220

Тъщовник

преди 9 години

Нема страшно ТЪЩЕТО му е резервирало 6 /шест/ южни килийки... с отговорник и масажист бай Ставри!!!!

219

до 253

преди 9 години

До някъде имате право. Не съм съгласен с присъда на Цветанов. Как ще се бори престъпността която се е внедрила във всички звена на държавната машина ако не се подслушва?. В щатите се подслушва всичко нон стоп, има ли осъдени там хора занимаващи се с тази задача.

218

Анонимен

преди 9 години

Задържаха Цветан Цветанов опит за подкуп на полицаи в София.

217

кога,кога

преди 9 години

А кога ще му конфискуват Имотите -апартаментите.Нали има закон " уж "за конфискация на имоти придобити по неясен път.ААААА или за него не се отнася.

216

Хризантема

преди 9 години

До 189. Не знам дали наистина Цветанов има някаква вина, защото е ясно и на децата, че червената мафия го набеди, но ако ми кажеш, че е нормално Цветанов да е осъден, а Пеевски да е напълно невинен, ще кажа че има нещо МНОГО сбъркано.

215

Анонимен

преди 9 години

До мрадевЗа Цветанов проблемите са започнали,когато си е повярвал,че е над всичко,над всички и то за вечни времена!Когато един *** човек,като тоя се докопа до властта става страшно,дори и за самия него!Нямат друго обяснение,яловите му операции,непрестанните издънки,четенето на СРС-та от трибуната на НС,обвиняването на лекарите за доказани убийци,глупавите му обяснения за тъщата и апартаментите,тъпизмите по адрес на съдиите,парадирането с копчета за ръкавели с логото на ЦРУ и какво ли още не.

214

189

преди 9 години

Българския съд е още жив! Въпреки 25 годишните опити да бъде смачкан и овладян от политиците в БГ. Явно не са успели напълно.

213

Анонимен

преди 9 години

що бе,напълно нормално за мафиотизираната съдебна система,пеевски е оправдан за всичко, тоя е виновен за всичко. просто пускаш една цифра в системата и нямаш грижи

212

мрадев

преди 9 години

за Цветанов проблемите започнаха когато каза истината че цацаров пеевски манолова бареков са комбината която направиха костинбродската афера

211

морален въпрос

преди 9 години

След като и втората инстация потвърди присъдата, не е ли време да се оттегли от постовете си и да напусне парламента?

210

Юлий Цезар

преди 9 години

Това е само една малка крачка в правилната посока.Цвинокио съвсем честно си е заработил трийсетина годинки затвор , а за "Буда" да не говорим.

209

ww

преди 9 години

Сега комисията за незаконно придобито имущество да му прибере шесте апартамента:)

208

Бай Ставри

преди 9 години

При нас молитвената закуска е в 6. Обикновенно за новичките остава само молитвата.

207

до по долу

преди 9 години

Цветанов не е над закона.След като отказва,а той е длъжен,да изпълни разпореждане на съда ще си носи подледствията.Има две възможности за да стигне до тук.Или като вътрешен министър хал хабер си е нямал и не е познавал закона,или си е мислил,че всичко му е позволено.Надявам се да е второто.Не искам да смятам,че мвр министърът е бил абсолютен некомпетентник и ***.

206

Анонимен

преди 9 години

Оставете настрана,дали ЦЦ и ББ са престъпници, дали са нарушили закон или не.Потресаващото е , че ни управляват неграмотни хора. Нима няма в Б-я умни и достойни хора!. Има разбира се, но явно материала- избирател е на нивото на неграмотните ЦЦ и ББ. това е положението.

205

Цвъ. Цвъ

преди 9 години

Споко, няма да влеза в пандиза. Сега ще се обадя на 5-6 посланника да се оплача после ще ида и в Брюксел..Ако трябва ще поканя на романтична вечеря американския посланник, той отдавна си пада по мен..

204

турчин

преди 9 години

Тези ще предадат власта на БСП който пък ще приемат промени в законите и на следващия път като спечелят няма да има основания - ободновани за присъда. Българска работа но работи перфектно.

203

Адем

преди 9 години

Дори да има окончателна присъда,така и не разбрах за какво кви 6 Не-та.(звучи ми като преди изнасилство) и нещо много нагласено. От тия модерните гривни да му сложат най-много.Такива хора в затвора не могат да се вкарат.

202

Анонимен

преди 9 години

Ако тоя с особената форма на главата влезе в затвора,ще повярвам че има бъдеще за България!

201

ИСТ

преди 9 години

Като подслушваш - виновен, Като откажеш подслушване - още по виновен -тук става въпрос за една златна катерушка. За кражба на 4 милиарда -няма виновен, защото няма веществените доказателства - парите ги няма. Присъдата е справедлива, но Цецо да запази място в същата килия при него за Йовчето и Лясковския. И за някоя гнила ябълка.