години

Тази варненска ***, дето не подбира с кого се плющи верно може да е завъдила бели червеи.

20

Гошу

преди 9 години

Е така се случва винаги в БГ-то. Първият и брак беше несъмнено по любов - ожени се за оператора в студиото, който снимаше новините :) След това явно акъла и е дошъл на мястото и си е казала: "Защо да си похабявам младостта и хубоста с един никаквец, с който ще си омръзнем след няколко години. Я да си намеря дърт, дебел, плешив чичо, но с мно-о-о-ого пари". И ето, ВОАЛА! (гугълни снимката на Красен Кралев)

19

DJ

преди 9 години

Парата прави играта бате в БГ

18

Киката от Бостън

преди 9 години

Видно е, че бая кожени инструменти са пробождали телесата на Викито! Бели, черни, по-меки, по-корави и по-така...мазни с мангизи! Нека де, око не са и извадили а и сега и е времето, още 2-3 години и тя ше пусне скобите и после нема.....

17

Теди

преди 9 години

Гледа да се уреди докато още става - и тя ще одъртее и погрознее. Всички хора и остаряват и погрозняват да не си мислите ,че Вие ще сте вечно млади и красиви.

16

Анонимен

преди 9 години

Еех,ако бях министър...!!!