34

Анонимен

преди 9 години

Генералният секретар на ОССЕ Ламберто Дзаниер заяви, че не е виждал руски войски в Украйна. Потрошенко, някакъв коментар?

33

Алов

преди 9 години

Хубавото на цялата работа е че ще има много руски вдовици през лятото на морето.

32

9К51_Град

преди 9 години

Сключеното споразумение в Минск е изгодно за "Рошена"- Порошенко, той трябва да е пълен *** да не се възползва от него! Путин притиснат от своите олигарси с техните сметки в западни банки, застави лидерите на опълченците да подпишат едно неизгодно за тях споразумение, сега се чудят как да реагират на гнева на обикновените хора в Донбас, "правосеки" и "Тербатите" заявиха, че няма да спазват никакви споразумения, така че Минск-2 ще свърши като Минск 1, най-вероятно!

31

украинец

преди 9 години

До Анонимен------Защото е под равнището на Щатския Президент да разговаря и да се ракува с джуджето -терорист-*** !

30

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се напъва агресора-***, Украйна ще спечели тази война!

29

Анонимен

преди 9 години

Чудно,защо на мирните преговори в Минск, не бяха поканени кървавия нигер от Белия дом и полската к*рва Туск?

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - маймунатане се вижда на четири крака ли си или висиш на опашката си.

27

Не вярващ

преди 9 години

Абе много обвиняват Путин, но докато Яценюк е премиер, а Порошенко президент мир в Украйна няма да има. Просто фашистите са самите им управници, както и тук в България.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - майнунатас този плосък виц сякаш искаш да кажеш, че руснаците са расисти и ***.

25

Анонимен

преди 9 години

Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

24

358

преди 9 години

Все едно каза : " - Да ви плюя на мирната конференция , аз ще си правя каквото си знам ! " Или с други думи, спонсорите които не бяха допуснати до преговорите , имат други планове, които не предвиждат мир в Европа .

23

БГ

преди 9 години

Ако някой знае да каже,кога е създадена тази държава,какви й са границите,какво е населението,управляващите как са избрани,кога са проведени демократични избори,как са дошли на власт,само с един"майдан" НЕ СТАВА.Потрошенко се е замислил,защото не познава историята си,а тя е руска.Има 10млн,руснациа искаш възродителен процес,всички начаса да станат украинци.Е не става така,ще си понесеш историческата съдба т.с. за всеки загинал мирен гражданин руски народен съд.Това е истината.

22

РОСОФИУ

преди 9 години

КОНФЛИКТ СЕ ВОДИ ОТ ДВЕ СТРАНИ.ОТ ЕДНАТА СА УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ, А ОТ ДРУГАТА? АМЕРИКАНЦИ???НЕ МИСЛЯ

21

Анонимен

преди 9 години

В такъв случай,трябва да се проведе операцията "принуждаване към мир",както в Грузия.Тогава ще падне голямото дъвчене на вратовръзки от Посерионко.

20

Анонимен

преди 9 години

OTARVETE SE OT US G_N POR I CHTE IMATE EDINNA UKRAINA

19

Анонимен

преди 9 години

Новина, която никога няма да прочетете тук: "В петък украинските военни атакуваха детска градинка в един от районите на Донецк, ранена е една сътрудничка, съобщава Донецката новинарска агенция с позоваване на администрацията на детското учреждение.Артилерийски снаряд паднал в парка на територията на градинската. Шрапнелите попаднали в няколко помещения, избити са стъклата в прозорците, изпочупени са врати и стени. Според източника, в този момент за щастие деца там е нямало." Какъв мир, а?

18

Анонимен

преди 9 години

ИМА ТРИМА ЗА КАТОРГАТА , ГАЗОТА КРАДЛА ТИМОШЕНКО , БОКСЬОРА *** И ТОЗИ МИНИСТЪР КОЙТО ИЗБЯГА С МНОГО ПАРИ ТИХОМЪЛКОМ , И ОСТАВИ СОБСВЕНИЯСИ НАРОД НА ПРОИЗВОЛ

17

Анонимен

преди 9 години

Потрошенко ще използва примирието да излови руснаците и да ги избие или изгони в Русия.

16

Анонимен

преди 9 години

Ми докато Киевската укрофашистка хунта не изтегли тежкото въоръжение (спонсорирано от сащ и нато), няма как да има мир. Кво се правят на луди и потрошенко и овценюк...Като не искат мира, ще получат секира!

15

Анонимен

преди 9 години

Войната ще приключи когато империята на злото се разпадне